Erhverv

Stress er kommet for IKKE at blive ..

12. juni 2019

 

AF THOMAS JUNKER WIBERG, WORK2GETHER I TINGHUSET

 

Vi er i en periode undervejs i vores evolution, hvor vi i opholder os indendørs i 85% af livet, og  er nødsaget til, at genskabe de naturlige udendørs elementer kunstigt inden i bygninger, for at kunne opretholde en sundere livsstil, hvad er der sket…

Samtidig betyder digitaliseringens indtog, at vi ikke behøver være fysiske sociale, for at være i kontakt med andre, men hvilke konsekvenser har dette for vores sameksistens med hinanden lokalt, og for hele vores måde at tænke samfund og lokaldemokrati på.

Læs mereKommentarer: 3 kommentarer

Storm & Dubourg’s frie profil er populær

11. juni 2019

ANNONCE

 

Selvom de to ejendomsmæglere Jens Storm og Jeanette Dubourg både har mange års erfaring med køb og salg af fast ejendom, et stærkt netværk og lokalkendskab og et helt nyt forretningskoncept som frie og uafhængige ejendomsmæglere, så havde de nok ikke regnet med, at de blot fire måneder efter de startede deres egen ejendomsmæglerforretning på Lundevej i Svendborg, skulle kunne mærke succesen så markant, som det er tilfældet.

– Vi var godt klar over, at der var et behov tilstede, som handler om, at folk vil have de frie valg, når de sætter huset til salg. Men både Jeanette og jeg havde dog ikke turde håbe på så stor interesse for vores koncept. Vi er ret ydmyge over for den helt enorme positive modtagelse vi har fået hele vejen rundt, siger Jens Storm som sammen med Jeanette Dubourg har fået et hav af positive tilkendegivelser siden åbningsreceptionen den 18.januar.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Ny mand i glas og ramme

7. juni 2019

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Det var en god idé Tonni Hansen fik, da han i november 2017 valgte at flytte Svendborg Indramning 100 meter ned ad vejen i Tinghusgade. Før lå både butik og værksted på hjørnet af Tinghusgade og Bagergade, men flytningen til Tinghusgade 34 i bygningen som tidligere husede EDC Mæglerne, har givet noget flere kunder i butikken.
– Den mere centrale placering med et bedre udstillingsvindue mod facaden og en noget større butik, gav flere muligheder. For eksempel har vi fået plads til mange flere færdigindrammede plakater, et noget større udvalg af både retro-plakater samt plads til nye produkter, og betydelig mere plads på værkstedet. Og det har givet flere kunder i butikken, siger Tonni Hansen som sammen med datteren Katja Hansen er ansigterne man møder i Svendborg Indramning. Og nu kommer der et helt nyt ansigt i den unikke specialforretning.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Gang i hjulene på autoværkstedet

1. juni 2019

ANNONCE

 

 

Når bilen skal på værksted, og det skal den jo ind i mellem, så falder det os ikke ind, om det nu er nogle ordentlige reservedele mekanikerne monterer eller om de nu også gør arbejdet ordentligt. Det forventer vi naturligvis. Nej, ofte er det første vi tænker, om det nu bliver så billigt som muligt. Hvorfor er det egentlig ikke på samme måde, når vi nede ved slagteren beder om at få skåret fire gode møre stykker oksekød, som kan tygges med øjenbrynene, når nu vores bedste vennepar kommer til middag på lørdag. Måske det er fordi, at vi jo godt ved, at et stykke ordentligt kød koster lige lidt ekstra i forhold til det vi finder i køledisken i discount-supermarkedet. Vi gider ikke sidde og tygge i et sejt stykke kød, vel ..

Pris og kvalitet følges som bekendt ad – også når bilen skal på værksted.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Det betaler sig at købe god maling

31. maj 2019

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

Når stuen eller redskabsskuret skal males, kan man selvfølgelig sagtens få rigtig mange liter maling til billige penge, hvis ikke man stiller særlig store krav til kvaliteten. Men man bør nok gøre sig det klart, at maling på pallesalg i discount byggemarkeder langt fra har den samme dækkeevne og holdbarhed som hvis man går til sin farvehandler og køber malingen. Det samme gør sig gældende i forhold til den gode vejledning, der følger med, når man handler sin maling hos en fagekspert.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

3 mio. planter om året og verdens stærkeste chili

30. maj 2019

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Allerede som dreng var noget af det bedste Søren Bech vidste, når han kunne få mulighed for at gå i haven og få jord under neglene. Han kunne godt lide at se tingene gro, så det er derfor ikke overraskende at han i dag driver et stort gartneri i Hundstrup og i Ringe.
6000 m2 under glas står der blomster i på Filippavej 41 i Hundstrup, og ikke mindre end 14000 m2 bliver det til på gartneriet på Boltinggårdsvej i Ringe. Og det stopper ikke her, for Søren Bech lejer yderligere 6000 m2 drivhus i Vester Skerninge. Det bliver til godt og vel 3 mio. planter om året, som eksporteres til markedet i primært Tyskland, Sverige, Norge og Danmark.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Da Fungiaerne kom til Klintholm

26. maj 2019

Ulla Sonne under arbejdet med skitser og færdige skulpturer
(Foto: Sten Georg)

 

AF STEN GEORG

 

Hvis du en dag skulle nænne at forlade Svendborg og omegn for at søge gode ferieoplevelser andre steder i Danmark, så er Møns klint ikke noget dårligt bud. Og du har mulighed for stadig at bevare en flig af båndet til Sydfyn.

