Monthly Archives: november 2018

Se filmen om Best of Svendborg

14. november 2018

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

Rød løber, fedt i håret og stramme kjoler. Der blev ikke sparet på krudtet til Best of Svendborg Award-show i lørdags.

 

Ugeavisen Svendborg’s ‘Best of Svendborg’ konkurrence løb af stablen i lørdags, hvor læserne kårede den del af byens erhvervs- og handelsliv de synes allerbedst om.
Festlighederne blev filmet af Kenneth Rungsted sammen med Martin Fischer, som her præsenterer deres film fra den festlige aften på Hotel Svendborg.

Se filmen her

 

 

 Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

Fællesværk – Sammen står vi stærkere

10. november 2018

 

AF RUNE RASMUSSEN

 

Kulturen, naturen og et sted med plads til ”det gode liv”. Det var, hvad der tiltrak min kæreste og jeg, da tiden var rigtigt for os til at vinke farvel til hovedstaden. Over det seneste år har vi taget springet. Vi har fundet meget af det, vi søgte i smukke Svendborg – men ikke alt.    

Det er nemlig ikke nok, at vi hver især italesætter alle Svendborgs fantastiske værdier. Der skal mere til. Selv tror jeg på, at vi mangler et sted, hvor vi kan dele vores fælles værdier, kompetencer og ideer med hinanden. For når vi deler vores styrker med hinanden, bliver vi alle sammen stærkere. 

Det er præcis, hvad Work2gether i Tinghuset står for, og derfor føler jeg mig meget heldig over at være tiltrådt stillingen som leder netop her. I Tinghuset vil vi arbejde på at styrke freelancere, små og mellemstore virksomheder og det kulturelle erhvervsliv i Svendborg. Og vi vil skabe rammerne for samarbejde og synergi i Svendborg og Sydfyn. 

  Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Forstå dit barn – og det bliver lidt nemmere

9. november 2018

 

Småbarnet skal have tydelige og kærlige forældre. Hvis du som forældre formår at være tydelig overfor dit lille barn undgår du mange konflikter og Sundhedsplejen i Svendborg er klar til at hjælpe dig.

 

AF SUSANNE RIBER

 

Det er aften, klokken er 19 og lille Ida på 4 år skal i seng. Mor og far læser godnathistorie og tror, at nu er der aftenfred. Men Ida prøver på alle måder at overbevise mor og far om, at hun ikke er træt. Ida vil have mere historie, hun skal tisse og hun vil have noget at drikke. Og sådan bliver det ved en time eller to hver aften. Mor og far render frem og tilbage mellem stue og Idas værelse og bliver både irriteret på hinanden og på Ida, for de ved, at Ida bliver træt og umulig næste dag, hvis hun ikke snart falder i søvn.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Det handler aldrig om stress

9. november 2018

 

Mange lever i forvisningen om, at alting bliver bedre lige om lidt… efter weekenden… efter ferien… når vi flytter… når der kommer bund i opgaverne…(eller når der er 2 onsdage i en uge…) Kender du det?

 

AF SUSANNE GREGERSEN

 

Jeg møder mennesker i helhedsHUSET, der på den ene eller anden måde er pressede og ønsker, at genskabe balancen i deres liv. Størstedelen af dem har ikke stress – det er i hvert fald det, de siger – de har bare nogle udfordringer i deres liv, som de forventer forsvinder liiigeefter det her projekt, den her højsæson eller den tilspidsede situation på arbejde eller hjemmefronten.

Når jeg spørger, om det ikke tendere til stress, så benægter de fleste – og det kan jeg godt forstå. Det er stadig tabu, at have stress og mange ser det som en svaghed.

  Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Er du nu helt sikker på det?

8. november 2018

 

AF ERIK H.A. JAKOBSEN

Vi havde nogle fantastiske løvfaldssommerdage op til dette års efterårsferie, og på én af disse dage stod jeg og betragtede den smukke solnedgang, med nogle få skyer og en række kondensstriber efter fly, som dannede et enkelt, men uregelmæssigt geometrisk mønster. Ikke at disse contrails (som de hedder) er smukke i sig selv, men de generer mig ikke.
Andre bliver noget mere bekymrede over disse spor på himlen, da de helt sikkert mener at vide at der er tale om ”chemtrails.” Det, som mange fly udleder, skulle ifølge denne teori ikke kun overvejende være harmløst vanddamp, men tilsat forskellige kemikalier, med det formål enten at kontrollere vejret, eller – værre endnu – at påvirke folks biokemi, og dermed gøre dem lettere at manipulere og styre. 

