Monthly Archives: juli 2010

DanseTeltet, halvvejs i sæsonen

31. juli 2010

Tag til DanseTeltet i Skårup
Her halvvejs i sæsonen er der blevet danset, festet, svedt og grinet under hvælvingerne i det gamle dansetelt. Det nye dansetelt har ladet vent på sig. Når det kommer, giver det ly for vind og vejr til endnu flere deltagere.

De næste to weekender er DanseTeltet en del af Svendborg Festdages tema ”bevægelse i kulturen”.

Arrangementerne i Danseteltet strutter i høj grad af bevægelse. Og man kan jo spørge sig selv, hvad kulturen i Svendborg Kommune mon er ? Det er jo en kompleks masse. Bevæger den sig ? Og i hvilke retning ?

Danseteltet skaber rammerne og giver et bud på en kultur der bevæger sig i retning af et møde med naturen. Altså kulturen i naturen – Nøjagtigt som de første dansetrin og bevægelser var en fortælling om oplevelser og begivenheder i de gamle stammekulturer.
Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Svendborg Festdage for børn

30. juli 2010


www.svendborgfestdage.dk

Svendborg Festdage
har et særligt program, der er for børn og børnefamilier. Der vil være mulighed for at få danse undervisning, vise sit kæledyr frem og måske vinde en præmie.Der leges sørøverlege og opføres musikteater. Smut forbi hjemmesiden og se det fulde program.Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

Radio ALFA Sydfyn – radio med mere

29. juli 2010


Radio ALFA Sydfyn teamet i campen i presseområdet på Langelandsfestivalen.
(Foto: mitsvendborg.dk)
www.radioalfasydfyn.dk

AF: CHRISTIAN DAN JENSEN
mitsvendborg@gmail.com

Når teltpløkkerne i disse dage bankes i den langelandske jord, og fadøllene nydes i store befriende slurke, så foregår det hele til musik og festivalreportager fra Radio ALFA. Det er nemlig Radio Diablos nyeste skud på stammen, Radio ALFA Sydfyn, som med blot et halvt år på bagen i den sydfynske æter, i år løfter opgaven alene og laver festivalradio på Langelandsfestivalen. Tidligere år har det været med frivillig arbejdskraft fra Radio Langeland at festivalradioen på pladsen er lavet, blandt andet i samarbejde med Radio Diablo, men i år har man altså besluttet at lade opgaven varetages 100 procent af en professionel radiostation.
Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Med mitsvendborg.dk på ø-lejr

28. juli 2010


(Foto: mitsvendborg.dk)

Skarø Ø-lejr på Facebook
Billedserie fra Skarø Ø-lejr 2010

AF: CHRISTIAN DAN JENSEN
mitsvendborg@gmail.com

”Hvor skal vi holde sommerferie næste år?” Det spørgsmål blev rejst af godt og vel 60 familiemedlemmer rundt om i Danmark sidste år. Og resultatet blev ikke charterferie til sydens sol, Lalandia eller bilferie gennem Europa. ”Nej, vi tager simpelthen på ø-lejr næste år, gør vi”.
mitsvendborg.dk har været med på ø-lejr på Skarø. Tag med, og læs om øko-mad, klokkefrøer, latrinhold og ”Blowin in the wind” med guitaren ved lejrbålet.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Rock ´n roll fest på Drejø den 28.juli

27. juli 2010


Rock-trioen SHAKE spiller til fest på Drejø onsdag den 28.juli
(Foto: mitsvendborg.dk)

www.drejo.dk

Onsdag den 28. juli
kl. 19.00 er der festmiddag i Forsamlingshuset på Drejø.
Entre 170,- incl. dans og rock \’n roll – og tilmelding ved købmanden.
Efterfølgende er der Rock ´n roll fest med SHAKE fra kl. ca. 21 hvor baren åbner, entre 50,-

Svendborgs nye rock-trio SHAKE fik sat fortolkningen af rock ´n roll i krystalklart perspektiv da bandet i foråret spillede debutkoncert i byen. Nu kommer trioen til Drejø og spiller til sommerfesten den 28.juli.

SHAKE er rock ´n roll i begrebets enkle og tydelige udtryk og form – uden så mange dikkedarer. Med en rytmegruppe som kan få selv den mest garvede brolæggerjomfru til at kapitulere i skam, og med skarpe rapkæftede offensive guitar-riff som kasteskyts, kan du opleve den tætbarberede rock-trio ekspedere dig direkte ind i en verden af boogie, blues og real rock ´n roll. 

Fra ”the early years” med Elvis Presley, Little Richard og Bill Hayley over 60érne og 70érnes Creedence Clearwater, ZZ Top og Fleetwood Mac til 80érne og 90érnes David Bowie, Georgia Satellites og Bryan Adams.Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

Byggegrunde i Svendborg

26. juli 2010

Byggegrunde i Svendborg
Sydfyn har de ideelle rammer til et sundt og aktivt liv i trygge og naturskønne omgivelser, hvor både børnefamilier og friluftsmennesker føler sig hjemme.
Skynd dig – og spar 25% på momsen

Om byggegrundene
Netop nu er der mange penge at spare, hvis du køber din byggegrund inden 1. januar 2011. Ingen byggepligt.
Vædderen byggegrunde har gode referencer til byggefirmaer, der kan hjælpe dig til at fuldende dit drømmehus. Kom og få byggeinspiration og se de flotte demohuse.

