Monthly Archives: april 2009

Funky Fødselsdagsfest på Hansted

30. april 2009

 Præsenterer:


Jet Z – lokale funk-rødder spiller på Hansted på fredag den 1.maj
www.jetzband.dk

På fredag den 1.maj fejrer musikværtshuset Hansted i Vestergade 2 års fødselsdagsfest. Og hvad kan være mere perfekt til en sådan lejlighed end at alliere sig med det lokale funk-rock orkester Jet Z – og dermed få lavet en ordentlig fest fra starten af.
Som sagt – så gjort, Hansted og Jet Z er klar til at holde en funky fødselsdagsfest med gæsterne den 1.maj, og du skal nok regne med at komme i god tid og gemme vintertøjet af vejen – for det bliver svedigt!

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Dans i byens gader

30. april 2009


Alt lige fra traditionel folkedans til street-dancers kunne igår eftermiddags opleves i Svendborg midtby.
www.dansensdage.dk

Se billeder fra Dansens Dage i Svendborg


Der var både mulighed for at kigge på og danse med i midtbyen igår eftermiddags, da Dansens Dage, som fejres 29.april til den 02.maj, for første gang også blev afholdt i Svendborg. 
Den 29. april bliver dansen fejret i hele verden. Også i Danmark.
Overordnet er formålet med Dansens Dag at samle alle danseformer på netop d. 29. april, for at fejre kunstformen og belyse dens universalitet og egenskab til at krydse alle politiske, kulturelle og etniske grænser og at forene folk i fred og venskab gennem et fælles sprog: DANS!mitsvendborg.dk havde snørret danseskoene, og begav sig med kamera ud i folkemylderet af glade danselystne mennesker, for at give læserne en serie stemningsbilleder fra Dansens Dag i Svendborg.Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

Hent UFO Yepha AllStars plakater på Turistbureauet

29. april 2009


Bannere i gågaden opfordrer til at stemme på Svendborgkoret igen på fredag i AllStars på TV2

Svendborg Kommunes P.R.Udvalg går i samarbejde med bla. mitsvendborg.dk om at fremme budskabet om at støtte op om UFO Yepha AllStars, og stemme på koret igen på fredag. Dette gøres med en række tiltag som bannere i gågaden, spots på Radio Diablo og plakater som kan hentes på Turistbureauet. Turistchef Carsten V. Nielsen skriver på mitsvendborg.dk:

-Tillykke Ufo Yepha AllStars. Det bliver bare bedre og bedre. Selvfølgelig vil vi gerne gøre alt det vi kan for at I går hele vejen – vi tager gerne mod idéer og forslag til spændende aktiviteter.

Vi har f.eks.100 plakater her på bureauet, som vi gerne vil have ud og “arbejde”. Alle er velkomne til at hente en plakat, hvis I har gode idéer til hvor de kan sættes op, så endnu flere mennesker ser dem

Har I kendskab / forslag til andre AllStars arrangementer, hører vi også gerne herom.

Kontakt Turistbureauet, Centrumpladsen 4, tlf, 6221 0980, eller mail til turist@svendborg.dk
Følg med her på bloggen: UFO Yepha AllStars på mitsvendborg.dkKommentarer: 1 kommentar

Pia Blohm opfordrer til bred musikdebat i Svendborg

29. april 2009


www.svendborg-musikraad.dk

Download beretning

Tirsdag d. 21. april blev Svendborg Musikråds årlige repræsentantskabsmøde afholdt. I beretningen, som kan downloades her på bloggen, kan man få et indblik i de rigtig mange aktiviteter og arrangementer som Svendborg Musikråd tager aktivt del i og som er medvirkende til at styrke og sætte yderligere fokus på musiklivet i Svendborg.
Formand for Svendborg Musikråd Pia Blohm opfordrer nu til debat og åben dialog her på bloggen, som kan være medvirkende til at fremme musikmiljøerne i Svendborg.

