Erhverv

Når webshop og butik går hånd i hånd

20. juni 2018

 

Man kan sagtens kombinere en velfungerende webshop og engrosvirksomhed med den fysiske butik og opnå succes. Det er Joan Knudsen og hendes butik DIVINA i Vestergade 96A et bevis på. I en årrække har hun drevet en succesfuld webshop, med salg af basic-tøj fra Italien, inden hun 1.september sidste år valgte også at åbne sin egen butik. Det skulle vise sig at være en god idé. Kunderne er strømmet til den blot 100 kvadratmeter store butik, hvor hun sælger et udpluk af de ikke mindre end ca. 6000 tøjenheder, som sælges fra butikker i hele Europa.
– Det var på utallige opfordringer, at jeg tog skridtet videre, og åbnede en fysisk butik til min webshop. Jeg havde dog aldrig troet, at det ville blive så populært, siger Joan Knudsen.

  Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Verdens bedste rygeost kommer fra Gundestrup

19. juni 2018

 

Når purløgene er 3 mm. høje så starter rygeostsæsonen. Så vil alle spise rygeost, og det er kun de nye danske kartofler og jordbær der i en periode kan give rygeosten en smule konkurrence. Så falder salget af rygeosten en smule, men er hurtigt oppe igen og holder sig på benene lige til oktober.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Hjælp – lampen lyser!

17. juni 2018

 

Olielampen lyser! Der kommer et billede af en svensknøgle eller måske oven i købet af hele motoren! Hvad gør du? Tør man overhovedet at køre længere. Tænk, hvis det viser sig, at være en alvorlig fejl! Det kommer sikkert til at koste en formue at reparere..

De fleste af os har sikkert oplevet scenariet, og er man ikke lige uddannet mekaniker, så står man nærmest på herrens mark, når det sker. Heldigvis behøver det slet ikke at komme dertil.

Man kan nemlig lave en servicekontrakt med Bilhuset Svendborg og på den måde være rolig omkring at ens bil altid er helt driftsikker.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Her er dine tænder i sikre hænder

17. juni 2018

 

Allerede inden snoren var klippet til det nye sundhedshus i Hulgade 1 i Svendborg midtby, havde tandlægerne Thomas Nøhr og Mads Hørmand sat sig på en placering til deres helt nye fælles klinik på 2.salen i huset. Rammerne og mulighederne var perfekte til en ny moderne klinik, som de to erfarne tandlæger den 1.marts sidste år rykkede ind i sammen med deres respektive medarbejdere. Et nyt spændende samarbejde havde set dagens lys.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Fælles fokus på læring

16. juni 2018

 

’Man bliver aldrig for gammel til at uddanne sig’. Sådan lyder værdigrundlaget hos HF & VUC FYN, som med undervisning i ni byer på Fyn, Langeland og Ærø favner stort set alle aldre og faggrupper. HF & VUC FYN underviser bl.a. dig, som ønsker at tage den 9. klasse, du aldrig fik, og som er nødvendig for at komme videre i et uddannelsesforløb. Dig, som får mod på at tage en videregående uddannelse og i den forbindelse har brug for at supplere med enkelte hf-fag. Og dig, som bare ønsker dig en hel hf med alle de muligheder, som sådan en nu giver.
Mulighederne er mange, og HF & VUC FYN kan være vejen til at indfri lige præcis de ambitioner, ønsker og drømme, som den enkelte har gjort sig i forhold til at dygtiggøre sig fagligt.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Fællesskab, faglighed og musik

15. juni 2018

 

Ollerup Friskole vokser, og det skyldes ikke mindst skolens visionære musiklinie.

 

Egentlig ved vi det jo godt. Når vi pirres lidt på nysgerrigheden, og udfordres en smule i en ny retning end vores comfort-zone, så får vi mod på at lære mere. Og når vi udfordres kreativt i faglig retning, så styrker det samtidig vores lyst til læring.

