Monthly Archives: november 2012

Vagtskifte på Hansted

30. november 2012


(Foto: mitsvendborg.dk)

Ny medindehaver af Hansted

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

Samtidig med at julemåneden går ind, kan værtshuset Hansted, Vestergade 2A, fejre sin 10 års fødselsdag. Og det er ikke det eneste som bliver markeret. Der vil nemlig være et nyt ansigt på ’broen’ fra den første december.

Hansted har siden 2007 været drevet af René ’Buff´Jensen og Nicolai Villebro. De købte værtshuset sammen af den daværende ejer og restauratør, Peter Hansted, og har de sidste fem år formået at skabe et miljø på stedet med en helt speciel charme og atmosfære.

Ny erfaren bar-mand
Nu har René ´Buff´Jensen valgt, at hans studie skal have hans fulde opmærksomhed, og har derfor overladt sin del af rorpinden til nye kræfter. 
Den nye mand på den anden side af baren hedder Lars Skovmand Aagaard, som sammen med Nicolai Villebro bliver indehaver af Hansted.
Og det er ikke tilfældigt at valget netop faldt på Lars Skovmand Aagaard. Han har en god ballast med sig i kufferten fra restaurationsbranchen, og har fungeret som bar-manager både i Frankrig og Spanien, samt i lokalområdet. På nuværende er han business-leader på Oslo-båden, og kan altså nu også kalde sig restauratør.


– Jeg glæder mig utroligt meget til dette nye spændende samarbejde, og til at være med til at præge dette fantastiske værtshus, siger Lars Skovmand Aagaard.

Reception og funk-band
Det nye Hansted-makkerpar har store intentioner om at holde fast i det nuværende koncept, samt at holde stor fokus på musikarrangementer og andre events.


– Og vi kan godt garantere, at der kommer en del mere musik på programmet, smiler Nicolai Villebro.
I anledning af ´vagtskiftet´på Hansted indbydes familie, venner, ansatte, gæster og forretningsforbindelser til reception på Hansted torsdag den 6.december kl. 14.00 – 18.00, hvor Hansted vil være vært ved en let buffet samt forfriskninger.
Festlighederne fortsætter om fredagen den 7.december, hvor fem-mands funk-rock orkestret Jet Z 
lægger op til party på Hansted fra kl.22:30Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

Valdemars Slot åbner sine døre for julens traditioner

30. november 2012

Julemarkedet på Valdemars Slot bliver i år noget helt særligt! Og udover julestemning i rigelige mængder lover arrangøren, at der bliver julegaveideer og hyggeshopping for enhver smag.

 

– Der er ikke noget så hyggeligt som en vinterdag, når mørket falder på og julestemningen breder sig over slotspladsen, erklærer Claus Petersen, som er indehaver er CHP Event og arrangør af dette års julemarked på Valdemars Slot.

 

Julemarkedet har i 12år fundet plads på slottet. Op mod 100 udstillere vil 1. weekend i advent fylde hovedbygningen, the pavillonen og den gamle hestestald med alt fra julepynt og gaveidéer til lækre delikatesser til både gane og mave.

 

Smag og oplev de mange juledelikatesser og find årets julegave. Julemarkedet byder på nye smagsopleveler og juleinspiration i særklasse.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Digital over night

30. november 2012

Digital over night

Nu kan du blive ’digital’ over night. I Borgerservice på rådhuset i Svendborg kan du få hjælp til at få en digital postkasse eller få udstedt en NemID

Fredag den 30. november holder byen åben – det gør Borgerservice på Rådhuset også fra klokken 18.00 – 22.00. Der kan du få hjælp ind i den digitale verden. Medarbejderne i Borgerservice vil udstede NemID og hjælpe med oprettelse af digitale postkasser. Desuden vil der være en ældrevenlig pc, som kan prøves i en rolig og hyggelig julestemning.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Komfortabel sejr til GOG

30. november 2012

AF JØRGEN AUTZEN, Radio Diablo

 

I 1.division i håndbold vandt GOG torsdag aften ude over Otterup med 34-25.

GOG spillede på et fint niveau 2-3 korte perioder i kampen, og det var nok til den komfortable sejr.

Træner Jakob Larsen har da også set bedre kampe.

 

Hør interview med Jakob LarsenKommentarer: Ingen kommentarer endnu

For sportens skyld

30. november 2012

AF ERIK KIRK, Sportschef Radio Diablo

 

Svendborgadvokaten Jens Bertel Ramussen præsenterede torsdag sin nye bog For Sportens Skyld ved en meget velbesøgt reception i Svendborg. Vi snakkede om Bertel Rasmussens debut som forfatter, hvor han skriver om sport og jura.

