Monthly Archives: april 2008

Giant Steps jam med det hele – og lidt til

28. april 2008


www.giantsteps.dk

 

Har man fået forårskuller og trang til lidt sjov i gaden – så er det nok værd at kigge indenfor på Arne B torsdag d. 8. maj kl. 20, hvor Giant Steps byder op til årets sidste Jam-session.
Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Citta Slow – byudvikling for livsnydere

27. april 2008


Svendborg som Cittaslow-kommune sætter byen på verdenskortet over byer, der sætter livskvalitet og det at “skynde sig langsomt” i fokus. Men det at blive optaget i Cittaslow bevægelsen forpligter samtidig kommunen på en lang række punkter i byens udviklingsprocesser.
3 nyttige Cittaslow links:


Svendborg Kommunes ansøgning om optagelse som Citta Slow kommune

Læs om Slow filosofien

´Rammer om det gode liv – planlægning med udsyn og omtanke´

Cittaslow. Et forholdsvis nyt ord i de fleste Svendborgenseres bevidsthed. Men vi kommer til at høre meget mere til Cittaslow. Svendborg er nemlig, som den første by i Danmark, optaget i Cittaslow bevægelsen som kendetegner “det gode liv” med livskvaliteten sat i højsæde.
mitsvendborg har valgt at gå i mere dybden med Cittaslow begrebet, og tilbyder læserne at få en mere detaljeret baggrundsviden om dette spændende nye tiltag for byen.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

“After-open air-party” med Jet Z på lørdag

26. april 2008

  Præsenterer:

www.jetzband.blogspot.com

Når de sidste toner er kommet ud af højtalerne på Høje Bøge open air lørdag 03.maj vil der være mulighed for “after-party” på Kahytten i Svendborg. Det sker med byens funk-rock orkester Jet Z som garanterer fest i højeste gear.
Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Aevis blev Diablolytternes favorit til Høje Bøge open air

25. april 2008


www.aevis.dk

Med næsten dobbelt så mange stemmer som de to øvrige band-finalister, blev det i aftes afgjort på Børsen, hvem der skal åbne årets Høje Bøge open air, som løber af stabelen lørdag 03.maj.
Læs mereKommentarer: 1 kommentar

Vildt, voldsomt og vanvittigt show med Termostat

21. april 2008

Digter og sangskriver Brian Lindskov Larsen fortolker livet i provinsen, døden og kærligheden samt de små og store katastrofer, på en anderledes og kontroversiel facon. Sammen med sig har han en række unge Fynske musiktalenter.
www.giantsteps.dk

Torsdag d. 24. april kl. 20
serverer Giant StepsArne B et vildt, voldsomt og vanvittigt eksperiment med den fynske gruppe Termostat. Er hverdagen ind i mellem lidt for kedelig og ensformig, så skal man ikke gå glip af dette sindsoprivende show, der rykker ved alle musikalske fordomme.
Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Visens venner synger på biblioteket

18. april 2008

  Mandag d. 21. april kl. 19.30, vil Visens Venner i anledning af Sangens år synge ”Mine Yndlingsviser”. Arrangementet foregår på Svendborg Bibliotek.
www.visensvenner.dk

Læs mere om Sangens år 2008 her:

Sangens år 2008Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

Isoler dit hus med omtanke

16. april 2008


Som opfølgning på indlæggene
Nyd energiprisen NU – den bliver kun højere og Debatmøde om energioptimering og bygningskultur her på bloggen, giver Arkitekt og medlem af bestyrelsen for By og Land- Sydfyn samt medlem af Facadeudvalget Jess Heine Andersen, gode isoleringsråd med fokus på de bevaringsværdige værdier i ældre ejendomme.

Med de stigende isoleringskrav til vore bygninger, er der nogle der mener, at det kan blive vanskeligt at bevare de bevaringsværdige værdier på bygningerne. Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

3-D illustrationer af de nye skitser for Silvangrunden

15. april 2008


3-D illustrationer samt skyggebilleder ligger nu til download her på mitsvendborg

Som skrevet i indlægget Markant politisk fremmøde til borgermøde om Silvangrunden her på bloggen 10.april, ville mitsvendborg give læserne mulighed for nærmere at kunne studere de nye skitser for området udarbejdet af Praksis Arkitekterne for bygherren Living Development.

Bygherren har som tidligere skrevet, ikke ønsket den nye projektbeskrivelse og de nye skitser publiceret, da disse endnu ikke er udarbejdet færdige. mitsvendborg viser i stedet 3-D illustrationer og skyggebilleder udarbejdet af Svendborg Kommune ud fra det af Praksis Arkitekterne udarbejdede materiale. Disse ligger nu tilgængeligt på nettet på henholdsvis svendborg.dk (Forsiden – Borger/Planlægning – Udvikling/Borgermøder)  samt her på mitsvendborg.dk 

Download her:  

Referat af Borgermøde 09.04.2008
Skyggebilleder
3-D illustrationer

Christian Dan Jensen
mitsvendborg@gmail.comKommentarer: 2 kommentarer

Find danseskoene frem Store Bededagsaften

15. april 2008


www.giantsteps.dk 

Nu er det igen blevet tid til at finde danseskoene frem, når Giant Steps og Rytmisk Råstof Store Bededagsaften fra kl. 20 traditionen tro byder indenfor på spillestedet Harders til fest, farver og fart over feltet.
Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Billetter til Pink Floyd projekt i Svendborg ude nu.

13. april 2008

Fredag d. 31. oktober 2008 står et af Danmarks største live-attraktioner på scenen i SG-Hallen i Svendborg. Det er danske Pink Floyd Project som lægger vejen forbi med sit nye show “Echoes”.Billetsalget starter d. 10. april 2008.
Flere oplysninger og forsalg: www.fmk-concert.dkKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php