Erhverv

Sydfynsk mode med et strejf af Firenze

8. december 2018

 

Side om side i showrooms flere steder i Europa med nogle af de helt store designere som
Yves Saint Laurent, Karl Lagerfeldt og Louis Vuitton, finder man tøj-kollektioner til kvinder fra designer Birgitte Gervig Andersen. Sammen med sin mand, Nicolaj Andersen står de bag Svendborg virksomheden NBA Trading ApS. som designer og sælger tøj til kvinder med passion for individualitet. De holder til på Rødeledsvej 70 i Svendborg med engros-delen af virksomheden, og i Gerritsgade 10 med butikken Grevinden, hvor man kan gå på opdagelse i de tre spændende koncepter af tøj til kvinder som virksomheden repræsenterer.

  Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Vinden er grøn – er du?

2. december 2018

 

Med et glimt i øjet kan man godt sige, at der blæser nye vinde over landet, hvor stadig flere bliver mere bevidste om vores grønne valg i hverdagen. Tendensen mærker man også hos SEF Energi, som er med helt fremme i den grønne omstilling – bla. med tilbud til elkunder om vindstrøm. Og dem bliver der flere af. Efterspørgslen på vindstrøm – altså strøm som produceres fra vindmøller, er de seneste år mangedoblet, og med de 20 vindmøller som SEF A/S har, er forudsætninger for at skabe et grønnere Sydfyn sammen med kunderne høj prioriteret hos det sydfynske energiselskab.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Meget mere end et varehus

29. november 2018

Varehuschef Lars Madsen ønsker, at det skal være en særlig oplevelse at handle i Kvickly Storcenter.

 

Passion for håndværket, sans for detaljen, bred faglig viden og lysten til at dele det med alle os der handler her, er varemærket for Kvickly Storcenter i Vestergade 167 i Svendborg. Og det er ikke ’bare’ et varehus ligesom andre man besøger. Nej, det virker nærmest som en lille handelsby man går rundt i, med specialvarer på hylderne, spændende små oaser med inspirerende ting til daglighandlen, en frodig grøntafdeling, hvor her også er rige muligheder for at gøre sig både økologiske og bæredygtige indkøb, her er et bredt udvalg af vin, spiritus og specialøl, cykler, tøj og grilludstyr – kort sagt et mangfoldigt varehus som rækker længere end man umiddelbart tror. Man kan få det helt almindelige, som er nødvendigt i enhver husholdning – og det som vi ikke finder ret mange andre steder. Og så er her butikkerne i butikken – slagteren, bageren, kiosken, og blomsterafdelingen. Alle noget helt specielt og med fagligt uddannet personale. Og netop fagligheden er noget de vægter højt hos Kvickly Storcenter.
– Vi ønsker, at vores kunder skal have en særlig oplevelse, når de handler hos os. Det skal være noget andet end andre steder, og derfor forsøger vi hele tiden at gøre en forskel, lytte til kunderne og investere i fremtiden, siger Lars Madsen som er varehuschef i Kvickly Storcenter.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Det handler om glas

27. november 2018

 

En vandrehistorie siger, at fordi glas er væske, er dette årsagen til, at en gammel vinduesrude er tykkest forneden, fordi glasset er sunket. Sandheden er, at i gamle dage blev vinduesruder lavet af mundblæst glas som blev klippet op og rettet ud, og derfor blev det fuldt af skævheder. I dag laves glas ved, at smeltet sand bliver trukket henover et flydende tin bad, og gør derved glasset utroligt lige i både tykkelsen, samt i skævheder.

  Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Gør en god hurtig handel hos Humlegaard

25. november 2018

 

En sølvfarvet Toyota Avensis stationcar fra 2011 kører ud ad indkørslen netop som jeg ankommer til Humlegaard Automobiler A/S på Nyborgvej 271 i Svendborg. I bilen sidder familien Hansen. De har netop købt deres nye brugtvogn, så de er glade i dag.
Inde på pladsen står Klaus Jørgen Humlegaard. Han er også glad i dag, for han har netop lavet en god handel med familien Hansen, hvor deres brugte bil er indgået i handlen med Toyota Avensis’en. 

