Monthly Archives: maj 2008

Sangskrivere fra Liverpool gæster Songwriterfestivalen

30. maj 2008

Svendborg songwriterfestival
Svendborg Songwriter Festival markerer, at Liverpool er kulturhovedstad i Europa sammen med Stavanger i 2008.
I den anledning har man inviteret Alun Parry www.parrysongs.co.uk og Rachael & Tim Wright www.myspace.com/rachaelwrightmusic

Alun Parry optræder fredag 30.05. i Maritimt Center kl. 16.10-17.30 i “Happy Liverpool Hour” og lørdag 31.05. i Borgerforeningen kl. ca. 16.30

Rachael & Tim Wright optræder lørdag kl. 10.15-10.45 på TorvetKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Engagerede borgere i Kirkeby åbnede dialog-møderækken

29. maj 2008


Styrk DIT lokalområde. Klik ind på: Svendborgbloggen

Det første i rækken af de dialogmøder som Svendborg Kommunes nærdemokratiudvalg har planlagt skal foregå i de 19 lokalområder, løb af stabelen i aftes i Kirkeby. Hensigten med disse møder i lokalområderne er, at få etableret kontaktgrupper som via en tilknyttet kontaktperson og en kommunikationskoordinator, kommer i tæt dialog med nærdemokratiudvalget. Dette som et væsentligt led i kommunens arbejde med at styrke en aktiv borgerinddragelse i udviklingsprocesserne for byen.
Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Islandske Disa optræder til sangskriverfestivalen i Svendborg

27. maj 2008


Svendborg songwriterfestival

I samarbejde med Music Export Iceland kommer den islandske sangerinde Disa www.myspace.com/disamusic
til Svendborg Songwriter Festival.
Hun optræder i Musikkens Hus fredag d. 30/5 kl. 22.15-23.15 – og i Borgerforeningen lørdag d. 31/5 kl. ca. 18.00 til Galla-koncerten for festivalen (entré 50 kr.)Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

Sygeplejersker inviterer byrådet i biffen

26. maj 2008

Onsdag 28.05. har sygeplejerskerne på Svendborg Sygehus inviteret deres kolleger fra Ærø, Langeland og Fåborg-Midtfyn, DSR`s kredskontor i Odense samt Svendborgs byrådspolitikere en tur i biografen. Filmen de skal se, er lavet af den kontroversielle amerikanske aktivist Michael Moore og hedder Sicko
Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Når man ved, hvor man vil hen, er man halvvejs fremme

26. maj 2008

Mandag 5. Maj havde Svendborg Byråd inviteret en lang række af byens nøglepersoner til et Cittaslow  dialog- og samarbejdsmøde på Naturama. Meningen med mødet var, at få samlet en stor portion ideer til hvordan Cittaslow konceptet bedst forankres i borgernes bevidsthed, samt hvilke visionære mål der med Cittaslow som grundelement, kan sigtes efter frem til år 2012.
Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Dansk-Russiske Irina Strange gæster Giant Steps

26. maj 2008


www.giantsteps.dk

Det kommer næppe bag på mange, at Svendborg er begunstiget med et frodigt musikliv og en stribe dygtige musikere – men en af dem, der stikker ud, er den herboende russiske sangerinde og pianist Irina Strange.Hun besidder en stemmepragt helt uden sidestykke, der let og legende spænder over 4 oktaver.
  Læs mereKommentarer: 2 kommentarer

mitsvendborg indgår samarbejde med Svendborg Kommune

23. maj 2008Svendborgbloggen – Samlingspunkt og dialogforum for alle lokalområder i hele Svendborg kommune.

Svendborg kommune ønsker en visionær byudvikling, hvor borgerne inddrages aktivt i planlægningsstrategierne for byens fremtid. Dette skal ske med en tæt og åben dialog mellem borgerne, brugerne, kommunens ansatte og lokalpolitikerne.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Sangskriverfestival i Svendborg

21. maj 2008

www.songwriterscorner.dk
Download programmet

Songwriters Corner er en sammenslutning af musikalske mennesker, med hjemsted i Svendborg, som har det til fælles, at de selv komponerer deres musik. Foreningen holder til på Harmonien i Møllergade 36, hvor de èn gang om måneden afholder et arrangement hvor foreningens medlemmer samt inviterede kan komme og optræde med deres egne kompositioner.
Dette udmunder altså nu i en festival med ikke mindre end 19 forskellige arrangementer.

Se mere her: Svendborg songwriterfestival
 Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

Status Quo copy på Kahytten

20. maj 2008

Præsenterer:

 

www.piledriver.dk

Lørdag 24.05. kan der høres alle de kendte og udødelige rockklassikere hentet fra det engelske guitarband Status Quo. Det sker sammen med orkestret Piledriver som er et Status Quo -cover band.
Bandet har en forkærlighed for Status Quo hvilket tydeligt kommer til udtryk i måden de spiller numrene på. Publikum kan se frem til en aften med numre som: Caroline, Down Down, Forty Five Hundred Times, Juniors Wailing, Paperplane, Rockin`All Over The World, Bye Bye Johnny, Whatever You Want, og mange, mange flere.

Piledriver starter ca. kl. 23:00 og der er som sædvanlig fri entre`Kommentarer: 1 kommentar

Ny dansk stjernesaxofonist gæster Giant Steps

18. maj 2008


www.giantsteps.dk

Danmark har fostret mange fremragende saxofonister i tidens løb og nu også Niels Lyhne Løkkegaard. At han samtidig er i besiddelse af suveræne evner som komponist og har sans for den gode melodi kan tydeligt høres på den seneste CD Light Airborne fra 2007, der er et gennemført smukt, mørkt, melodisk instrumentaljazzalbum.  


Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php