Vædderen er de sidste kystnære byggegrunde i Svendborg, og der er tilmed mulighed for havudsigt på udvalgte grunde. Der er lagt mange kræfter i, at der etableres et sundt grønt miljø i området med friarealer og veje, hvor alle kan færdes i ro og fred.
Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Frisk luft, smukke landskaber og store is

25. juli 2010


I cykelguiden ”Sydfynske Cykelruter for alle…” er ti nye cykelruter med hver sit tema beskrevet. Prøv for eksempel Søfartsruten og bliv meget klogere på den sydfynske søfartshistorie.
www.oplevsydfyn.dk

Der venter oplevelser bag hvert et sving, når man cykler rundt i Svendborg Kommune. Tager man på én eller flere af de 10 nye cykelruter fra den netop udgivne cykelguide ”Sydfynske cykelruter for alle…” kommer man forbi de fleste. Guiden, inkl. et vandafvisende cykelkort, koster 50 kr. og kan købes på Sydfyns Turistbureau og campingpladserne i Svendborg Kommune.
 
Hver cykelrute har sit eget tema, eksempelvis ”I kærlighedens fodspor”, ”På forhjul med gletsjeren” og ”Med alle sansers brug”. Én af ruterne ”Den gode skat i Stenstrup Issø” tager en lille afstikker ud af kommunen og går forbi Egeskov Slot. En anden rute ”Stormfuldt sammenhold på småøerne” foregår i Det Sydfynske Øhav, nærmere betegnet på Skarø og Drejø. Udover beskrivelser af de enkelte ruter er der også praktiske informationer bagerst i brochuren.
Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Borgerforeningen Kulturhus Svendborg i åbningsugen

24. juli 2010


Norske JT Lauritsen + The Buckshot Hunters spiller rhythm ´n blues ved åbningskoncerten i Borgerforeningen den 31.juli.
www.kulturhussvendborg.dk

Læs også: Kulturhus med “højt til loftet”


Borgerforeningen Kulturhus Svendborg har som bekendt i den kommende uge sine første arrangementer:

Det er:
 

Lørdag d. 31. juli

kl. 11.45 Peder Most Garden spiller foran Borgerforeningen.
kl. 12.00 Sydfyns Elforsyning v. borgmesteren, afslører kunstgaven. Lys og vand tændes.
Kl. 12.00 Borgerforeningen indvies. Snoren klippes og fanfare.
kl. 12.05 Klokkespil v. Povl Chr. Balslev.
kl. 12.10 1000 balloner sendes op over byen.
kl. 12.15 Åbningsreception for inviterede gæster – herunder koncert med stadsensemblet Tango Catz.
kl. 20.30 Åbningskoncert med Palle Mikkelborg, Helen Davies og Drum n’ Bass Big Band.Derefter koncert med J.T. Lauritsen og The Buckshot Hunters (N)

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Svendborg Festdage med alsidigt program

23. juli 2010


www.svendborgfestdage.dk

SVENDBORG FESTDAGE 2010
Programmet for Svendborg Festdage 2010 er nu sendt på gaden.
Et spændende og alsidigt program for både store og små.

Se programmet herKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Ungdomsskole med international profil

22. juli 2010

Svendborg Ungdomsskole har inviteret Europa til international ungdomslejr på Sydfyn.
– På Svendborg Ungdomsskole arbejder vi i øjeblikket med at skabe en mere international profil. I den forbindelse er det vores ønske at afholde en international ungdomslejr i Svendborg fra d. 30. juli til den 7. august 2010. Det er nu muligt takket være økonomisk støtte fra EU, fortæller vicedirektør Cathri Jepsen, Svendborg Ungdomsskole.  
 

Ungdomsskolen har fået bevilliget 300.000 kr. af EU til afholdelse af den internationale ungdomslejr TimeXpress. Ungdomslejren vil bestå af deltagere fra fem europæiske lande.
 

– Et internationalt samarbejde giver os en række spændende muligheder. Vi har inviteret 60 unge fra Danmark, Tjekkiet, Spanien, Tyrkiet og Rumænien til at deltage i lejren. Temaet er Fælles fortid, fælles nutid og fælles fremtid i EU, siger vicedirektør Cathri Jepsen, Svendborg Ungdomsskole.  
 

De unge får mulighed for at præsentere deres kultur for hinanden. Det er bl.a. historie, sprog, musik og mode. Lejren slutter med Den europæiske Dag, som vil indeholde forskellige optrædener og en stemningsfyldt afslutningsceremoni med opsending af balloner, når mørket falder på. 
 

Lejren finder sted på Ungdomsskolen, Abildvej 2, i Svendborg.Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php