Monthly Archives: juli 2011

Salsa Con Amor på Svendborg Havn

31. juli 2011


Michael Rosenørn byder på latinamerikansk stemning i Danseteltet på Svendborg Havn i dagene 6. og 7. august.

Kærligheden er tema i årets Svendborg Festdage. Det er netop kærligheden til de latinamerikanske rytmer samt lidenskaben og passionen til dansen der er hovedingrediensen når DanseTeltet åbner på Svendborg Havn den 6. og 7. august.


Lørdag eftermiddag kl. 16 er tilrettelagt for børnefamilier når Congorilla og Co. giver dansekoncert. Om aften kl. 18 forvandles DanseTeltet til salsaparty for voksne med chili con carne, tropebar, danseundervisning og latinamerikansk diskotek.


Om søndagen kl. 18 er det argentinsk tango der er på programmet, ligeledes med chili con carne, tropebar og danseundervisning.
Det nye dansetelt har sider lavet af tyk teltdug, så festen er i ly for vind.Alt hvad der serveres er økologisk – Gratis entré, danseundervisning 50 kr.

Læg mærke til at arrangementerne i DanseTeltet i år enten afholdes i Åbyskov eller på Jessens Mole. Dette arrangement afholdes på Jessens Mole i Svendborg.Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

Særlig kærlig hilsen

30. juli 2011


Kristina Hansen og Peter Skumme har premiere på deres musikalske fortællinger under Svendborg Festdage.

Der er blevet arbejdet intenst de sidste måneder. Alle ordene og de mange toner skal passe perfekt sammen. Det handler kort og godt om knivskarp timing.

– Men nu er vi er klar og glæder os sindssygt meget til at servere vores nye projekt Særlig Kærlig for et publikum, fortæller pianist og komponist Peter Skumme.

Han har sammen med historiefortæller Kristina Hansen skabt et fascinerende poetisk univers, der bobler af magi og nærvær. Her går musik og fortælling op i en højere enhed og særdeles stemningsfulde øjeblikke opstår.
Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Golftour Sydfyn 2011

29. juli 2011Faaborg Golfklub, Midtfyns Golfklub og Svendborg Golfklub afholder i dagene 3 – 5 august en meget stor 3 dages golfturnering med ca. 300 deltagere. Det betyder rigtig meget aktivitet i vores lokalområde i slutningen af næste uge.Turneringen afvikles som en gennemgående turnering, hvor spillerne skal spille alle 3 baner i turneringens løb. Der spilles også om at vinde den enkelte dags turnering. Deltagererne kommer fra hele landet, selv om de fleste er fra Fyn.Rigtig mange sponsorer har støttet op om arrangementet, både lokale og nationale. Det betyder at den samlede præmieværdi er på hele 125.000 kr i form af produkter og events.Det er et meget stort arrangement at stable på benene og mange frivillige fra de 3 arrangerende klubber har været igang siden januar, med at skaffe sponsorer, planlægge og koordinere turneringen.De mange deltagere bespises til et aftergolf arrangenment onsdag aften i de respektive klubber og der afsluttes med en festmiddag med præmieoverækkelse fredag d. 5. august for alle deltagerne i Krøyers Pakhus i Svendborg.
Du kan se mere om turneringen på www.golf-tour-sydfyn.dkKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Svendborg-redere i bogform

28. juli 2011De fleste svendborgensere vil kende Højlund Hansen familien, men har man lyst til at vide mere om en lokal rederivirksomhed i flere generationer, kan man kigge nærmere på den nyligt udkomne Danske Rederier volume 10. Sådan lyder titlen på 10. bind om Danske Rederier fra forlaget Betty Nordgas, og den fortæller historien om netop Højlund Hansen familien, der med base i Rødvig på Stevns og senere Thurø og Svendborg, har været skibsredere i fem generationer.
Det er absolut ikke usædvanligt, at skibsredere findes i mange generationer, men Højlund Hansen familien fortsætter ikke deres virksomheder på traditionel facon, ved at virksomhederne går i arv fra far til søn. De tre sidste generationer er i stedet alle startet helt fra bunden med hver deres egen rederivirksomhed.
Den absolut største af de fem generationer er 4. generation i form af Niels Højlund Hansen, der ifølge bogen har haft hele 85 numre i flådelisten
Ud over selve fortællingen om de fem generationer tæller bogen også en komplet liste over samtlige skibe, som hvert af firmaerne har haft.
Foruden Højlund Hansen familien er Svendborg Bugser A/S også tidligere beskrevet i serien om Danske Rederier – det skete i bind seks.
Nyeste udgivelse Danske Rederier volume 10 kan i Svendborg købes hos Troels Boghandel i Møllergade. 400 kroner, 256 sider.
DONKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Havnefest i Krøyers Pakhus lørdag den 30.juli

27. juli 2011


De tre lokale orkestre Toulouse Blues Band, Jet Z og Den Syngende Kok spiller på lørdag den 30.juli, når Svendborg Håndboldklub arrangere havnefest i Krøyers Pakhus på Jessens Mole.

Lørdag den 30.juli arrangerer Svendborg Håndboldklub havnefest i Krøyers Pakhus på Jessens Mole. Arrangementet starter til middag og byder på de tre lokale orkestre: Toulouse Blues Band, Jet Z og Den Syngende Kok. 
 