På Ollerup Friskole ses faglighed og kreativitet ikke som to adskilte begreber. Grundessensen i skolens tilgang til undervisningen og dannelsen er nemlig, at fagligheden først giver mening, når den kombineres med kreativiteten. Så når skolens elever udfordres fagligt, så er det kreative som udgangspunkt med i værktøjskassen – ikke kun gennem skoleårene, men gennem hele livet.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Det dufter af læder og skocreme

14. juni 2018

 

Skoværkstedet er blevet til Baunbaek & Lyn. Der repareres stadig sko, men der sker også meget mere end det.

 

 

’Køb deres læderfedt og lakridspiber her!’. Sådan står der på gadeskiltet ude foran Baunbaek & Lyn i Brogade 27. Måske det i virkeligheden, når man kommer lidt ind under huden i den finurlige butik, fortæller meget godt, hvad det er for en type specialforretning. Man må simpelthen bare ind og gå på opdagelse.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Den gode smag ligger også i oplevelsen

13. juni 2018

 

Brødet er luftigt og smager af det mel og korn, det er lavet af. Det er bagt med surdej, så bagningsprocessen er lidt længere. Til gengæld smager det så meget bedre.
Kødet er nøje udvalgt fra særlige kødproducenter så kvaliteten er i harmoni med den gode smagsoplevelse. Grøntsagerne er friske og knaser de rigtige steder.
En god sandwich med friske velsmagende råvarer i en økologisk bolle bagt med sjæl – bragt lige til døren eller købt i forbifarten. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er hvad man kan opleve i Svendborg midtby, når slagtermester Mads Hvenegaard hver dag tager turen rundt i gader og stræder på sin nye ladcykel, som er fyldt med frisksmurte sandwich og smørrebrød fra slagterforretningen i Gerritsgade 36.

 

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Bliv klædt på til fremtidens butiksliv

12. juni 2018

 

Har du en detailforretning, en restaurant eller en anden form for butik i gadeplan, og har du en ambition om at være godt rustet til fremtiden og skabe vækst i din forretning, så er der gode nyheder at hente. Et nyt erhvervsinitiativ på hele Sydfyn sætter nemlig fokus på at styrke erhvervslivets muligheder for handel i gadeplan.
De fire kommuner; Langeland, Ærø, Faaborg-Midtfyn og Svendborg, har sammen søgt og fået midler fra Syddansk Vækstforum og EU’s Socialfond til projektet ’Styrket Erhverv i Gadeplan’, som handler om at skabe vækst i erhvervslivet i gadeplan over hele Sydfyn. Herudover er de lokale erhvervsforeninger, Dansk Erhverv og Cittaslow er aktive medskabende i indsatsen.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Vi løfter i flok

11. juni 2018

 

De fire sydfynske kommuner er gået sammen i et storstilet projekt, der i løbet af de næste tre år vil uddanne og løfte virksomheder inden for de maritime erhverv og it-branchen. Og den utraditionelle sammensætning af brancher er netop en af projektets styrker.  

 

1 + 1 kan give meget mere end 2! Sådan lyder filosofien bag det sydfynske erhvervsprojekt, som fra efteråret er klar til at hjælpe små og mellemstore virksomheder og iværksættere med blive endnu bedre til at drive forretning.

- Den store forhåbning er, at det ikke er løgn, når vi siger Co-Create – vi vil skabe noget i fællesskab, fastslår projektleder Charlotte Flugt.

  Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Lokale annoncerSvendborg
Møllergade 57A

T. 31 59 57 00 

Persondatabeskyttelse! - Få styr på det inden 25.maj
Kontakt: Tove Dahlmann
Certificeret i persondata- sikkerhed
T. 40 25 46 26 

Møllergade 7 - 5700 Svendborg
Tlf: 62 21 06 83


Vestergade 5 - T. 62 20 50 35 
Korsgade 7, Svendborg
Tlf. 62 21 22 11 


Links

Lokale nyheder


  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 

Vestergade 10A - Svendborg
Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php