Ikke langt fra klinten er der nemlig netop blevet opført otte luksuøse, velbeliggende moderne ferielejligheder, tegnet af PLH-arkitekter, alle indrettet med hver sit særpræg. Og her kommer linket til Svendborg ind: To af lejlighederne er udsmykket med keramiske unikarbejder af keramiker Ulla Sonne fra Sankt Peder Stræde.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Holistisk tankegang, rummelighed og passion, skabt gennem lokalt samarbejde

14. maj 2019

 

AF THOMAS JUNKER WIBERG, Work2gether i Tinghuset

 

Der er ingen tvivl, om at Svendborg tiltrækker mange nye borgere, naturligvis støttet af dyre boligpriser i storbyerne, så hvis det fortsætter, er alt jo godt.

Men Sydfyn tilvælges ikke kun pga. vores skønne natur, stærke foreningsliv og boligpriser. Der skal være jobs, og et sted hvor man kan drive virksomhed, og der skal vi blive dygtigere for at tiltrække familier og virksomheder. Naturligvis har de sidste 10 års teknologisk udvikling, hjulpet, os til at arbejde der hvor vi ønsker at bo, men det er ikke nok!

I erhvervslivet er vi nødt til at ændre vores mindset for at kunne tiltrække og bibeholde den nye bølge af beboere og virksomheder, for ellers er de fløjet når boligpriserne igen udlignes. De nye tilflyttere er kræsne! De vægter Sydfyn og Svendborg på mange planer, inden de vælger os til eller fra. De tænker mere bæredygtigt, mere holistisk. Vi skal skabe en fleksibel og moderne virksomhedskultur med adgang til lokalt netværk af en høj kvalitet, for at sikre os andelen af de nye tilflyttere samt, fortsat bibeholde de nuværende gode lokale hoveder, der skal være med til at skabe en stærk og lokal virksomhedskultur version 2,0

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Vil du også gerne have tid til mere i hverdagen

13. maj 2019

ANNONCE

 

Der findes multikunstnere, multivitamintabletter, multimillionærer og så er der Casper Rasmussen fra Vester Skerninge. Og han har god grund til at være stolt. Efter blot halvandet år som selvstændig erhvervsdrivende er hans virksomhed CT Multiservice med som finalist blandt landets håndværksvirksomheder om at blive Årets Håndværker. Casper Rasmussen lå således helt fremme i førerfeltet side om side med fem andre virksomheder i kampen om den prestigefyldte pris i kategorien Årets Ejendomsservicefirma.

Det blev ikke CT Multiservice som i år løb med prisen, men alene det at være nomineret i så tidlig en opstart af virksomhed er ret usædvanligt. Finalisterne til Årets Håndværkerudvælges nemlig på baggrund af det forgangne års kundeanmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk.
Casper Rasmussen er ikke typen der slår ud med armene. Han er beskeden, arbejdsom, og gør sit arbejde godt. Så man møder ingen ærgrelse hos ham over, at det ikke blev hans virksomhed der fik prisen i år.

– Det er da en dejlig fornemmelse at jeg allerede det første år har haft så mange tilfredse kunder, siger han.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Fri BikeSmart – elcykler med all inclusive

2. maj 2019

ANNONCE

 

Det skal være nemt og ukompliceret, servicen skal være i top, og vi skal kende prisen på forhånd. Sådan vil rigtig mange af os gerne have det i forhold til helt specifikke valg i hverdagen. Og hvem vil ikke gerne kende sine faste udgifter hver måned, når det handler om at være godt kørende på sin elcykel.
Fri BikeShop i Tved holder i maj måned 10 års jubilæum i Svendborg. Og ikke alene er virksomheden vokset til i dag at være 16 medarbejdere på adressen på Tved Kirkevej 5A, de er også helt fremme i pedalerne, når det handler om at køre nogle rigtig gode kampagner.
Siden marts måned har Fri BikeShop kørt kampagnen Fri BikeSmart, som handler om, at du kan få en elcykel for et fast lavt beløb om måneden – inklusiv alt service. Og når din BikeSmart-cykel er to år gammel, kan du bytte den ud med en spritny.
– Vi oplever, at rigtig mange af vores kunder gerne vil have noget der virker – hele tiden. Elcyklen er måske en vigtig del af familiens ’vognpark’, så det har stor betydning, at man ikke skal bekymre sig om alting er i orden. Den skal bare virke, når man sætter sig i sadlen, siger Bjørn Smith som er indehaver af Fri BikeShop i Svendborg.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Lokale annoncer


Køb billet til teaterforestillingen
den 28. og 29. sept. her

NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php