Erhverv

Er du fornuftig nok til en ny elbil fra Opel?

18. december 2019

ANNONCE

 

Svendborg Motor & Co. A/S er klar til at præsentere helt nye skud på elbil-stammen først i det nye år.

 

Nicklas Bendtner er ikke umiddelbart den første man i en tv-reklame forbinder med gå ind ad døren til en Opel-forhandler for at se på ny bil. Den spritdømte tidligere landsholdsspiller er ikke just den rollemodel vi forestiller os kører afsted i sin nye Opel.

Du har måske allerede set den reklamekampagne som Opel kører i øjeblikket, hvor Nicklas Bendtner træder ind hos en Opel-forhandler og gerne vil kigge på en ny Opel, hvorefter forhandleren låser Bendtner ude af butikkens bagindgang.
– Pointen i den utraditionelle reklame er, med et glimt i øjet, at ikke alle er fornuftige nok til en Opel, som alle dage har stået for ’tyske kvalitetsbiler til fornuftige priser’, siger Allan Holmbech som er salgschef ved Svendborg Motor & Co. A/S på Odensevej 24-26 i Svendborg.

 

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Et lille bær med enorm styrke

14. december 2019

ANNONCE

 

I snart 25 år har Hyben Vital på Langeland lært hele verden om alt det gode i hyben.

 

Den er på størrelse med et fingerbøl og fuld af en masse gode vitaminer og antioxidanter. Vi kender den fra sommerhusområder og i klitterne ved stranden – og så husker de fleste af os sikkert hvordan vi som børn drillede klassekammeraterne med dens kløpulver.
Det handler om hyben. Den lille finurlige frugt som indeholder så mange gode ting for kroppen.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Velvære til vinterfødder

9. december 2019

ANNONCE

 

Har du egentlig tænkt over, at vores fødder i måske højest tre-fire måneder om året får lov at blive luftet i et par sandaler, i bare fødder på stranden eller hjemme på græsplænen. Resten af året er de lukket inde i både sokker, sko og støvler. Og når vi samtidig går på fødderne i noget der ligner godt og vel 300 kilometer om året, så burde vi nok gøre os selv og vores fødder den tjeneste at tage en tur forbi fodplejeren en gang i mellem.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Vores kunder må gerne stille krav til os

27. november 2019

ANNONCE

 

Den familieejede moderne foderstofvirksomhed Højlund Mølle drives nu på 4.generation fra samme matrikel i Gudbjerg.

 

På forsiden var et billede af H.C.Andersen og på bagsiden et billede af Egeskov Mølle, på de gamle tikronesedler i perioden 1950-1974. Men hvad de fleste formentlig ikke ved er at toppen af møllen oprindeligt sad på Højlund Mølle i Gudbjerg.
– Min oldefar malede korn fra møllen frem til midten af 1950’erne, hvor han omlagde produktionen og derfor solgte toppen af møllen til Egeskov Mølle, som havde fået hat og vinger knust under en storm i 1956, fortæller Henrik Bjerggaard Hansen. Han driver i dag den mere end 102 år gamle familieejede virksomhed, Højlund Mølle, sammen med hustruen Heidi. Og selvom de gamle møllehjul i dag ikke længere eksisterer i sin oprindelige form, ej heller på Egeskov Mølle, så er det stadig symbolet med møllen der kendetegner den sydfynske virksomhed Højlund Mølle.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Scanning af gravide skaber mere tryghed under graviditeten

25. november 2019

ANNONCE

 

Flere benytter sig af muligheden med privat scanning under graviditeten.

 

Et af livets allerstørste øjeblikke er når et lille nyt liv kommer til verden, og man som kommende forældre første gang hører sit barns hjerte slå, eller ser billeder af det lille foster i sin mors mave ved en scanning.

Særligt i starten af graviditeten kan der være mange bekymringer om alt nu er som det skal være, og derfor kan en tidlig scanning være en rigtig god måde at skabe tryghed om graviditeten for begge de kommende forældre.
Sundhedsstyrelsen tilbyder i dag to 2D scanninger i løbet af graviditeten for at se, om fostret udvikler sig, som det skal. Det sker i 11-13 uge og igen i 18-21 uge.
Mange gravide har behov for en endnu tidligere scanning, og måske også flere scanninger i løbet af graviditeten, for at følge fostrets udvikling, og for at være helt tryg hele vejen igennem. Den mulighed har man ved en privat scanning.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Man leger da i en legetøjsbutik, gør man ikke

25. november 2019

ANNONCE

 

 

Hos KIDS Coolshop i Svendborg er der tid til både leg og fordybelse

 

Mange husker sikkert filmen BIG fra 1988, hvor Tom Hanks spiller drengen Josh på 12 år, som transformeres ind i en 35 år voksen mands krop. Han tænker og har den samme legende tilgang til verden som en dreng på 12 år, og da man opdager den ’unge’ Josh kreative og farverige ideer, bliver han placeret i chefstolen i udviklingsafdelingen i en stor legetøjsforretning.
Det er naturligvis ren fiktion og god underholdning, men faktisk er det den samme ånd man møder i KIDS Coolshop ved Svendborg Bycenter. Her må man nemlig godt kalde legebarnet frem i en – uanset om man er 5 eller 65 år. For hvad kan næsten være mere livsbekræftende end at tage sit barn eller barnebarn i hånden og gå på opdagelse i en legetøjsforretning.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Kork & Godt ..

