Hvem kalder DU en mand?

22. januar 2013

De står der med store overfrakker og overskæg på gågaden i Svendborg og spørger om holdninger til mænd og ligestilling. Det er udsendinge fra Svendborg Egnsteater BaggårdTeatret.

 

Teatret inviterer publikum til at komme prøve deres bud på ligestillingsdebatten op til verdenspremieren på De Kaldte Ham Mand den 26.januar – og interessen er stor.

Forestillingen ”De kaldte ham Mand” er skrevet af syv forskellige mænd, og den er fyldt med udsagn, som nok kan virke ret provokerende.

– Vi har derfor valgt, at give publikum mulighed for at tage stilling til nogle af udsagnene i forestillingen før de går ind og ser forestillingen og ikke mindst komme med de udsagn, som de synes skal indgå i debatten, fortæller teaterchef Jakob Bjerregaard Engmann

 

– Det er utroligt interessant at få flere stemmer med i debatten for os her på teatret og vi håber samtidig  at besvarelserne og kommentarerne vil inspirere vores publikum til at føre flere samtaler med hinanden og os omkring emnet, uddyber han.

 

Mød teatrets udsendinge på gågaden i Svendborg lørdage mellem 10 og 12 (det er de kvinder, som har FALSKE overskæg) eller byd ind med holdninger og kommentarer før forestillingen på nettet via link på  www.baggaardteatret.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php