Huleklatring i Afrika

27. januar 2013

Foredrag med eventyrer Lars Christian Prytz

Torsdag d. 31. januar kl. 19-21.30 på Naturama
Nogle bestiger de højeste fjeldtoppe, mens andre klatrer den anden vej. Torsdag d. 31. januar kl. 19-21.30 får Naturama besøg af eventyrer Lars Christian Prytz, som fortæller om sine klatreoplevelser i Namibia.

 

Jordens spektakulære rum
Lars Christian Prytz har rejst i Afrika mange gange og besøgt spændende huler. Denne aften går turen til Namibia, hvor spektakulære rum i jordens lønkamre åbner sig for dem, som vover sig der ind. Sammen med Lars kommer vi under jordens overflade, hvor der er fantastiske formationer, drypsten og underjordiske søer. Huleklatring er ikke for folk med klaustrofobi. Ikke alle huler er lige fremkommelige og kræver erfaring og udstyr. Lars fortæller også om det forskellige udstyr, han bruger på sine ture.

 

Billetter
Prisen er 100 kr. pr. person inkl. kaffe og kage. Billetter til foredraget kan reserveres på hverdage kl. 10-14 på telefon 2488 6206.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php