Monthly Archives: august 2016

WonderBrazz blæser Svendborg omkuld

29. august 2016

WonderBrazz giver den for fulde gardiner, når Giant Steps inviterer til sæsonens første “Lunzz & Lun Jazz.
www.giantsteps.dk

 

Giant Steps byder igen på frokost efterfulgt af lun jazz

 

Under overskriften Lunzz & Lun Jazz inviterer Giant Steps indenfor til koncert  lørdag  d. 3. september kl. 14 på Arne B med en af landets mest storsprudlende bands. Sang, en tight hornsektion, trommer, percussion og hammondorgel er ingredienserne i WonderBrazz’s magiske gryde. Læg dertil et vanvittigt medrivende mix af jazz, soul, boogaloo og New Orleans 2nd line, og man har opskriften på en uforglemmelig koncert.  

  Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Bred lokal opbakning til “firstmover”

29. august 2016

 

Peder Most Garden står bag ny musikkonkurrence: Svendborg musikkonkurrence – Danish Open for Tambour – og trommekorps! 

“Det er første gang, vi kaster os ud i at afholde en konkurrence. Bliver det en succes, er tanken, at det skal være en tilbagevendende begivenhed hvert andet år i september måned. Og gerne med udenlandske deltagere” lyder det fra Morten Høite Hansen, dirigent for Peder Most gardens tambourkorps.

Konkurrencen, der finder sted på Gerritsplads i Svendborg d. 10. september kl. 09.30,  giver i følge Peder Most Gardens formand Kirsten Hildebrandt mulighed for at sætte Svendborg på Danmarkskortet og præge kulturen omkring tambourkorps- og  trommekorpsmusikken. I forlængelse heraf opbakning til en helt unik kultur, garderkulturen.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Trend Cowboy are back in town

24. august 2016

Trend Cowboy
Spillestedet Harders 1.oktober kl. 20.00

De er blevet lidt grå i toppen siden de sidst optrådte sammen for godt og vel 10 år siden, men nu har orkestret besluttet sig for igen, at være en del af den musikalske scene i Svendborg og Danmark i øvrigt.

Der er derfor lagt op til et brag af en efterårsaften for både Trend Cowboy og publikum på spillestedet Harders den 1. oktober, hvor dørene åbnes kl 20.00 for Trend Cowboy’s tilbagekomst i Svendborg.

“JA!!” Der er dømt country, men country/rock med kant, nerve og drive. Bandet spiller egne såvel som andres kompositioner, hvor navne som John Hiatt, Lyle Lovett, Grateful Dead og Los Lobos har været med til at forme stilen i Trend Cowboy gennem årene.

Lyt til Trend Cowboy her

Per Røboe: sang & mundharpe.
Henning Kaae: guitar & kor.
Jens Kock: guitar, mandolin & kor.
Ole Hansson: bas.
Esben Hansen: trommer.Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

Giant Steps på nye eventyr

22. august 2016

Giant Steps’ nye koncertsæson byder bl.a. på en hel særlig aften med de to kendte musikere saxofonisten Benjamin Koppel og den klassiske pianist Kathrine Gislinge i selskab med verdensmesteren i mix DJ Noize.
www.giantsteps.dk

 

Efterårets koncertprogram bugner af godbidder

 

Så er musikforeningen  Giant Steps klar til at tage hul på sit omfattende program for efteråret med i alt 20 koncerter. Fra torsdag d. 25. august går det løs med koncerter hver uge, og sådan fortsætter det frem til midt i december. Åbningskoncerten med Palle Mikkelborg, Helen Davies og Carsten Dahl er allerede udsolgt, men den nye sæson byder på masser af andre saftige godbidder.

Download: Giant Steps Efterårsprogram 2016

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Værktøjet til nydelsen

19. august 2016

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

Den gode smagsoplevelse starter ved det rette glas

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Vi kender alle til smagsprøverne, vi får i eksempelvis supermarkedet – også når det handler om vin. Den sikkert ganske udmærkede vin, som vi skal smage, bliver hældt op i bitte små plastikbægre. Vi smager på vinen og tænker, den smager sikkert meget godt, og så ligger der to flasker af ugens tilbudsvin i kurven. Problemet er bare, at vi slet ikke har smagt, hvordan den smager, vinen vi har købt. Det kunne i princippet være hvilken som helst vin, da vi intet får ud af at smage vinen i små plastikbægre. Og det er en skam.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Her får du 100 procent ’mig-tid’

19. august 2016

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Du kan virkelig blive forkælet fra top til tå, hvis du slår vejen forbi Torvet 3. Her er omdrejningspunktet en helhedsoplevelse, hvor du får kvalitet og personlig rådgivning, fra du træder ind ad døren, til du går ud igen. Huset hedder Torvet 3

 

