Events

Den cyklende pizzabager besøger Thurø Bryghus

18. juni 2019

 

Pizzaekspert Michele Lucarelli har mere end 20 års erfaring fra pizzabranchen i sit hjemland Italien.
Til dagligt driver han Bike & Bake – et rullende pizzaria – placeret på en cykel!

Nu kommer han til Svendborg i weekenden den 6. + 7. juli, hvor han besøger Thurø Bryghus.

Her vil han i samarbejde med Erik Nielsen fra Ø-BRYG forsøge at udvikle en pizza bagt med mask.
Mask er et overskudsprodukt fra produktionen af øl, og består af resterne af maltbyg.

Alle kan kigge forbi i løbet af weekenden og nyde en ægte fynsk/italiensk Ø-Pizza samt en kold fadøl.
Der vil være pizza fra kl. 11.00 til 18.00 eller så længe der er råvarer (max. 100 pizza pr. dag)

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Ramasjang vært kommer til Svendborg

4. juni 2019

 

Katrine Bille, som er kendt fra DR Ramasjang, besøger Svendborg lørdag den 15.juni

 

SvendborgEvent og Shopping Svendborg præsenterer sæsonens tredje arrangement i oplysnings- og aktivitetskampagnen for FN’s 17 verdensmål.
I rækken af arrangementer med titlen ’Danmark for Målene’ har vi denne gang fornøjelsen af at præsentere Katrine Bille!

Katrine Bille er en dansk tv-vært og sangerinde. Hun er især kendt fra DR Ramasjangs programmer ”Lille Nørd” og ”Luk op, Luk i” og har også lavet

”Cirkus Summarum”, og sidste sommer var hun vært på sommerferieprogrammet ”Sommer i Ramasjang”. Hun blev ansat ved Danmarks Radio i 2009.

Katrine er stadig tilknyttet DR Ramasjang som tv-vært, og ved siden af laver hun børnemusik og koncerter for børn med sit eget band.

Katrine Bille kommer til Svendborg den 15. juni på Centrumpladsen kl. 11.30, hvor hun laver et inspirerende show for børn og barnlige sjæle på temadagen om ’Emballage som Ressource’.

Så kom ned og oplev den spændende kampagne, der allerede starter kl. 10.00 og frem til kl. 14.00.Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

Kunstergruppen Tøsingerne præsenterer ny udstilling

31. maj 2019

Kunstner Anette Bøtters værk ‘Par’, kan blandt andet opleves på Tøsingernes kommende kunstudstilling i Troense.

 

Kunstnergruppen Tøsingerne byder på gode kunstoplevelser ved den årlige sommerudstilling i Sognehuset i Troense på Tåsinge

 

Tøsingerne er en sammenslutning af kunstnere fra Tåsinge, som siden starten i 2001 har fået flere nye medlemmer og har udviklet sig ved at gå på opdagelse i kunstens mangfoldige udtryksmåder.

Der er rig mulighed for at opleve kunst inspireret af naturen og fantasien i maleri, akvarel, smykkekunst og skulptur, når kunstnergruppen udstiller i perioden fra den 20. juli. til 11. august på Slotsallèen 13, i Troense.

Kunstnerne er: Kirstin Andersen, Anette Bøtter, Mai-Britt Schultz, Anne Marie Johansen, Britta Kristensen, Peter Brusendorff, Kethe Lindegaard, Jette Sissi og Tony Briffa.

Gæstekunstnere er Ib Høybye-Mortensen og Allan Lohmann.

Udstillingen er åben kl. 14-18 dagligt, undtagen mandag.

Fernisering d. 20. juli kl. 14.00.

tøsingerne.dkKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Valgdebat i Egense Forsamlingshus

23. maj 2019

 

Da der er tradition for valgdebat i Egense Forsamlingshus, åbnes dørene tirsdag den 28.05. kl.19 for en aften med debat blandt sydfynske kandidater.

