Monthly Archives: november 2007

Velkommen

29. november 2007

Velkommen til mitsvendborg.dk

I august 2007 tog jeg initiativ til oprettelsen af dette web-forum, hvor borgerne i Svendborg kan følge og deltage direkte i debatten om byens udvikling. Formålet var (og er) at styrke og kvalificere den offentlige debat, information og vidensniveau.
Bloggen udviklede sig hurtigt til at skabe rum for en lang række forskellige temaer, som med den ene eller anden vinkel, synspunkt eller budskab tegner et billede af vores by Svendborg.

Kultur, erhverv, events, politik, netværks, illustrationer og meget mere er i dag emner, som er medvirkende til at gøre mitsvendborg.dk til et levende medie med udgangspunkt i den moderne kommunikationsform, uden begrænsning af tid og rum, men hvor alle kan deltage og dermed bidrage med input til byens udvikling.

Dette nye webdesign er udviklet med henblik på nye udfoldelsesmuligheder, bedre overblik for brugeren samt for at imødekomme de mange individuelle tanker og ideer, som bloggen med sin tilstedeværelse kan fungere som formidlingsorgan for.

Rigtig god fornøjelse

Christian Dan Jensen
mitsvendborg@gmail.comKommentarer: 1 kommentar

Funk-rock på Hansted

18. november 2007

 Præsenterer 23.november:

Jet Z som kan opleves på Hansted 23.11. er skruet sammen af 5 mennesker, med forskellige indgangsvinkler til den musik som orkestret sammen leverer.


Jet Z starter kl. 23:00
Læs mere om bandet på: www.jetzband.blogspot.com

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Spørgsmål fra en borger

17. november 2007

Luftfoto af Frederiksøens

Et kig ind mellem de gamle industribygninger på Frederiksøen
Dette indlæg er baseret på nogle konkrete spørgsmål fra en borger til
Udviklingsselskabet Sydfyn A/S (UDSYN) omhandlende Frederiksøen.
Spørgeren bruger således bloggen som den direkte kommunikationsvej

til UDSYN.

Kære Christian Dan Jensen. Jeg følger med i udviklingen her på webloggen, og er især meget interesseret i hvad som omhandler temaerne for Frederiksøens fremtid. Der har været mange gode indslag her på webloggen, nogle måske mere realistiske end andre.
Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Nytårsfesten 2007

15. november 2007


Årets sidste fest i Svendborg Borgerforening har solgt 1/4 af alle billetter.

Billetsalget til årets sidste fest i Svendborg Borgerforening går som forventet. Ca. 1/4 af alle billetter er solgt og en stor del af køberne har bestilt bord til denne årets sidste fest.
Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Kulturel fredagsbar – Ungdomskultur i Svendborg

12. november 2007

KULTUREL FREDAGSBAR / SVENDBORG BIBLIOTEK / DEN 23-11-2007
Ungdomskultur i Svendborg

Svendborg bibliotek afholder en kulturel fredagsbar den 23. november om ungdomskultur i Svendborg.
Kommunens unge er inviteret til at møde op og give deres bud på, hvad der rør sig, hvilke ønsker og idéer de unge har til et attraktivt kulturliv for unge i byen og kommunen. Debatter med andre unge, mød en politiker, hør musik, mal graffiti etc. Der er café med mad og drikke. Arrangementet er gratis!
Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Uforeneligt enige!?

7. november 2007

I forbindelse med folketingsvalget 13.11.2007 har jeg indbudt en række politikere opstillet her på Fyn, til at skrive på bloggen.
Dette indlæg er modtaget af Anne Baastrup SF’s ordfører for sundhed, retspolitik og arbejdsmiljø.
Christian Dan Jensen
mitsvendborg@gmail.com

Anne Baastrup 07.11.2007Det er sjovt som en bred skare af politikere pludselig synes at være enige i erklæret SF-politik her i valgkampen…
Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

3 temaer for Svendborgs udvikling

7. november 2007

Svendborg kommune er igang med en proces henover sommeren og efteråret ved 11CityDesign (http://www.11design.dk/Pages/11CityDesign/11CityDesign.htm ) som har haft til formål at finde temaer, der kan sætte retningen for udviklingen af Svendborg, og som kan bruges som udgangspunkt for udarbejdelsen af kommunens planstrategi. Læs mereKommentarer: 1 kommentar

Åbenhed – en nødvendighed for udviklingen

7. november 2007Christian Dan Jensen 07.11.2007
Dette blogindlæg er skrevet ud fra nogle betragtninger af hvilket niveau vi egentligt ønsker kommunikations- og vidensinformationsstrømme skal videreformidles på. Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Lokalt funk-rockband på “Kahytten”

6. november 2007


Lørdag 10. November kan bygængerne i Svendborg få oplevelsen af et utraditionelt spændende orkester på musikværtshuset “Kahytten” i Frederiksgade.
Det er funk-rock orkestret JET Z som indtager scenen på det lille og stemningsfyldte værtshus. JET Z har tidligere gæstet stedet med deres energiske og “tighte” funk `n roll musik, som normalt trækker fulde huse. Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Kulturel Fredagsbar 09.11.2007

5. november 2007


Fredag den. 9. november / Fantasy og børns læselyst.
Der vil med denne fredagsbar blive sat fokus på fantasy som genre med appel til børn – og ikke mindst børn med læsevanskeligheder. Forfatteren Josefine Ottesen fra Svendborg og Helen Schrøder fra Baggårdsteatret går i dialog og lægger bagefter op til debat.

Jan Schønemann og Erik Sørensen vil levere det musikalske indslag.
http://www.svendborg-bib.dk/Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php