Kierkegaard Comedy show på Svendborg Bibliotek.

22. januar 2013

 

I år er 200 året for Søren Kierkegaards fødsel. Dette bliver selvfølgelig fejret over hele verden. Men hvordan giver man hans filosof et moderne udtryk. Ja det giver Claus Damgaard et bud på i sit forrygende Kierkegaard Comedy show – et dødsens alvorligt comedy show om kærlighed, sex og parforhold. Det hele kan opleves på Svendborg Bibliotek onsdag d. 5. februar kl. 19.30.

Kierkegaard Comedy Show strækker komikken så langt det lader sig gøre uden at miste essensen af Kierkegaards tanker. Showet er en blandet af komik, foredrag og teater. Både til dig som har studeret Kierkegaards tanker og dig, der aldrig har hørt om ham.

Billetter sælges på www.svendborgbibliotek.dk – det sker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php