Erhverv

Alle fortjener de bedste affaldsløsninger

9. oktober 2018

 

Marius Pedersen A/S er med helt fremme i udviklingen om reducering og genanvendelse af affald.

 

Hvert år smider hver dansker 450 kilo affald i skraldespanden. Det svarer til godt og vel 4.000 fyldte skraldebiler hver eneste dag, eller mere end 100 flyttekasser med affald pr. dansker om året.

Enhver kan forestille sig, hvilket kaos det ville være, hvis de mange mio. tons affald, vi producerer hvert år, ikke blev håndteret professionelt og med miljørigtig hensynstagen. For affald er ikke ’bare’ affald, og det kræver i mange tilfælde særligt fagligt kendskab og certificeringer, at indsamle, transportere og håndtere forskellige typer affald. Det kan være lige fra farligt affald til personfølsomme data.

  Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Det behøver ikke være dyrt, når bilen skal på værksted

24. september 2018

 

Det er svært at forestille sig et autoværksted, som ovenikøbet kan servicere alle bilmærker, have priser som ligger mellem 20-40% under den pris, som man normalt vil skulle give på et autoriseret værksted for det samme udførte arbejde. Og når den fulde garanti samtidig følger med, så vil mange nok sige det er løgn. Det er det bare ikke. Det er Skorstensgaard et levende bevis på. Siden 2009 har den danske værkstedskæde serviceret flere end 108.000 danske personbiler, været nomineret til Entrepreneur of the Year i 2014 og kåret som Gazellevirksomhed af Børsen. Så de har alt mulig grund til at være stolte hos Skorstensgaard.

Læs mereKommentarer: 1 kommentar

Raske dyr er glade dyr

14. september 2018

 

Man kan næsten ikke få mere smukke og naturlige omgivelser end når turen går til Dyrlægen på Vejstrupgård. Alene turen gennem alléen fra hovedvejen og ind på gårdspladsen til den flotte gamle hovedbygning fra 1754, får en til at føle sig henledt til fordums tid. I det øjeblik man træder ud af sin bil, falder det en helt naturligt at væve et øjeblik ved skønheden og trække den friske landvind dybt ned i lungerne.
I kælderen på den gamle hovedbygning holder Dyrlægen fra Vejstrupgaard til, og de naturlige sanseindtryk må uden tvivl føles ligeså skønne for vores firbenede venner.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Fremtiden er Interaktiv

12. september 2018

 

Der er løbet en del vand gennem åen siden de grønne kridttavler blev skiftet ud med nye og smartere løsninger. I dag kobler du din bærbare computer direkte til det trådløse netværk, og straks er du forbundet til en storskærm i konferencelokalet. Du navigerer direkte på den store skærm med fingrene, som var det på din iPad, og oplevelsen ved din præsentation bliver løftet til et helt andet niveau. Du deler, printer eller gemmer direkte og lige nu. Slut med flipover-tavler og indtørrede tuchpenne, projektor-lærred som midt i det hele slipper bremsen, og uden varsel hysterisk ruller op af sig selv. Gå med ind i den interaktive verden – det er både sjovere og åbner døren til fremtiden.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Vi behøver en sydfynsk mentalitetsændring

12. september 2018

Byggerier skyder op i Odense, men hvad sker der i Svendborg?
(Foto: mitsvendborg.dk)

 

AF PER NYKJÆR JENSEN, formand Svendborg Erhvervsråd

 

Så er de fleste tilbage i arbejdstøjet, og andet halvår er godt i gang. Hvad skal vi så bruge det til? 

Kunne jeg få et ønske opfyldt, så skulle det være, at vi får sat gang i investeringer og private byggerier – her på Sydfyn. Af en eller anden grund kører toget, med de store private investeringer, lige forbi Svendborg. Det er synd. Vi har for mange ufaglærte som er arbejdsløse, og det kan kun en markant forøgelse af investeringer og nye byggerier rette op på. Vi skal blive bedre til at tiltrække investorer som vil investere og bygge nyt – og som vil etablere virksomheder og skabe job.

