Monthly Archives: august 2008

Oldtime og folkrock på Hansted

31. august 2008

Præsenterer:


www.calebklauder.com
Caleb Klauder på Hansted 02.09

Caleb Klauder er vokset op med den amerikanske oldtime og folkrock i Portland Oregon, og synger traditionelle som nyskrevne sange så billeder af prærien og bjergene springer frem på nethinden. Sidst han besøgte Hansted, var det som forsanger i det forrygende oldtime band Foghorn Stringband. Siden har han været i studiet for at lave sit andet soloalbum ”
Dangerous Me’s And Poisonous You’s” og er nu tilbage med sin egen trio.
Caleb Klauder: vokal, guitar. ?? Entré 60/90 kr.

Arr: www.folkforfolk.dkKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Cafeworkshop onsdag 10.september

29. august 2008


Download program og invitation til Børnekulturfestivalen
Download nyhedsbrev fra Børnekulturelt netværk Svendborg august 2008Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

Download hele historien om Postbåden “Hjortø”

29. august 2008


www.hjortø.com

Den 22.august skrev mitsvendborg i det første indlæg i rækken af Maritime Seværdigheder, om den tidligere post- og passagerbåd “Hjortø”.
Indlægget Et sejlende stykke kulturhistorie beskrev bådens historie, og satte fokus på det vigtige forbindelsesled fra øerne til omverdenen, som Hjortø udgjorde.
Svendborg Museum har frigjort det skrift som blev udgivet i 2007, skrevet af formanden for Bevaringsforeningen Postbåden Hjortøs Venner Kjeld Søberg, til download her på mitsvendborg.

Download skriftet her: “Den sejlede jo bare…”
 Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

Det første år med mitsvendborg.dk (3.del)

28. august 2008


I denne uges afsnit af føljetonen om det første år med mitsvendborg.dk tager vi et tilbageblik på hele udviklingsprocessen om Tankefuld.

Se eller gense hele udviklingsforløbet her: Tankefuld
Download hele vinderprojektet af Tankefuld her

I august 2007 udskrev Svendborg Kommune en indbudt idekonkurrence omhandlende det 800 ha store område vest for Svendborg – Tankefuld.
Byens måske største projekt til dato, med en tidshorisont på 2-3 årtier, var påbegyndt. En ny by skulle skabes, og mange mange overvejelser skulle drøftes inden det første spadestik.
Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Svendborg Vil Verden!

27. august 2008


Indlæg til mitsvendborg temaet Maritime Seværdigheder indsendt af Johan Toft som er bosiddende i Berlin.
Johan Toft ser bl.a. mulighederne for at etablere et center for global udvikling på Frederiksøen, hvor store internationale konferencer kan afholdes i et unikt miljø.

Debatten om Frederiksøens fremtid er uundgåeligt spørgsmålet om hvad Svendborg er for en by, og hvad den vil være i fremtiden.
 Først og fremmest, der skal være plads til at have en industrihavn så længe det er rentabelt. Måske kan den nordre del af Øen forblive industrihavn i en sammenhæng med havneområdet Østre Kajgade. – Og skibsværftet Ring Andersen skal selvfølgelig også ønskes en fortsat god fremtidig drift. Den anden side af Frederiksø, – det var det der med identitetsspørgsmålet, hvem og hvad vil Svendborg være ud i fremtiden.
Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Diablo sport og musik – nu i nyt format og med nyt indhold

26. august 2008


Radio Diablo sender nu Sport og Musik hver søndag fra kl. 17 – 20

Det handler naturligvis stadigvæk mest om sport, når Radio Diablo fra den kommende weekend igen byder på sport i radioen, set med de lokale sydfynske og fynske briller.
Diablo Sport Og Musik følger atter den lokale sport, både op til kampen og efter kampen.
Du får oplæg og interviews med spillere, trænere, tilskuere og bolddrenge – eller hvem der nu var de vigtigste personer i de enkelte kampe.
Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Tegnefilm Workshop

26. august 2008


Er du mellem 8-12 år kan du på Svendborg Bibliotek lære at lave en tegnefilm / tegne-flyttefilm.

I forbindelse med Svendborg Filmdage er biblioteket i samarbejde med FilmFyn og Animationshuset gået sammen om at lave nogle dage, hvor børn kan prøve hvordan det er at lave tegnefilm. Børnene skal tegne, klippe og optage film med kamera i samarbejde med andre børn.
Det foregår på Svendborg Bibliotek mandag 25.august – torsdag 28.august fra kl. 14 – 18 tilmelding på Svendborg Bibliotek (Børnebiblioteket) og der er fri entre`Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

Ø-havets dag søndag 31. august

25. august 2008


Foto fra www.oehavetsdag.dk

Se aktivitetssteder for Øhavets dag 2008

Mere end 100 aktiviteter tibydes rundt i Det Sydfynske Øhav når der igen i år afvikles Øhavets dag søndag 31.august.
Et væld af store og små naturoplevelser, hvor alle aktivt kan deltage, tilbydes med vægten lagt på oplevelser i og med naturen.
Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Et sejlende stykke kulturhistorie

22. august 2008


Den tidligere postbåd “Hjortø” med bådførerne anno 2008
Båden sikrede i perioden 1954 til 1976 post- og passagerforbindelsen til og fra Hjortø.
www.hjortø.com

mitsvendborg sætter i en række indlæg fokus på de maritime seværdigheder i Svendborg.
Dette indlæg er det første i rækken, og omhandler den tidligere post- og passagerbåd “Hjortø”.

“Den sejlede jo bare..”
Sådan lyder titlen på et skrift udgivet af Svendborg Museum i 2007 skrevet af Kjeld Søberg, formand for bevaringsforeningen “Postbåden Hjortøs venner”, som blev stiftet i marts 2005. Foreningen er stiftet med det mål for øje, at bevare post- og passagerbåden Hjortø, og holde den sejlende i Det Sydfynske Øhav, som et sejlende stykke kulturhistorie.
Læs mereKommentarer: 2 kommentarer

Det første år med mitsvendborg.dk (2.del)

21. august 2008Bilerne i byen og debatten om placering af parkeringshuse, samt udvikling af Svendborg med Cittaslow som een af hoved ingredienserne, handler denne uges indlæg om, i føljetonen om det første år med mitsvendborg.

Som man kunne læse lørdag 16.august på 1 års dagen for mitsvendborg.dk i indlægget Det første år med mitsvendborg.dk (1.del) havde en stor del af Svendborgs borgere, allerede efter ganske kort tid, fundet vejen ind til dette nye medie i byen. Udviklingen af Frederiksøen og debatten om byggeri på Silvangrunden var de to første temaer som prægede indholdet på mitsvendborg.
I denne uge sætter mitsvendborg fokus på City Design processen, Svendborg Kommunes planstrategi 2008 samt debatten om bilerne i midtbyen og hele diskutionen om placering af parkeringshuse.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php