 

Hør interview med Bertel RasmussenKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Jule-blues på Strandlyst

29. november 2012

 Koncerten arrangeres i samarbejde med:


Mad Dog Baba & The Tonebones

Strandlyst 15.12. kl.23:00

 

Mad Dog Baba & The Tonebones er en kvartet med solide rødder i bluesmusikken. Bandets absolutte frontfigur Klaus Baba har en lang karriere bag sig som både solist og frontmand i div. bands. Han skriver sange der trækker på inspiration fra de store blueskonger som Muddy Waters, Howlin’ Wolf, B.B. King, men bandets arrangementer flirter med mange forskellige genrer, og giver en oplevelse i særklasse med elementer af deltablues, R&B, 2. line og Chicagoblues. Denne blanding er med til at gøre musikken meget dansabel og bandets show meget underholdende.

Foruden Baba’s guitar og vokal består bandet af: guitar, Bjørn Larsen – bas, Claus Bjerregaard – trommer & perc. Alle medlemmer er rutinerede musikere og sammen har Mad Dog Baba & The Tonebones en solid liveerfaring fra klubber, fester og festivaler over hele landet.

 

Eksempler på bandets musik kan høres på Myspace: www.myspace.com/tbtone, og ligeledes er bandet at finde på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Mad-Dog-Baba-The-Tonebones/192085654189856Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

Åben scene i aften på Hansted

27. november 2012

Folk for Folk præsenterer:

v/ SCHØNEMANN + ØSTERGAARD

Tirsdag den 27. november kl. 20 på Hansted

Disse to herrer har aldrig spillet sammen før, men en gang skal jo være den første.
Gad vide, hvad der kommer ud af det?
Sange fra gemmerne , guitarer, brede grin, tårer i øjenkrogene, inderlighed og fuld skrue, kærlighed og kildevand, sange om tøser og tømmermænd plus – ikke mindst – fed mulighed for jam. Tag din spade med, og lad os få Hansted til at lette på hatten!

Fri entre´Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

En hyldest til jazztrioen

27. november 2012


Pianisten Simon Toldam besøger Giant Steps torsdag aften d. 29. november 

www.giantsteps.dk

Pianisten og komponisten Simon Toldam præsenterer musik fra sin nye prisnominerede jazzudgivelse

 

I de sidste 10 år har Simon Toldam figureret i det danske jazzmiljø som én af Skandinaviens meget spændende yngre musikere. Og hans album “Sunshine Sunshine or Green as Grass” er nomineret i kategorien Årets Danske Jazzudgivelse ved Danish Music Awards Jazz 2012. På torsdag d. 29. november kl. 20 er han gæst i Giant Steps på Arne B med sin trio.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Julehygge på børnebiblbioteket

27. november 2012

Julehygge på børnebiblbioteket

Lørdag den 1. december kl. 11-13 inviterer børnebiblioteket indenfor til hygge med juleklip og æbleskiver og gode julehistorier.

Så er du mellem 5-12 år så kom og deltag og tag gerne nissehue på. Det er gratis og man møder bare op.

 

Klub Filmstriben
Onsdag den 5. december er der filmklub med æbleskiver. Svendborg Bibliotek inviterer børn på 8-12 år til Filmklub! 

Vi viser filmene ”Ogginoggen” og ”Tut og Tone”. Vi hygger, spiser æbleskiver og snakker lidt om filmene til sidst. Det er gratis at deltage

Det er gratis og man møder bare op på dagen. Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

Rapkæftet rocktrio på Arne B.

26. november 2012


Rock trioen SHAKE spiller på Arne B. på fredag den 30.november

Rock ’n roll aften på Arne B.

 

Fredag den 30.november skyder Arne B. for alvor julen i gang, når rock-trioen SHAKE indtager det lille værtshus og spillested i Vestergade. Og der bliver knald på, garanterer såvel restauratøren som bandet selv. SHAKE har nemlig ry for at give publikum en på opleveren, i et  autentisk og direkte udtryk, som det bliver vanskeligt at sidde stille til.

Med en rytmegruppe så tight som et par jeans i 1975, og en håndfuld rapkæftede guitar-riff som kasteskyts, kan du opleve den tætbarberede rock-trio ekspedere dig direkte ind i en verden af boogie, blues og real rock ´n roll. 

Fra ”the early years” med Elvis Presley, Little Richard og Bill Hayley over 60érne og 70érnes Creedence Clearwater, ZZ Top og Thin Lizzy, til 80érne og 90érnes U2, Georgia Satellites og Bryan Adams, bevæger bandet sig gennem rockhistorien over de sidste 50 år.

 

Koncerten med SHAKE starter kl.22:00Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php