Byudvikling med fælles identitetsgrundlag

16. august 2007

MitSvendborg er skabt som et åbent og levende forum af aktuelle emner og temaer som præger billedet i Svendborg kommune.Bloggen ligger op til en aktiv og kreativ dialog, og som en fungerende platform af initiativer, ideer og videns/meningsudvekslinger for alle borgere som har interesse i udviklingen af Svendborg.
Ideen til bloggen er opstået af en fornemmelse for den stigende interesse blandt Svendborgs borgere for deltagelse i byens udvikling. Det fælles identitetsgrundlag er nøgleordet for de rammer som skal udgøre fundamentet i at skabe det rigtige miljø i byen. Er borgernes tilstedeværelse i udviklingen ikke højt priorteret, skrider fundamentet og stablen ramler.

Det er derfor vigtigt med en god dialog i byen, så vi fungerer som inspirationskilder for hinanden og dermed styrker det fælles grundlag og fremmer udviklingsmulighederne.Der er mange bolde i luften i øjeblikket i Svendborg. Mange forskellige synspunkter og inspirerende ideer, som kunne udveksles og sandsynligvis iværksættes.

Her er mit bud på et par stykker:

– Frederiksøen – Industri eller kultur?
– Bilerne i midtbyen – en nødvendighed, eller en kæp i hjulet
– Arkitekturen – Bør vi stille krav til æstetik og kvalitet?
– Kulturen – hva` mæ kulturen?
– Turismen – hvad kommer de her egentlig for?
– Erhverslivet – hvad er det vi skal tiltrække?
– Fyrtårne – de få store eller de mange små?
– City Design – hvordan sikrer vi den rigtige branding af byen?

Christian Dan Jensen
Skattergade 7B
5700 Svendborg
mitsvendborg@gmail.com

Tags:

2 svar til Byudvikling med fælles identitetsgrundlag

 1. Ulrik Poulsen
  24. august 2007 at 08:29

  Spændende blog. Længe ventet her i Svendborg.

  Ulrik Poulsen

 2. Heidi Mogensen
  24. august 2007 at 08:40

  Enig, hvis vi som borgere i denne by ikke er involveret i hvordan byen skal udvikles, ja så kommer vi bestemt ikke særlig langt. Det er jo trods alt os der skal bo og leve her. Det skulle også gerne være attraktivt for udefrakommende at komme herned, og helst komme igen fordi her er dejligt at være.

  Hilsen
  Heidi Mogensen – Svb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php