SHAKE – rattle and roll på RASMUS

28. januar 2013

Fedt i håret, stramme hvepsetaljer og rock ’n roll.

Værtshuset RASMUS skruer tiden 60 år tilbage, når de lørdag den 2.februar holder 50’er fest med alt hvad dertil hører. Og hvad kunne være mere autentisk end at invitere de lokale rock ’n rollere fra SHAKE til at indtage scenen og værtshuset sammen med gæsterne den aften.

SHAKE er rock ’n roll uden så mange dikkedarer. Tre gamle kendinge fra musiklivet i byen, henholdsvis Ole Dorf på bas/vokal, Per Vincent på trommer og Christian Jensen på guitar og vokal, har ry for at give publikum en på opleveren, i et tilpas fremadrettet og direkte udtryk, som det bliver vanskeligt at sidde stille til.
Sammen har de dykket i de gamle rock-gemmer, og fundet det bedste frem fra det store rock `n roll varekatalog gennem de sidste 60 år, og tager gæsterne med på en rejse sammen med kunstnere som: Little Richard, Elvis Presley, Chuck Berry, Tottas Bluesband, ZZ Top, John Hiatt, JJ Cale og Creedence Clearwater Revival.

Trioen garanterer, at en aften i selskab med SHAKE ikke bliver kedelig, og lover publikum 100% rock ´n roll i ordets absolut bredeste forstand. Og så er der en gratis 50ér velkomstdrink til alle som kommer i ægte 50’er udklædning.

SHAKE sætter strøm til værtshuset kl.22.30

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php