Kom med dine kommentarer og input her på bloggen – og vær med til at styrke musiklivet i Svendborg.

Christian Dan Jensen
mitsvendborg@gmail.comKommentarer: Ingen kommentarer endnu

En håndfuld unge jazztårne på visit i Svendborg

28. april 2009


Munch-Hansen gør det rigtigt og gør det lige nu.
www.giantsteps.dk

Når prominente kunstnere som Dichte, Kira Skov, Caroline Henderson og Tim Christensen mangler en bassist, ringer de til Nicolai Munch-Hansen. Om det er rock eller jazz, så er han helt i top – også i hans eget band Nicolai Munch-Hansen 6tet, der gæster Giant Steps torsdag d. 30. april på Arne B.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Postbåden ”Hjortø” søsættes efter endt værftsophold.

28. april 2009


Den tidligere postbåd “Hjortø” er nu klar til at blive søsat efter en større renovering
(Foto: mitsvendborg.dk)
www.hjortø.com

Læs også: Private sponsorer sikrer Hjortøs fremtid
Bådens kahyt og en stor del af ringdækket er udskiftet og da fartøjet har et museumsnummer, var det et krav, at arbejdet skulle udføres så originalt som muligt. Det tog lang tid og resultatet er særdeles tilfredsstillende. Fra bådelaugets side vil vi gerne takke Mikkel og Jesper for deres særdeles professionelle måde at gennemføre denne opgave på. Det kræver godt håndelag og faglig viden at arbejde med så mange skæve vinkler. Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Vicedirektør fratræder i Svendborg Kommune

28. april 2009


29.maj er sidste arbejdsdag for vicedirektør Oluf Christensen, Svendborg Kommune. Han fratræder officielt sin stilling 31. juli., men afvikler ferie indtil da.
Oluf Christensen fratræder sin stilling som led i den organisationsændring som Svendborg Kommune er i gang med.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Forårs Sæsonen i Poetry Slam slutter med manér!

27. april 2009


www.psfyn.dk

Så er vi ved at nærme os afslutningen på den første forårssæson med Poetry Slam. Sæsonen har været sublim, med mange besøgende, mange debutanter og i det hele taget en meget levende scene for Poetry Slam. Onsdag aften i næste uge  (29. April) vil vi for første gange prøve at have et tema slam i første runde, for at se om dogmatiske bindinger på de optrædende kan virke inspirerende. Og samtidig fortsætte med vores kontante og kunstneriske præmier til vinderen.
Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Download program for Dansens Dage 2009

26. april 2009


www.dansensdage.dk

Download programflyer

Se mere om Dansens Dage 2009


Den 29. april – 2. maj fejres dansen i hele verden. Svendborg Kommune er sammen med en række danseaktører med for første gang i år.

Kom og vær med når Svendborg byder op til en række gratis arrangementer, hvor der både er mulighed for at kigge på og danse med.

 Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

Samspillet og selvsikkert Svendborgkor gik videre i AllStars

25. april 2009


Den lokale opbakning er afgørende for Svendborgkoret i AllStars.
(Foto: mitsvendborg.dk)

UFO Yepha AllStars leverede varen et godt stykke ud over scenekanten, da koret i aftes på TV2 sikrede Svendborg at gå videre i AllStars sangkonkurrencen. UFO Yepha havde valgt at koret denne gang skulle synge nummeret “Toxic” – en giftig Britney Spears sag, som ved første indskydelse ikke umiddelbart ligger lige til højrebenet for et kor. Men som UFO Yepha tidligere har udtalt til mitsvendborg.dk, udvælges de numre som koret skal synge ikke nødvendigvis ud fra om numrene er specielt koregnede, men mere ud fra det gode beat, de frække rytmer og om nummeret er en musikalsk udfordring for koret. Og her må man sige at UFO Yepha AllStars formår at leve op til forventningerne. Det beviste de iaftes med en samspillet selvsikkerhed ud over det sædvanlige.
Læs mereKommentarer: 7 kommentarer

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php