Monthly Archives: oktober 2014

Radio Diablo får flere lyttere


30. oktober 2014

 

Ny Gallup radioanalyse viser, at flere lytter til lokalradio

 

De Sydfynske lyttere vælger i stadig stigende grad at blive opdateret på nyheder, information, underholdning og god musik fra deres lokale radiostation. I den seneste lyttermåling (Gallups Lokalradio Index 2-3 Kvartal 2014), går Radio Diablo frem i antallet af unikke lyttere, og samtidig ses en væsentlig forlængelse af lyttetiden. I praksis betyder det, at både flere nu lytter til hele Sydfyns radio, men at hver lytter også hører radioen i længere tid, hvorved den samlede lytning altså er pænt vokset.


 

Programchef ved Radio Diablo, Danny Fobian, er glad for resultatet, som han mener, er lytternes honorering af en række nye initiativer.
– Vi har øget fokus på de gode traditioner i radioudsendelserne, men samtidig tilføjet mere nerve, liv og lokal forankring. Jeg noterer med stor tilfredshed, at vores styrkelse af morgenfladen, og en generel opprioritering af lokalt kultur- og nyhedsstof, er faldet i lytternes smag. Vi vil forsætte ad samme vej og uden at afsløre for meget, kan jeg godt fortælle, at fremtiden byder på rigtig mange live-transmissioner fra hele Sydfyn, siger Danny Fobian.

Selskabet bag den populære radiokanal driver også radiostationen Radio Alfa, der også har opnået fine resultater i den seneste Gallup radioanalyse.Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

The Sandmen på Harder*s

30. oktober 2014

 

The Sandmen
Harders – torsdag den 6. nov. kl 20.00 

 

Evigt cool og evigt unge The Sandmen er aktuelle med deres 7. album efter bandets sidste og meget roste albums Shine og White Trash. Denne gang har bandet rystet posen, og valgt at udgive første dansksprogede plade: Den bedste dag.
 

The Sandmen har været on-off på den danske live-scene siden de blev dannet i København i 1985. Orkestret gik i opløsning i 1995, men blev blev gendannet i 2003 i anledning af udgivelsen af opsamlingsalbummet Beauties and Beasts.
De  brød igennem med albummet ”Western blood” fra 1988 
og i 1989 havde gruppen et kæmpehit med sangen “House in the Country”. Senere blev det til kendte numre som ’Five minutes past loneliness’ og ’Long legged Sally’. 

The Sandmen, med Allan Vegenfeldt i front, er nu igen på landevejen med deres ‘no bullshit rock ‘n roll’. De kan opleves helt intimt og meget tæt på spillestedet Harder*s den 6.november.

Orkestret har udvidet besætningen på deres tourné med den legendariske keyboardspiller Palle Hjort.

 

Billetter kan købes på sydfynsbilletten.dk

 

The Sandmen: 
Allan Vegenfeldt (vokal) 
Jens Hein – (bas)
Palle Hjort – (keyboard)
Stefan Moulvad (guitar) 
Michael Rasmussen (trommer)Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

SEF sætter fokus på erhvervslivet

29. oktober 2014

Regnskabschef, Torben Pouplier, Royal Biscuit og Fibernet konsulent, Morten Hansen, Sydfyns Elforsyning glæder sig begge over det nye fiber erhvervsprodukt fra SEF.

 

Hører man til de virksomheder, der bor i Industri Øst i Svendborg, ser fremtiden nu ’hurtigere’ ud – SEF har opnået så stor tilslutning fra områdets virksomheder, at der vil blive etableret fibernet.

 

Det er helt nyt at SEF går ind og tilbyder fibernet på erhvervsmarkedet, vi har indtil nu kun tilbudt fibernet til private kunder, men SEF vil fremover også have et erhvervs produkt, til gavn for de erhvervsdrivende virksomheder på Sydfyn, fortæller Morten Hansen, Fibernet Konsulent hos Sydfyns Elforsyning.

 

Skræddersyet produkt til virksomheder
Succesen i Industri Øst området er opnået på baggrund af et nyt fiberprodukt, der er udviklet specifikt til erhvervsvirksomheder.

– Produktet er kendetegnet ved en konkurrencedygtig pris, hvor teknisk support og fejlretning er inkluderet – Virksomhederne får samtidig også en fleksibel løsning med ubegrænset kapacitet, hvor de har mulighed for flere IP-adresser. Netop muligheden for flere IP-adresser har gjort udfaldet hos mange af de virksomheder, der har sagt ja til fiber fra SEF, siger Morten Hansen.

– Samtidig har hastighederne været af afgørende betydning. Virksomhederne har meget forskellige behov, så de kan vælge hastigheder, der ligger fra 50/50 Mb/s til 500/500 Mb/s – og så giver vi selvfølgelig hastighedsgaranti ligesom på privatmarkedet, fortæller Morten Hansen.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Rabbits tog sejren hjem

29. oktober 2014

Hør interview med Claus Magaard


 

AF ERIK KIRK, Sportschef Radio Diablo


Svendborg Rabbits vandt i Basketligaen over Værløse med 78-73.
En af Rabbits bedste Claus Maegaard sagde efter kampen.