– Ved dette valg har vi lagt fokus på nogle få, men vigtige emner, som vi forventer at de deltagende kandidater vil uddybe, siger Eva Agger, formand for Egense-Rantzausminde Beboerforening som står bag arrangementet.

Det første emne er Klima og Miljø; Hvad skal staten gøre, og hvad skal den enkelte gøre?

Dette emne efterfølges af Velfærd og uddannelse; Hvem skal bestemme? Staten, regionen eller kommunen?

– Det er lykkes os at få rigtig mange af de lokale partier til at deltage, og vi forventer en livlig aften med mulighed for god debat og mange spørgsmål fra salen, lyder det fra Eva Agger.

I panelet sidder bl.a. Bjørn Brandenborg (S), Ole Pedersen (V), Jørgen Nielsen (C), Stine Helles (Å), Michael Jensen (K), Eva Jørgensen (O), Benny Bindslev (D), Gert Dyrn (E), Jesper Kiel (Ø) samt Annette Blynèll (F).

De Radikale og Liberal Alliance har også givet tilsagn om deltagelse på dagen.

Dørene åbnes kl. 18.30, og debatmødet styres af redaktør for mitsvendborg.dk, Christian Dan Jensen.

Tag din nabo med til en aften, hvor debatten har lokale rødder.
Kom i god tid. Der sælges øl og vand undervejs.Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

Hansted Live klar med mangfoldigt musikprogram

13. maj 2019

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

Programmet for den 7. udgave af Hansted Live er nu offentliggjort og endnu engang har festivalen øget musikbudgettet. Øverst på plakaten står i år – NOAH, Michael Learns To Rock, Djames Braun, Sømændene & Birthe Kjær.

 

Udover de fem headliners har man også fundet plads til Østkyst Hustlers, Johnny Deluxe, Thøger Dixgaard, Alberte, Anne Dorte Michelsen, Halberg & Friends, Bryan Adams Tribute samt traditionen tro, de to lokale bands Live-Wire & SoulDios of Love.
– Aldrig før har det været muligt at præsentere så solidt et musikprogram og det kan udelukkende lade sig gøre pga. Den stigende opbakning vi har fået af vores gæster siden 2013 da festivalen startede i Baagøes Gaard, udtaler festivalchef Lars S. Aagaard

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Pandekager til fodbolddrengene

26. april 2019

(Foto: Kirsten Marie Lindhardtsen)

 

Nymarkskolen fra Svendborg vandt årets finale i Ekstra Bladets skolefodbold-turnering. Drengene fra Nymarkskolen vandt 2-0 over Trørød Skolen fra Vedbæk.

Svendborg Kommune fejrer holdet på mandag den 29. april. Det sker i samarbejde med Fyns Amts Avis.

Det sker fra kl. 10.00 på Lilletorv i Svendborg.

Her vil elever fra Nymarkskolen samt andre skoler møde op for at fejre fodboldholdet.

Borgmester Bo Hansen og chefredaktør Rikke Bekker, Fyns Amts Avis holder tale. Ligeledes vil der være musikalsk underholdning.

Kl. 11.00 fejres holdet og de to trænere i byrådssalen på Svendborg Rådhus. Her serveres pandekager til holdet, ligesom de får en gave fra Svendborg Kommune.Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

Amatører søges til de skrå brædder

15. april 2019


Download flyer

 

Kom til optagelsesprøve 24. april til teaterforestillingen “Da Svendborg Blev Moderne”

 

Har du en drøm om at synge og spille teater sammen med professionelle skuespillere og musikere, har du nu mulighed for at leve drømmen ud. Svendborg Teater Folkekor inviterer alle til audition i Matadorstuen på Restaurant Børsen, onsdag d. 24. april kl. 16 til 18.

– Man bliver ikke testet i solo-præsentationer – det er helt afslappet, lover teaterinstruktør Marianne Kjær.