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Cittaslow – det gode liv for alle

8. november 2018

 

AF DORTE HAVE – medlem af Cittaslowrådet


Jeg har altid elsket Italien, så da jeg etablerede min enkeltmands virksomhed City-Coach, stod det klart, at virksomheden skulle Cittaslow certificeres.

Jeg havde lige haft et job som rejseleder i Italien, og en oplevelse på Rådhuspladsen - Piazza della Signoria – i Firenze, blev skelsættende for mit fremtidige arbejdsliv. Sammen med mine 52 gæster fra rejseselskabet var jeg vidne til en demonstration, hvor samtlige borgmestre fra de toskanske regioner – til lyden fra gjaldende horn – lagde sig ned på ryggen midt på torvet med hinanden i hænderne i protest mod regeringens nedskæringer. Flokkene af turister fra hele verden gjorde stor øjne.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Mig, mig, mig ..

5. november 2018

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN
Redaktør – mitsvendborg.dk

 

“Ask not what your country can do for you – ask what you can do for your country.”
De berømte ord fra John F. Kennedys indsættelse som USA’s 35. præsident den 20.januar 1961, har for længst skrevet sig ind i historien med budskabet om, at vi hellere skal spørge os selv, hvordan vi kan være til gavn for samfundet, og ikke omvendt. Men tendensen viser desværre, at vi i nogen grad bevæger os i den modsatte retning og ’mig-først-kulturen’ lever i bedste velgående. Derfor giver Kennedys ord måske mere mening end nogensinde lige her i 2018.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Vi gør tingene sammen som familie

2. november 2018

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

Stolte håndværkstraditioner og stærke familiebånd er hovedingrediensen hos Pind J Design

  

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Det er 4. generation af guldsmede som snart står bag rorpinden hos Pind J Design i Svendborg. Det sker når Thomas Pind sammen med sin hustru Christina Pind indenfor de næste år helt overtager forretningen i Gerritsgade.
Med 18 år som guldsmed i Rudkøbing, og siden 2003 med forretning og eget guldsmedeværksted i Svendborg, har Peter Pind sammen med hustruen Jane Pind bygget en virksomhed op, som i dag har omkring 25 medarbejdere og et af landets største guldsmedeværksteder beliggende lige i hjertet af Svendborg.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

Det perfekte hjem

2. november 2018

 

Der er rigtig mange overvejelser, beslutninger og helt nye ting at tage stilling til som førstegangskøbere af en bolig. Det er trods alt ens første helt eget hus, så det skal bare være i orden, ligge det perfekte sted og have det korrekte antal værelser. Tilstandsrapporten og energimærkningen skal der heller ikke være en finger at sætte på, man skulle jo nødig støde ind i uforudsete ubehageligheder, når det nu er første gang man køber hus.
Det billede er ikke uvant for ejendomsmægler Martin Lehrmann fra LokalBolig i Svendborg. Forventningerne er som oftest urealistisk høje i forhold til de tanker mange førstegangskøbere gør sig, når de søger drømmehuset. Men virkeligheden er en anden.

Læs mereKommentarer: Ingen kommentarer endnu

AC/DC pop-up event på Arne B

1. november 2018

 

AC/DC pop-up event
Onsdag 07.11. på Arne B

 

Lørdag den 1.dec. giver AC/DC tribute orkestret Bad Boy Boogie koncert på Arne B.
Du kan få en forsmag på rock-løjerne, når bandet onsdag aften den 7.nov. flytter øvelokalet til scenen på Arne B, med et lille pop-up event op til rockbraget i december.
Bandets forsanger, Lars Knigge, vil denne aften være erstattet af Michael Jensen (tidl. Black Widow og Subway) i rollen som Bon Scott/Brian Johnson, og det vil primært være numre fra det ældre AC/DC bagkatalog man kan komme og opleve.

Arrangementet starter ved 20 tiden.Kommentarer: Ingen kommentarer endnu

Lokale annoncer


Svendborg
Møllergade 57A

T. 31 59 57 00 

Vestergade 5 - T. 62 20 50 35 
Korsgade 7, Svendborg
Tlf. 62 21 22 11 


Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 

Vestergade 10A - Svendborg
Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php