Hårpleje, hudpleje og massage
Maria Johns er frisør og indehaver af frisørsalonen M&M Hairstyle i Korsgade. Det var hendes idé med et nyt hus i byen, hvor man kan komme og få flere forskellige kropsplejer.
– Vi har gennem årene haft et rigtig fint samarbejde med Sandra Bruun, som er en af vores nærmeste naboer i Korsgade. Sandra er kosmetolog og driver Sandra Bruun Skincare, hvor hun tilbyder en masse spændende produkter og behandlinger inden for kropspleje. Det var derfor nærliggende at spørge hende, om hun kunne tænke sig at flytte med os til Torvet 3 i det nye hus, siger Maria Johns, som længe havde været varm på lige netop de gode lokaler i den flotte gamle bygning midt på Torvet i Svendborg.
– Det er helt perfekt. Vores lejemål er i to plan. Når man træder ind i huset, bliver man mødt af en fantastisk trappeopgang til 1.-salen, og den er netop med til at binde de to etager sammen på bedste vis. M&M Hairstyle rykker ind i stueetagen, og Sandra Bruun Skincare får hele førstesalen, forklarer Maria Johns.
Huset får også en tredje partner. Det er massør og ansigtszoneterapeut Anne Mette Rønne fra RønneF, som har indrettet sig i et lokale på førstesalen og tilbyder dybdegående massager, graviditetsmassage og ansigtszoneterapi mod blandt andet stress eller allergi.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Man skal ikke være bange for at få jord under neglene

18. august 2016

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

Han startede med at gå med aviser og sælge kaniner. I dag har han en virksomhed i vækst

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Allerede i sin læretid som anlægsgartner i et Odensefirma havde han sit første CVR-nummer og udførte anlægsarbejder i sin fritid. Det faldt umiddelbart ikke i god jord hos mester, at hans lærling samtidig var en konkurrent, men for Jens Ravnholt var evnen til at lave forretning og udføre et godt stykke arbejde, med jord under neglene, noget, der lå i hans DNA. Og med evnen følger som bekendt også pligten.
Til næste år kan Anlægsgartner Jens Ravnholt fejre 20 års jubilæum, virksomheden beskæftiger mellem 8-10 faste medarbejdere og udfører anlægsarbejde i hele landet.

  Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Alt på en iPad til hushandlen

18. august 2016

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

Revolutionerende teknologi gør det let og hurtigt at kommunikere, giver bedre tid til kunden og sikrer flere og bedre handler

 

 

AF LARS RASMUSSEN

 

Når Martin Nøhr eller en af hans kolleger ved EDC Askær & Nøhr i Svendborg er ude at vise et hus frem til en mulig køber, har han ikke andet med end nøgler til huset og sin iPad. For et halvt år siden fik alle EDC-mæglere i landet et revolutionerende digitalt program, som er udviklet til at give bedre oplevelser både for sælger, køber og mægler.

– Ikke alene sparer det en masse tid og arbejde, men vi sparer også 10.000 pakker papir på årsbasis i EDC-kæden, fortæller Martin Nøhr.

  Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Mobilt gadesalg skaber merværdi for handlen

18. august 2016

(Foto: Geir Haukursson)

 

Der bliver stadig flere af dem, ladcyklerne, og anvendelsesformen følger med i nye kreative retninger.

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Der falder mange venlige blikke og imødekommende bemærkninger, når min far og jeg triller med Christianiacyklen gennem midtbyen og omdeler mitsvendborg.dk – MAGASIN. Det har vi gjort nu i syv år, og med cyklen pakket ind i mitsvendborg.dk farver, og det genkendelige logo på siderne af kassen, er det samtidig god reklame for vores medie.
Når dagens arbejde er udført slutter vi altid af med en god frokost på en af byens gode spisesteder. Christianiacyklen er parkeret udenfor – naturligvis stadig med magasiner i, så forbipasserende kan tage et eksemplar med på vejen.

Det at være mobil giver mange muligheder. Man kan markedsføre sig spontant, lige her hvor det sker, og hvor der er mange mennesker samlet. Det er en både nem, hurtig og forholdsvis billig måde at gøre sig synlig på.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Vi vil se godt ud, og vi vil se godt

18. august 2016

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

’Med mine Ray-Ban solbriller er jeg Jack Nicholson, uden er jeg bare en halvgammel småfed mand’
Jack Nicholson

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Der var engang, hvor solbriller udelukkende var noget praktisk. Man havde et enkelt par, som man havde med sig på solferien, og ellers lå de i handskerummet i bilen. Solbriller var ikke noget, man brugte hverken tid eller penge på.
I dag er solbrillen en del af vores identitet. Vi tager den på og ser verden i et andet perspektiv, da glassene jo filtrerer lyset og dermed får verden til at se mere behagelig ud. Samtidig bliver vi med den rigtige solbrille fuldendt i vores look. Vi udsender et signal, som vi ønsker, verden ser os. Eller i hvert fald en del af os.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php