Erhverv

El- og hybridbiler hitter hos Autohuset Vestergaard A/S

13. april 2019

ANNONCE

Der hersker ingen tvivl om, at det er to herrer med en ret bred viden om biler, som jeg har talt med til denne historie. Den ene er Peter Mærsk-Møller. Han har solgt biler i 14 år hos Autohuset Vestergaard A/S, og den anden er Daniel Hegaard Jensen, som er salgschef og har været i firmaet i seks år. Tilsammen dækker de stort set alt du behøver at vide om Volvo, Renault, Kia, Dacia og Fiat. Det er nemlig de bilmærker man finder på Odensevej 42 i Svendborg, hvor Autohuset Vestergaard A/S har til huse.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Sammen står vi stærkere

11. april 2019

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Det kan nogen gange være en rigtig god idé at slå kræfterne sammen. For eksempel hvis man ønsker at stå stærkere og udnytte de synergier der som oftest findes i et fællesskab. Det tankesæt har man hos Dansk Installations Teknik A/S, hvor man har samlet 30 års erfaring indenfor VVS, ventilation, el og blik – ikke under samme tag, men fordelt på fem adresser fordelt over hele Fyn. To af disse ligger på Sydfyn: Tåsinge VVS og Sofus Larsen Langeland.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Murerarbejde i København .. det gør vi ikke i

24. marts 2019

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Når murerbilen hver dag til fyraften kører ind i indkørslen til den gamle bindingsværksejendom fra 1827 på Vejlen 14 på Tåsinge, så hopper Ludvig på knapt tre år straks i flyverdragten og ud for at hjælpe farmand med et eller andet murerarbejde. For der er altid noget man kan hjælpe med, når ens far er murer og i gang med at sætte huset i stand til hele familien. Og så har man jo ligesom også været med til at bygge reden – sammen med sin far.
Murermester Jonas Bay er i modsætning til mange af hans kollegaer i murerfaget hjemme hver dag og spiser aftensmaden med familien på Tåsinge. Men det kunne sagtens have været anderledes. Der er nemlig stor mangel på murere, så mange tjener gode penge ved at arbejde på byggepladser i København hvor arbejdskraften, ikke mindst den fynske af slagsen, er stærkt efterspurgt. Men ikke for Jonas Bay. Det her med at arbejde hele ugen i København, sove i en campingvogn, og se familien i weekenden, det gør han ikke i. 

  Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Makkerskab på flere fronter

23. marts 2019

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Selvom biludstillingen ikke ligefrem ligger lige ud til hovedvejen, men der i mod på Melbyvej midt på Tåsinge, så er der jævnt salg i brugtvogne, og gang i hjulene på værkstedet, hos Tåsinge Biler. Og det hænger unægtelig sammen med, at man får noget for pengene på det lille sydfynske autoværksted, som drives af Kim Trøjborg med hans bedre halvdel Dorthe Juul som deltidsansat. Sammen bor de i privatboligen som hænger sammen med værkstedet på Tåsinge. Rollerne er helt tydeligt delt op, så Dorthe Juul klarer bogholderiet, klargøre biler til salg og binder de løse ender sammen, og Kim Trøjborg står for værkstedet, service og bilsalg. Og man mærker straks, at det er et makkerskab som fungerer.
– Dorthe er fuldstændig uundværlig. Vi fungerer ret godt sammen som team, lyder det fra Kim Trøjborg og tilføjer at det også er Dorthe som henter og bringer biler, når de skal en tur på værkstedet og samtidig tilbyder en lånebil. Det er nemlig en del af den service man får hos Tåsinge Biler, som i øvrigt næsten altid har en brugt Volvo til salg. Det er nemlig en fælles passion på værkstedet med de svenske klassikere.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Man skal aldrig gå ned på udstyret til haven

22. marts 2019

ANNONCE

 

Den gnaver sig derudaf, er nærmest lydløs, bruger ingen benzin, og så holder den altid din græsplæne flot og nyklippet. Robotplæneklippere er blevet et kæmpe hit. Alle må ganske enkelt bare have en.
Sådan cirka er tendensen og har været det de sidste par år. Og selvom græsset nærmest ikke blev slået hele sommeren sidste år pga. den tørre sommer vi havde, så mærkes efterspørgslen på de små populære robotter, som ufortrødent og trofast altid holder din græsplæne nyklippet.

Brian Quist Jensen er leder af AP Motorcenter på Grønnemosevej 10 i Svendborgs nordlige industrikvarter, og han fortæller, at i virksomheden, som også har en afdeling i Odense, har man to mand kørende alene på robotplæneklippere i højsæsonen. 

