Erhverv

Mobilt mobilværksted gør dig hurtigt køreklar igen

6. november 2017

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

78% af verdens befolkning har i dag en smartphone. Den er blevet en helt naturlig del af vores hverdag. Undersøgelser viser desværre, at omkring 33% af os enten ødelægger eller mister vores mobil. Og så er vi jo nærmest amputeret!
Når glasset bliver knust på mobilen, eller betjeningsknappen pludselig opfører sig underligt, så koster det os både tid og penge. Vi skal først indlevere den hos en reparatør, som måske ovenikøbet er nødt til at sende den videre, og det betyder, at vi skal undvære mobilen. Det kan selvfølgelig for nogen være et luksusproblem, men for virksomheder der er afhængige af, at kommunikationsværktøjerne er i orden, kan det være et noget større problem at skulle bruge tid på at få repareret mobilen.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Vandtæt virksomhed med glimt i øjet

3. november 2017

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Ligesom vi tager vandtætte støvler og tøj på, for at beskytte vores krop mod vind og vejr, så er det en rigtig god idé med samme tankesæt, når det handler om bilen. Regn og sne pisker direkte op i undervognen, ind i huller og åbninger, og inden vi kan nå at sige TekTrol, så er rusten sat ind.
Lars Juel Hansen har specialiseret sig i undervognsbehandling og driver TekTrol Anti Rust Svendborg på Nordre Ringvej 123. Siden 1990 har han opbygget en erfaring indenfor rust- og undervognsbeskyttelse og har i dag en af Danmarks bedst indrettede rustbeskyttelsesanlæg. Så din bil er i helt trygge hænder hos Lars Juel Hansen.

 

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Mad, kærlighed og klap

15. oktober 2017

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Hunden er menneskets bedste ven. Det vil de fleste hundeejere næppe være uenige i. Så når familien skal på ferie kan det være en udfordring, at finde pasning af vores firbenede ven. Heldigvis behøver det ikke at være et problem. I Oure ligger nemlig Ærtebjerg Hundepension, og er man hund, så er stedet det rene slaraffenland.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Det skal være en god oplevelse af få en sund krop

11. oktober 2017

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

Solo Fitness er meget mere en stramme balder og store overarme

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Et af byens højeste dørtrin er det vi skal over, når vi første gang træder ind i fitnesscentret.
Vi kommer med en forventning om at få det bedre med vores krop, at smide nogle overflødige kilo, få større muskler og en bedre kondition. Det er mange ting på én gang, så der er risiko for, at vi stiller for store forventninger til os selv. Men det behøver langt fra at være sådan. Først og fremmest handler det om, at være i balance og have det godt med sig selv.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Byens bedste hjørne

11. oktober 2017

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Ingen af de tre kvinder, som har Kahlo, er i tvivl; butikken ligger på byens bedste hjørne. Den inspirerende forretning, med modetøj til den modebevidste og voksne kvinde, ligger nemlig på hjørnet af Brogade og Korsgade og med starten af Møllergade lige skråt over vejen. Så alle forudsætninger er tilstede i at fange de mange butikshandlendes opmærksomhed som hver dag færdes lige uden for døren.
– Vi har mange lækre mærker i butikken til fornyelse til klædeskabet. Herudover vil vi gerne skabe en stemning, som gør det til en anderledes oplevelse at besøge os. Det gør vi blandt andet ved at finde sjovt og inspirerende interiør til butikken – som for eksempel de her gamle stole i jern, som vi har købt hos en malermester. Der er malerpletter på og har ganske sikker været i en skurvogn på en byggeplads en gang, så de fortæller en historie, siger Karina Strøh som sammen med Mai-Britt Strøm og Bettina Harsbo Pedersen driver Kahlo.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Sociale medier – ikke til at komme udenom

10. oktober 2017

 

Man bliver aldrig for gammel til at lære nyt

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Facebook, LinkedIn, Instagram og Snapchat… det kan være næsten en uoverskuelig opgave at finde hoved og hale i de mange digitale platforme der er at kommunikere sit budskab på. Ikke mindst hvis man er selvstændig erhvervsdrivende og gerne vil være opdateret på udviklingen.
Lars Vermø har specialiseret sig i professionel rådgivning og opsætning indenfor sociale medier. Med sin baggrund som markedsføringsøkonom, ved han, hvad der virker for den enkelte. For selvom man er en veletableret virksomhed, med en stabil fast kundekreds i ens lokalområde, så er det svært at komme udenom de digitale medier.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Det handler om at have øje for helhedsoplevelsen

