Monthly Archives: juli 2016

Han kan bare ikke sidde stille

30. juli 2016

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

Han er restauratør, koncertarrangør, salgs- og sponsorchef, og han er først lige fyldt 30 år

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Lars Skovmand er en af dem, som får tingene til at ske. Som 25-årig gik han fra et almindeligt job som bartender på Børsen til at købe halvparten i værtshuset Hansted. Allerede året efter, i 2013, blev han også koncertarrangør med den gratis Hansted Live festival afviklet over fire dage i Baagøes Gaard, hvor værtshuset Hansted også ligger. I 2015 overtog han rorpinden selv på Hansted efter tre års partnerskab med Nicolai Junge Villebro. En karriere var skudt i gang.

  Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Fra Singapore til Munkestræde

30. juli 2016


Munkestræde og Krøyers Stræde er i øjeblikket i hænderne på arkitekter fra NOA,  som vil skabe rummelige oplevelser i stræderne.
(Illustration: NOA)

 

Munkestræde og Krøyers Stræde har i århundreder været færdselsåre mellem havnen i midtbyen for byens borgere. Nu får de to bystræder et tiltrængt løft

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Det store forbindelsesled, Havnetrappen, mellem Møllergade og Toldbodvej står nu færdig og er allerede taget i brug. Dermed er det sidste spadestik taget i det store byfornyelsesprojekt ’Den Grønne Tråd’, som har til formål at sammenbinde havnen og bymidten.
Men det stopper langt fra her. Som parallelforløb med Den Grønne Tråd kører Liv i min By-processen, som også handler om at binde bymidte og havn sammen, kombineret med aktiviteter, anlægsarbejder og bygningsfornyelse, og på den vis skabe de bedste betingelser for nyt liv i et af byens ældste kvarterer. 

  Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Nyt mitsvendborg.dk – MAGASIN ude nu!

28. juli 2016

 

Download mitsvendborg.dk – MAGASIN, august

 

Så er mitsvendborg.dk – MAGASIN på gaden igen med masser af spændende historier fra hele Svendborg.Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

Seks projekter er nomineret til Arkitekturprisen i Svendborg Kommune

4. juli 2016

Den Blå Dok er én af de seks nominerede til Svendborg Kommunes Arkitekturpris 2016
(Foto: mitsvendborg.dk)

 

Arkitekturrådet har udvalgt seks projekter, der er nomineret til den prestigefyldte arkitekturpris. Projekterne er lagt på kommunens hjemmeside til afstemning og alle, der har lyst, kan derfor være med til at bestemme, hvilket projekt, der skal præmieres. Man håber, at rigtig mange vil deltage i afstemningen, og dermed at få indflydelse på arkitekturen i Svendborg Kommune.

Det er kommunens ønske, at uddeling af Arkitekturprisen kan være med til at sætte fokus på arkitektonisk kvalitet eller skærpe opmærksomheden for de valg, der træffes i forbindelse med byggerier stort som småt.

Arkitekturprisen uddeles til særligt vellykkede nye bygninger, herunder til- og ombygninger eller anlæg. Indstillinger kan både være nye enfamiliehuse og mindre bygninger i tilknytning hertil, nye erhvervsbygninger eller restaurerings- eller istandsættelses projekter.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php