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

De taler et sprog de fleste forstår

20. marts 2019

ANNONCE

 

Nemt og gennemskueligt boligsalg. Sådan burde salget af ens ejendom være, men det er desværre ikke altid tilfældet. Et boligsalg kan nemlig være ganske uoverskueligt. Papirerne hober sig op med finansieringsaftaler, forsikringstilbud, annoncepakker osv. og hvad kommer det ikke til at koste i salær til ejendomsmægleren!
Men det behøver slet ikke være sådan. For der findes faktisk en ejendomsmæglervirksomhed i Svendborg, som gør det både nemt og gennemskueligt når huset skal sælges – Sydfyenske Boliger.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Startede som tankpasser ved Ford Olsen

19. marts 2019

ANNONCE

 

Ligesom så mange andre unge knægte godt kan lide at rode i gamle biler, var det ikke anderledes dengang Frede West i starten af 1970’erne begyndte at interessere sig for forbrændingsmotorer, strømlinet design og højpoleret lak. Sammen med kammeraterne var værkstedet det foretrukne sted at boltre sig, og der gik ikke en eneste dag, uden der var gang i svejseværket i undervognen eller topnøglesættet under motorhjelmen.
Her små 50 års senere har Frede West skabt sit eget autohus, som siden 1886 har ligget på den samme adresse Rytterhaven 6 – Autohuset Frede West.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Vi ønsker at genoplive begrebet ejendomsmægler’

8. marts 2019

ANNONCE

 

Når en by sprudler af et rigt og mangfoldigt kulturliv, og et levende og inspirerende butiksmiljø trækker folk ind til byen for at gå på opdagelse, og når det går godt for købmanden i den lille landsby i udkanten, så går det som regel også godt for huspriserne. Det er nemlig de tætte relationer og forankringen i ens lokalområde som udgør fundamentet i bevægelserne på ejendomsmarkedet. Lukker købmanden i landsbyen, fordi man ikke handler lokalt, så falder huspriserne også i området. Det samme gør sig gældende inde i byen, hvor det er vigtigt med et mangfoldigt butiksliv, spændende restaurationer og cafeer og mange tilbud af kulturelle oplevelser, fordi det tiltrækker mennesker – og mennesker betyder bosætning. Og det er præcis med det tankesæt at ejendomsmægler Jens Storm og Jeanette Dubourg bygger deres forretningskoncept på.

  Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Her er vi på fornavn med kunderne

7. marts 2019

ANNONCE

 

I uge 8 sker der store forandringer og efterfølgende kommer der spændende og inspirerende events i Like ANNA, så som modeshow, vinsmagning og stylingevents, så kunderne kan få en ekstra oplevelse, når de besøger butikken i Møllergade. 
– Vi tilføjer flere elementer i butikken, f.eks. i vores lounge-område, hvor manden eller veninden kan sidde og drikke en kop kaffe, spise et stykke slik eller læse et magasin. Det er vigtigt for os at kunderne føler sig godt tilpas og derfor forsøger vi at skabe en hjemmelig hygge, blandt andet i form af grønne planter, duften af kaffe og en dejlig stemning. Vores koncept er herudover også spændende og inspirerende events som der henvender sig til både mor og datter, siger butikschef Karina Tørnqvist.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Mr Hardis gør dig well-dressed – også på arbejdspladsen

6. marts 2019

ANNONCE

 

Den tid er for længst forbi, hvor håndværkeren måtte nøjes med den traditionelle brune eller blå kedeldragt med lommerne placeret på præcis samme sted, som de har været i de sidste 50 år, og hvor snittet som udgangspunkt er lige-op-og-ned fra kraven og til anklerne. I dag er arbejdstøj blevet til funktionel erhvervsbeklædning tilpasset og designet til vind og vejr og skræddersyet til alle tænkelige typer erhverv.

I snart 40 år har den modebevidste mand kunne købe herretøj i Mr forretningen i Møllergade 10 i Svendborg. Siden 2013 med Steffen Nielsen og Jesper Rasmussen som ejere af butikken. Gennem årene har butikken udvidet sortimentet, så i dag findes her både herretøj til unge som modne mænd med de to butikker Mr Hardis og Konrad under samme tag. Og nu kommer der endnu et koncept: erhvervsbeklædning.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Lokale annoncer


Forestilling spiller
den 28. og 29. sept.
Køb billetter her


ÅBNER SNART I TINGHUSET!
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php