Svendborg Teater Folkekor er en del af teaterprojektet “Da Svendborg Blev Moderne”, som opføres på Svendborg Teater d. 28. og 29. september. Det musikalske teaterstykke opføres i forbindelse med foreningen By og Land-Sydfyns 50 års jubilæum.

  Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Livet, der var engang – mod nye horisonter

19. februar 2019

 

Er årets kirkegårdsspil på Svendborg Assistens Kirkegård 1. og 2. august kl. 17 og 19 samt lørdag 3. august kl. 15 og 17.

 

Spillet er et samarbejde mellem kirkegården, fhv. kirkegårdsinspektør Tommy Christensen, Marianne Kjær (manuskript og iscenesættelse) og en arbejdsgruppe, bestående af: Bjarne Gregersen, Per Thrane, Gudrun Fussing og Hanne Jensen, Svendborg lokalhistoriske arkiv, Niels Holluf, Lone Mikkelsen, Svendborg FritidsTeater/Svendborg Senior Scene.

Povl Chr. Balslev er komponist, korleder, musiker og kapelmester, der samler sangkor, solister og musikere.

Margit Høll står for de mange historiske kostumer og lighed med fordums svendborgere og andre sørger dygtige make-up-artister for.

Der medvirker som altid mellem 50 og 60 spillere, fortællere, sangere, musikere i alle aldre. Teaterugen er ren familieteaterlejr for de medvirkende.

Læs mereKommentarer: 2 kommentarer

Svendborg Graphic byder på et hav af oplevelser

4. januar 2019

 

Download program

 

Årets program er klar. Hent det på et bibliotek nær dig eller her på siden og lad dig inspirere.

 

Er du vild med spil, animation og tegneserier? Eller er du bare vild med en god historie? Så er festivalen Svendborg Graphic lige noget for dig

– Vi er utroligt stolte af årets program, og vi glæder os vanvittig meget til at dele dette festfyrværkeri af visuelle oplevelser med vores publikum, fortæller Berit Sandholdt Jacobsen, der er leder af Svendborg Bibliotek.

Programmet byder på oplevelser i form af film, udstillinger, talks, workshops, gaming og meget mere. Der er lagt mange kræfter i at skabe et program, som både stor og lille kan boltre sig i.

  Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

H.C.Andersen parade gennem Svendborgs gader

12. december 2018

 

Den kommende weekend – lørdag den 15. og søndag den 16. december går Spil Op Nisserne rundt i gader og stræde ri Svendborg by og spreder julestemning og spiller glad og underholdende julemusik.

 

Fredag den 21. december er ikke bare den dag, hvor skolerne starter juleferie, men også den dag, hvor alle børn og voksne kan starte juleferien med en tur til Svendborg, hvor de kl. 16.00 kan møde den populære H.C. Andersen parade gå rundt i byens gaderne og op til Torvet, hvor de optræder med sang og musik.
Efter underholdningen er det muligt at tage billeder sammen med de populære og dygtige optrædende fra garden.

 

H. C. Andersen Paraden er både nationalt og internationalt  prisbelønnet. Det er både kunst, kultur og folklore på en gang. Den professionelle profil, charmen og den umiddelbare og hjertelige spilleglæde gør det lille musikalske show til en eventyrlig oplevelse for både store og små.

Kom og bliv glad sammen med alle byens forventningsfulde børn.

 

Og vi stopper ikke her, for lørdag den 22. december fra kl. 10.00 til 14.00 går julemanden rundt i alle byens gader og deler julegodter ud til alle de artige børn. Derudover kommer Nissevagtparaden igen i år på besøg med den populære mini-hest Igor. Nissefar og nissemor går rundt sammen med Igor i gaderne, og underholder, og Igor vil gerne nusses.

Få  købt de sidste julegaver eller brug nogle hyggelige timer i de smukt pyntede gader i byen inden julefreden inden længe forhåbentlig sænker sig over alle.

 

Se hele juleprogrammet på www.svendsjul.dkKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Lokale annoncerBESØG OS I TINGHUSET!
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php