Ser vi bort fra de kommunale byggerier, skolebyggerier og byggeri af almennyttige boliger – så sker der på det nærmeste ingenting. Nogle få spredte private initiativer dukker op hist og her, men det boom man ser, i f.eks. Odense, Nyborg og Middelfart, er totalt fraværende.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Flere boliger i midtbyen – ja tak

11. september 2018

Ejendomsmægler Martin Lehrmann hilser bormesterens udsagn i Fyns Amts Avis velkommen, om flere boliger i midtbyen

 

Et par vælger at gå fra hinanden og blive skilt. Familien splittes op, boet skal deles i to og huset, som gennem årene har været den fysiske ramme om fællesskabet, skal sælges. Det er på ingen måde rart at skulle træffe sådanne beslutninger midt i en følelsesmæssig rutchetur. For hvilken pris sætter man på familiens hjem.
Prisen kan i værste fald blive langt højere for os som mennesker, end den pris vi ender med at have stående i salgsopstillingen hos ejendomsmægleren, hvis vi ikke forholder os realistisk til den situation vi står i. Vi skal videre i livet – også efter en skilsmisse. Så det vigtigste er hvordan vi kommer det bedst muligt.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Kend dem på knækket

10. september 2018

 

Det kan både være håndværkeren, som nærmest kommer kravlende ind over dørtrinnet efter et smæld i ryggen på byggepladsen, teenageren med nakkesmerter efter for meget tid på smartphonen, eller den aktive pensionist, som lige skal have en tur på briksen inden golfferien, – som besøger kiropraktorerne Charlotte Hyldal og Marianne Christoffersen på Lundevej 7 i Svendborg. For ryg og nakke er bare noget der helst skal være i orden for at vi kan fungere som mennesker. Og netop det her med mennesker, det er det helt centrale omdrejningspunkt for de to kiropraktorer.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Man kan også have velvære i økonomien

2. september 2018

 

Det er de færreste som kan være i tvivl om, at en af de vigtigste ting for en virksomhed er at have styr på regnskaberne. Men for mange – i sær mindre eller enkeltmandsvirksomheder, er det her med regnskaber ofte noget der bliver lavet om aftenen eller i weekenden, da det er her tiden er til det. Den tid kunne i stedet bruges på familie og venner – eller i det hele taget på at slappe af uden at skulle være begravet i arbejde og tal efter en lang arbejdsdag.

Sabine S. Larsen er freelance regnskabskonsulent og har specialiseret sig i at håndtere både større og mindre virksomheders løn og økonomi. Hun sikrer, at der er styr på alt indenfor bogholderi, skat og moms, fakturering og andre administrative opgaver, så der er ro til at holde fri, når der skal holdes fri.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Skyd genvej med akupunktur

2. september 2018

 

I flere tusind år har kineserne anvendt akupunktur som behandlingsform, og ifølge den traditionelle kinesiske forklaring genopretter akupunkturnålene kroppens normale energibalance gennem de såkaldte meridianer. 
Dorthe Svensson har uddannet sig efter Traditionel Kinesisk Medicin (TCM), og har gennem mange år behandlet og smertelindret mennesker i alle aldre med akupunktur. Siden 2010 har hun haft Akupunkturhuset, som i dag har base på 1.salen i huset på Færgevej 3.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Fællesskab i det gamle hus på Færgevej

2. september 2018

 

Efter 10 år med hudplejeklinik på privatadressen Niels Juelsvej 13, tog kosmetolog Anja Winther sidste år i december den beslutning, at nu skulle der prøves noget nyt. Hun flyttede hele klinikken til den flotte gamle villa på Færgevej 3, hvor hun i nu godt og vel et halvt år har drevet sin klinik fra. Det skulle vise sig være en rigtig god idé.
– Jeg må sige, at det har været noget af en succes. Faktisk betyder det, at jeg nu udvider klinikken til et stort og lyst behandlerrum, og får således mere plads til butik med hudplejeprodukter, siger Anja Winther som også får plads til at dele rummet med andre.
– Man kan sagtens forestille sig at have en negleklinik eller fodklinik i forbindelse med udvidelsen, så man er meget velkommen til at kontakte mig, hvis nogen kunne tænke sig at blive en del af huset, siger hun.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Lokale annoncer


Svendborg
Møllergade 57A

T. 31 59 57 00 

Vestergade 5 - T. 62 20 50 35 
Korsgade 7, Svendborg
Tlf. 62 21 22 11 


Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 

Vestergade 10A - Svendborg
Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php