4. september 2017

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

Bernd Mittelsdorf sælger ejendomme, som kræver lidt personlig betjening

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

De fleste mennesker på Sydfyn kender Bernd Mittelsdorf. Måske fordi, at de på et eller andet tidspunkt i deres liv har købt eller solgt en ejendom med ham som mægler. Og man kan vist roligt sige, at med en mand som Bernd Mittelsdorf bag roret, kan det ikke være i mere trygge hænder. Et langt og oplevelsesrigt liv med både faldskærmsudspring, pigtrådsorkestre, aktiv tennisspiller og utallige hussalg med sig i bagagen, gør ikke alene Bernd Mittelsdorf til et utroligt interessant menneske, med en stærk personlighed, men samtidig også til en tillidsfuld og troværdig erhvervsmand.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Har du styr på persondatabeskyttelse?

31. august 2017

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Er du virksomhedsejer, forening, organisation eller offentlig myndighed, og ligger inde med persondata (f.eks. navn, adresse eller telefonnummer), så kan du muligvis have brug for assistance i forhold til hvordan du behandler sådanne persondata. Fra den 25.maj næste år bliver der nemlig strammet op på lovgivningen indenfor persondatabeskyttelse, og har du ikke styr på tingene, så vanker der store bøder.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Vi har en pose penge, vi gerne vil låne ud

29. august 2017

Jane Printzlau og Frank Rasmussen sætter en ære i at gøre en forskel.
(Foto: mitsvendborg.dk)

 

- og stadig ledige kontonumre

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Stemningen er tilnærmelsesvis tæt på at man træder ind i Omegnsbanken, midt på hovedgaden i Korsbæk, og bliver mødt af den altid yderst høflige og imødekommende bankdirektør Kresten Skjern, som når man går ind af døren til Andelskassen i Svendborg i Det Gule Pakhus. Atmosfæren er afslappet, man hilser på hinanden, og ikke et øjeblik sår man den mindste tvivl om, at her er et særdeles behageligt arbejdsklima.

Jane Printzlau er kunderådgiver hos Andelskassen Svendborg. Det har hun været siden 2014, hvor hun blev ansat nærmest samtidig med sin kollega Frank Rasmussen. De to har dannet parløb sammen med resten af teamet gennem de sidste tre år, arbejdet på at få skabt endnu større synlighed om Andelskassen i Svendborg. Og det er lykkedes.
– For blot ganske få år siden var det begrænset, hvor mange der vidste, at vi havde til huse i Det Gule Pakhus. I dag ved folk godt, hvor vi er – og hvem vi er, lyder det med en vis stolthed i stemmen fra Jane Printzlau. Og selvom hun ydmygt kanaliserer en stor del af æren for bankens gode omdømme videre til sine 18 kollegaer, så er man ikke i tvivl om, at hun er en fremragende ambassadør for sin arbejdsplads.

  Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Der er penge at spare med en varmepumpe

25. august 2017

(Foto: fagfotografen.dk)

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Efterhånden står det klart for de husejere som er tilbage med olie, gas eller pillefyr, at der inden for den nærmeste fremtid skal findes et alternativ til opvarmningskilden i ejendommen. Og når varmeregningen i et almindeligt parcelhus på 150 kvadratmeter kan reduceres med en tredjedel eller endda halveres, hvis naturgaskedlen eller oliefyret bliver skiftet ud med en luft-til-vand varmepumpe, så er det med at spidse ørerne.

  Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Lokale annoncerSvendborg
Møllergade 57A

T. 31 59 57 00 

ERHVERVSKLUBBEN
Book din billet online og spar
Vestergade 167K - Svendborg Tlf: 55 38 55 55 

Møllergade 7 - 5700 Svendborg
Tlf: 62 21 06 83


Vestergade 5 - T. 62 20 50 35 
Færgegårdsvej 45 - Troense 5700 Svendborg Tlf. 42 42 66 66
Korsgade 7, Svendborg
Tlf. 62 21 22 11 


Kultur- og Byliv

-Altid på toppen af Møllergade


BORGERFORUM Svendborg


Svendborg Rabbitscss.php