TOULOUSE BLUES BAND

Bandet havde et brag af en genforeningskoncert på Harders i april. Her viste de, at de efter årtiers pause er tilbage i Topform. Holdet er som dengang i 90èrne: Keld Andersen: guitar og vokal, Søren Bøje: guitar og vokal, Peter Nyholm: trommer og vokal, og Ole Dorf på bas og vokal.Repetoiret er af bl.a. Fleetwood Mac, Cream, Free m.fl. Med andre ord: Elektrisk Bluesrock for fuld skrue…TOULOUSE BLUES BAND glæder sig til at fyre den af til Havnefesten….her er der en chance for en god fest for alle dem der gik forgæves i april.

JET Z

Svendborgs absolut sejeste partyorkester indtager scenen som aftenens andet band til havnefesten og byder på et eksplosivt repertoire af funk og rock klassikere hentet over de sidste 4 årtier. Bandet byder på fortolkninger af kunstnere som Stevie Wonder, Tower og Power, Ray Charles, Rolling Stones og INXS. Musikken er fyldt med energi, nerve og godt humør, og varen leveres i en herlig kombination af tight funkmusik og knivskarp rock `n roll.Jet Z består af Christian Jensen: guitar/vokal, Per Vincent: trommer, Ole Dorf: bas/vokal , Nis Kaare Hansen:keyboard/kor og Jens Rossen: percussion/saxofon/kor.  

DEN SYNGENDE KOK – VELBEKOMME!
En go´ gang sydfynsk Kim Larsen kopi; før, under og efter Gasolin´.Bandet leverer varen hver gang – og har gjort det siden 2003.Som Kim Larsen: Kren Milling, på trommer: Bønne Sander, guitar Mark Søvand og på bas:Søren Møller.Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

Ole & Karla fjoller og synger på Naturama

26. juli 2011


www.naturama.dk

Ole & Karla fjoller og synger på Naturama
Torsdag d. 28. juli kl. 14:00 

Ole Kibsgaard og Christine Skou er de populære børne-TV-værter i ”Kaj og Andrea”-udsendelserne på DR. De to værter kommer ud af skærmen og ned på Naturamas scene til den fjerde sommerkoncert. Sammen leverer de et musikalsk show, hvor ingen kan sidde stille.  Ole & Karla leverer en dejlig rodebunke af god musik og fjollede historier. Der er grinegaranti, når hele familien møder Himma-Laila, den grimme indianerprinsesse med løgånde, verdens kedeligste far, nødden der drømte om at blive solodanser og alle de skæve og krøllede børn fra Cirkelgade. Koncerten er gratis, når entréen er betalt.
Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Tætbarberet rock ‘n roll på kahytten på lørdag

25. juli 2011


Rock ‘n roll trioen SHAKE spiller på Kahytten lørdag.
(Foto: mitsvendborg.dk)

”Back to Basics” – bas, trommer og guitar uden så mange dikkedarer. Det er hvad rock ´n roll trioen SHAKE lørdag den 30.juli langer over scenen på værtshuset Kahytten i Svendborg.

SHAKE, rock-trioen som består af tre gamle kendinge fra musiklivet i byen, henholdsvis Ole Dorf på bas/vokal, Per Vincent på trommer og Christian Jensen på guitar og vokal, har dykket i de gamle rock-gemmer, og fundet det bedste frem fra det store rock `n roll varekatalog gennem de sidste 40 år. Stilen er ikke overraskende, når man kender blot en smule til de tre musikeres fortid på scenerne ude omkring, den rene, runde og rapkæftede rockmusik, tonet og modelleret i en tilpas fremadrettet attitude, som uden tvivl vil give en på opleveren i både lyd og billede.

SHAKE bevæger sig bredt omkring i rock-universet og kommer rundt om kunstnere som: Tottas Bluesband, Little Richard, ZZ Top, John Hiatt, U2, Bryan Adams og Thin Lizzy.
Trioen garanterer, at en aften i selskab med SHAKE ikke bliver kedelig, og lover publikum 100% rock ´n roll i ordets absolut bredeste forstand.

Koncerten med SHAKE starter kl.23:30 og der er fri entre´.Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

Skattejagt på Skarø

25. juli 2011Svendborg Festdage for børn inviterer børn i aldersgruppen 5 -12 år og deres familier til en dejlig dag på Skarø søndag d. 7. august.
Der er afgang med færgen Højestene kl. 11.10.

– På færgen skal vi høre eventyr om prinser og prinsesser og i land på Skarø skal vi finde den sejeste og sødeste skat og opleve sjove ting, fortæller børnekulturkonsulent Anne Bertram.
Der bliver også tid til at nyde den medbragte madkurv på en skøn plet i det grønne. Man kan også vælge at købe en lækker frokost på øens Café Sommersild. Klokken 16.55 sejler færgen hjem igen. Det koster 175 kr. for voksne og 125 kr. for børn. Prisen dækker overfart, kaffe, kage og Skarø Is til børnene. Man skal tilmelde sig turen på Svendborg Bibliotek senest 1. august.Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

Fødselsdagsfest på Cafe´Aroma den 5.august

24. juli 2011

Se hele programmet på www.cafearoma.dkKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Lars Verdich, In Good Company spiller på RASMUS

23. juli 2011


Lars Verdich, In Good Company
RASMUS, 30.juli kl.22:30
 

Lars Verdich, In Good Company er et nyt band skabt på baggrund af den nyligt undkomne CD af samme navn. Genren rettet mod guitar rag stilen og den amerikanske folk-blues tradition. De gamle klassikere, såvel som originale sange, fortolkes med intens stemning når Lars Verdich, In Good Company giver deres bud på genren.
Instrumenteringen er: Lars Verdich: guitar/mundharpe, Kurt Mortensen: violin/mandolin og Rikke Bjerre: cajon/slagtøj (cubansk kasse brugt som tromme)Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php