Lars Larsen jagter fynske talenter

23. januar 2013

 

En ny kampagne skal skaffe talentfulde ansøgere til en række elevpladser i fynske JYSK-butikker.
(Foto Thomas Priskorn)

 

JYSK har netop søsat en kampagne for at tiltrække talenter til en række ledige elevpladser i butikskædens otte butikker på Fyn. Sidste år modtog JYSK mere end 300 ansøgninger fra Fyn, og håbet er at tiltrække endnu flere i år.

Fællesskab, hårdt arbejde og undervisning på Lars Larsens Himmerland Golf & Spa Resort. Det er blandt argumenterne i en ny kampagne, der skal skaffe talenter fra Fyn til en række ledige elevpladser i JYSKs fynske butikker.

– Vi har stor glæde af vores elever, som skaber fremtiden og bidrager med masser af positiv energi. Vi ville falde i søvn uden dem, siger JYSK-ejer Lars Larsen.

Højt niveau på Fyn
Kampagnen, der også kører i resten af landet, består blandt andet af en Facebook-side, besøg på fynske erhvervsskoler og en elevavis. Mere end 300 ansøgere fra Fyn søgte om en elevplads i 2012, og butikskæden håber på, at kampagnen vil få antallet til at stige i år. I alt søgte 2.200 om elevplads i JYSK sidste år.

– Niveauet er generelt højt på Fyn, så vi har store forventninger til antallet af kvalificerede ansøgninger i år. Vi jagter ambitiøse mennesker med lysten, evnerne og gå-på-modet, og vi tilbyder i al beskedenhed nogle af Fyns bedste elevpladser, siger uddannelsesleder hos JYSK, Jørgen Olsen.

Godt omdømme
Fyn huser otte JYSK-butikker, herunder landets største JYSK-butik i Danmark, der ligger på Ørbækvej i Odense. Det er blandt andet JYSKs gode omdømme, der skyder forhåbningerne om en stor bunke kvalificerede ansøgninger i vejret.

– Vi har et rigtigt godt omdømme blandt potentielle elever, hvilket nok skyldes, at vi tager eleverne lige så alvorligt som vores øvrige medarbejdere. Elever er for eksempel en del af bonusordningen fra første dag. Vi lægger ikke skjul på, at det er hårdt arbejde at være elev, men til gengæld lærer man en masse og lægger grunden til en spændende karriere, siger Jørgen Olsen.

Naturskønne omgivelser
JYSK har i 28 år selv udlært sine elever, som får en toårig uddannelse med butikspraktik og 10 ugers skoleophold på JYSK Academy. Uddannelsesstedet ligger i naturskønne omgivelser på Lars Larsens Himmerland Golf & Spa Resort sydvest for Aalborg.

– Vi har valgt at samle al undervisning på vores akademi, fordi det ryster eleverne sammen på tværs af butikkerne. Når undervisningen finder sted midt i smuk natur uden for de store byer, er der heller ikke en masse andre tilbud, der trækker, siger Jørgen Olsen.

Læs mere om mulighederne for at blive elev på JYSK.dk/elev.

FAKTA: JYSK PÅ FYN

  • JYSK har butikker følgende steder: Odense SØ, Odense C, Svendborg, Nyborg, Middelfart, Assens, Fåborg og Ringe.
  • Danmarks største JYSK-butik ligger på Ørbækvej i Odense SØ. Butikken er med et areal på 2.392 kvm. også en af de største JYSK-butikker i hele verden.
  • I 2012 modtog JYSK ansøgninger til elevpladser fra mere end 300 fra Fyn. I alt søgte 2.200 om elevplads i JYSK sidste år.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php