Hør interview med Claus Magaard

 

Hør interviewet fra Radio Diablo/Radio Alfa Sydfyn – Bemærk! uredigeret udgave.Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

Digital Post går i luften

29. oktober 2014

 

Svendborg Kommune er sammen med ni fynske kommuner gået sammen om at markere overgangen til Digital Post.

Den 1. november er der ingen vej tilbage. Er man over 15 og ikke fritaget for Digital Post, får man automatisk en digital postkasse.

Størstedelen af fynboerne har dog allerede tilmeldt sig Digital Post. I uge 43 var 63 % af Svendborg Kommunes borgere tilmeldt. Tager man de svendborgensere med, der er blevet fritaget for Digital Post, har tre fjerdele af Svendborg Kommunes borgere taget stilling til Digital Post.

Der har været flere kampagner frem mod 1. november, for at gøre de borgere, der hverken er tilmeldt eller fritaget, opmærksomme på Digital Post. Det er nemlig deres eget ansvar at tjekke, om der er kommet meddelelser fra det offentlige efter 1. november.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

HARDER*S sætter ind mod stoffer i koncertmiljøet

28. oktober 2014

 

Når Harder*s fredag den 31. Oktober byder publikum velkommen til koncert med Freja Kirk og Julias Moon vil spillestedet sætte ekstra fokus på kampagnen Music Against Drugs. Med information og give-aways vil Harder*s  gøre det helt klart, at stoffer og musik ikke hører sammen

 

Spillestedet Harder*s har i de seneste 6 år været en del af indsatsen Music Against Drugs, som er iværksat af Sundhedsstyrelsen og Dansk Live. I år tager spillestedet yderligere et skridt og har meldt sig som ”Full volume”-partner i kampagnen.

– For os handler det om, at vi tydeligt får markeret vores standpunkt om, at stoffer er noget skidt, og at det ikke er acceptabelt hverken hos os eller i musikmiljøet generelt. Vi vil gerne informere vores publikum om, hvor skadeligt det er at tage stoffer, og at de desuden går glip af den gode musikoplevelse, hvis de er helt væk i en rus, siger Jan Rolfsted der er Bestyrelses formand hos foreningen Rytmisk Råstof der driver Spillestedet Harder*s

  Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Freja Kirk og Julias Moon på HARDER*S

28. oktober 2014

Freja Kirk er på plakaten på HARDER*S den 31.oktober

 

Freja Kirk og Julias Moon
HARDER*S 31. oktober

 

Fredag den 31. oktober gæster to af dansk pop´s nye kometer Spillestedet Harder*s i Svendborg

Freja Kirk er en ny dansk sangerinde med en forbløffende stemme og en dybt personlig klang. Frejas blot 26 år til trods er hver en tone, hun synger, som var den nøje udvalgt. Musikken flyder frit fra Freja med en sjælden sans for timing og indlevelse

Julias Moon debuterede oktober 2013  som P3’s Uundgåelige med hitsinglen ‘Bay’. Herefter fulgte de op med singlen ‘Lipstick Lies’, som indstillede bandet til flere priser i 2014. Med elektroniske cutting-edge produktioner skaber trioen en moderne nordisk lyd, der har givet dem en international pladekontrakt med USAs mest succesfulde pladeselskab Republic Records/Universal.

Dørene åbner kl 20.00Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

Jazz og verdensmusik i skøn forening

27. oktober 2014

Saxofonisten og kapelmesteren Katrine Suwalski byder på musik fra en anden verden torsdag d. 30. oktober kl. 20 i musikforeningen Giant Steps.
www.giantsteps.dk

 

Giant Steps præsenterer Katrine Suwalski Another World på årets Spil Dansk Dag

 

Tenorsaxofonisten og  komponisten Katrine Suwalski har figureret i det danske world- og jazzmiljø de sidste 20 år, men er stadig fuld af saft og kraft. Ikke mindst i selskab med sit eget superband Another World. Og det har kapelmesteren været i ganske mange år. Ikke så sært for her jongleres med følsomhed, nærvær og spræl, så man frydes. Her stortrives jazzen og den afrikanske musik side om side – og ud strømmer både glæde og melankoli.

 

Torsdag d. 30. oktober kl. 20 inviterer Giant Steps inden for på Arne B til denne inciterende oplevelse. På alle måder opløftende musik, der gør én varm om hjertet. Benita Haastrup bag trommerne og den ghanesiske troldmand Ayi Solomon tryllende med sine mange slagtøjsinstrumenter supplerer hinanden perfekt. Lis Wessbergs trombone tilføjer sjæl og glød. Pianisten Rikke Schelde og bassisten Jens Skou Olsens overskud og indbyrdes fortrolighed  fremhæver Suwalskis indsmigrende kompositioner på smukkeste vis. Årets Spil Dansk Dag er således lagt i de allerbedste hænder. Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

Svendborg læser – dagens læsecitat 17

26. oktober 2014

www.litteratursiden.dk

DAGENS LÆSECITAT:

Historier føder ofte spørgsmål – og i bøgerne kan man også få mange gode svar på hvorfor og hvordan
(Ukendt)Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

Svendborg læser – dagens læsecitat 16

25. oktober 2014

www.litteratursiden.dk

DAGENS LÆSECITAT:

Børn elsker at høre historien igen og igen. Barnet husker historien og forberedes også til selv at læse
(Ukendt)Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php