24. november 2019

 

Naturen & Work2gether i Tinghuset åbner op for etape 2

 

AF THOMAS JUNKER WIBERG – work2gether

 

Indsigt med udsyn! Dette er dogmet bag udviklingen af Buen, som er anden etape af Work2gether i det gamle Tinghus. Buen, som bygning kaldes til daglig, er 170 m2 og er nabo til Far & søn, har kig til SAK, Litteraturhuset og Gårdbutikken — og ligger i det der er ved at blive et nyt Kultur- og designdistrikt i Svendborg.

Buen er udviklet, efter mange henvendelser fra byens erhvervsliv, der ønsker at være en del af det nye fællesskab, og som samtidig har et behov for eget kontor, dele coach- og terapilokaler eller mødefaciliteter.

Buen der ligger i den smukke Tinghushave, er samtidig omkranset af en fantastisk Blåregn. Naturens healende kraft kan ikke genskabes kunstigt, så skal vi fungere optimalt, er det bare med at komme ud i naturen et par timer. Men vi kan dog mærke at når vi stimulere alle sanser med naturlige elementer og materialer i indretningen, så fungerer vi bedre på arbejdspladsen. Derfor arbejder vi med sten, linoleum, kork, mos, træ, planter og godt lys. Jeg ser dette som et supplerende kosttilskud til vores beboere, og jeg tror på at man bliver mere effektiv.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Helhedsoplevelse på ganske få kvadratmeter

22. november 2019

(Foto: Andreas Bastiansen)

 

Det startede som et skomagerværksted – så blev det en specialbutik – og nu har Baunbaek & Lyn startet deres egen produktion af håndlavede lædervarer.

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Lad os bare sige med det samme, at hvis Baunbaek & Lyn, den lille specialforretning ved jernbaneoverskæringen i Brogade, var en smørrebrødsforretning, så var det både højtbelagt og med de lækreste råvarer man kunne tænke sig. Ikke noget med kinakål, slatne tomater og en tarvelig ost i en kridhvid bolle – næ, her ville man få en smagsoplevelse langt ud over det sædvanlige.

Man kan faktisk godt smage på nogle af produkterne hos Baunbaek & Lyn. Som noget nyt er der nemlig kommet specialøl i en kølemontre i butikken. Både fra Kunstbryggeriet Far & Søn, Rise Bryggeri på Ærø og Ø-bryg på Thurø. Og så et lille udvalg af andre specialøl.
– Man skal kunne købe en rigtig god kold specialøl, tage den med ned på havnen og nyde den på bolværket. Det synes vi byen havde brug for, siger Jesper Lyn Petersen som driver Baunbaek & Lyn sammen med kæresten Lotte Baunbæk.

 

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Kloakservice, malerarbejde og halmballer

30. oktober 2019

ANNONCE

 

Det er ikke udstyret man går ned på hos Langelands Kloakservice

 

Petersminde, hedder den flotte hvide gårdejendom hvor Erik Voigt Petersen bor lige midt i den smukkeste langelandske natur lidt udenfor Tranekær. Før i tiden var her frugtplantager på godt 100 hektar jord, men i dag dyrkes jorden som almindeligt landbrug. Det er også herfra at Erik Voigt Petersen driver Langelands Kloakservice – det som tidligere hed Langelands Maskinstation- og Kloakservice. Nu er der ikke så meget maskinstation længere – til gengæld er der rigtig godt gang i kloakservicen og halmproduktion og så er det også her at Malermester Chanett Petersen har base med sin malerforretning.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Efteråret betyder varme, lys og hygge

11. oktober 2019

ANNONCE

Jesper Lauanni fra XL-BYG i Svendborg præsenterer AirThings, som fortæller hvordan dit indeklima er i hjemmet.

 

XL-BYG på Nyborgvej i Svendborg er klar til at præsentere masser af ny inspiration til hjemmet.

 

Der er løbet en del vand gennem åen siden dengang, hvor der udelukkende var søm og skruer og planker i forskellige mål hos det lokale byggemarked. I dag er det her man kommer, når både der skal handles materialer og værktøj til handymanden, nyt armatur til badeværelset, inspirerende ting til indretning af boligen eller maling der dækker det hele.
Hvis der er et sted, hvor man finder alt under samme tag, så er det hos XL-BYG på Nyborgvej i Svendborg. Her er stort set det hele, man har brug for, når det handler om boligen. Både inde og ude.
mitsvendborg.dk har været på besøg hos XL-BYG til en snak med tre medarbejdere, som hver med deres faglige baggrund er klædt rigtig godt på i at kunne servicere og rådgive kunderne inden for lige præcis deres kerneområde i det store byggemarked på Nyborgvej.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php