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Det perfekte hjem

2. november 2018

 

Der er rigtig mange overvejelser, beslutninger og helt nye ting at tage stilling til som førstegangskøbere af en bolig. Det er trods alt ens første helt eget hus, så det skal bare være i orden, ligge det perfekte sted og have det korrekte antal værelser. Tilstandsrapporten og energimærkningen skal der heller ikke være en finger at sætte på, man skulle jo nødig støde ind i uforudsete ubehageligheder, når det nu er første gang man køber hus.
Det billede er ikke uvant for ejendomsmægler Martin Lehrmann fra LokalBolig i Svendborg. Forventningerne er som oftest urealistisk høje i forhold til de tanker mange førstegangskøbere gør sig, når de søger drømmehuset. Men virkeligheden er en anden.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Kaffe, brunch eller en Dry Martini

30. oktober 2018

 

 Belysningen er dæmpet lige akkurat så man fornemmer sin silhuet spejle sig i de flotte kobberplader der pryder væggene. Musikken er smooth og afdæmpet med et moderne touch.

Man hører, dufter og mærker livet i køkkenet, som er åbent forbundet med den travle bar.
Lokale kunstværker pryder cafeen og skaber stemning, mens man nyder atmosfæren, og giver sig ro og tid til afslapning og fordybelse – inden man igen træder lige ud i bylivet.

Midt i loftet hænger en diskokugle, og fortæller, at som i en stemning af 1001 nats eventyr, kan stedet forvandles fra den lune og hyggelige frokost-atmosfære til en funky natklub.

Vi er på Under Uret i Gerritsgade i Svendborg – Danmarks måske flotteste café.

  Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Den fynske drøm der blev til virkelighed

30. oktober 2018

 

Hvad får et ungt par med to børn på 6 og 10 år til at sælge huset på Kildevænget i Vindeby, for at købe et gammelt nedlagt autoværksted midt på Tåsinge, med en tilhørende 50 m2 lille lejlighed, hvor hele familien skal bo tæt sammen. Svaret er – øl.

De fleste vil nok mene, at det lyder en smule vanvittigt, men når du har læst historien, så vil du helt sikkert sidde med en følelse af stor respekt for, at der stadig findes mennesker, som tør at forfølge deres drømme. Susanne og Bo Abelgren Ehlers er to sådanne mennesker.

  Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Alle fortjener de bedste affaldsløsninger

9. oktober 2018

 

Marius Pedersen A/S er med helt fremme i udviklingen om reducering og genanvendelse af affald.

 

Hvert år smider hver dansker 450 kilo affald i skraldespanden. Det svarer til godt og vel 4.000 fyldte skraldebiler hver eneste dag, eller mere end 100 flyttekasser med affald pr. dansker om året.

Enhver kan forestille sig, hvilket kaos det ville være, hvis de mange mio. tons affald, vi producerer hvert år, ikke blev håndteret professionelt og med miljørigtig hensynstagen. For affald er ikke ’bare’ affald, og det kræver i mange tilfælde særligt fagligt kendskab og certificeringer, at indsamle, transportere og håndtere forskellige typer affald. Det kan være lige fra farligt affald til personfølsomme data.

  Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Skandinavisk design, maling der dækker og en hybrid-brændeovn

3. oktober 2018

 

Når man besøger en af de 118 XL-BYG forretninger der er i Danmark, så er der særligt én ting der kendetegner landets største byggevarekæde – fagligheden. Her er nærmest ingen forespørgsler eller spørgsmål som for lov at stå ubesvaret hen.

mitsvendborg.dk har besøgt XL-BYG på Nyborgvej i Svendborg, og fået en snak med et par af husets medarbejdere om blandt andet brændeovne, fleksible og smarte opbevaringsløsninger, badeværelser og maling.

  Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Lokale annoncer


Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 


Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php