Kunsten at elske sig selv – og dermed andre

30. januar 2013

Valentinsdag torsdag d. 14.02. med med Joan Ørting, Galleri Storm & Hotel Troense

 

 

Joan Ørting, Galleri Storm og Hotel Troense samarbejder om en  sanselig Valentinsdag med kunst, foredrag og gastronomi. Arrangementet er for både par og singler, der har lyst til at opleve varmen og livsglæden i en kold vintertid.

 

Ægte kærlighed kommer indefra. Hele livet skal du være sammen med dig selv, så hvorfor ikke gøre dig selv til din mest trofaste og kærligste ven. Når du har et varmt kærlighedsforhold til dig selv, vil du opdage hvor meget kærlighed, der pludselig kommer til dig udefra. Det du tænker om dig selv, vil du få igen, så hvorfor ikke gøre dette liv til en kærlighedsfest?

Joan Ørting giver i sit foredrag på Hotel Troense sine bedste bud på, hvordan vi kan give kærligheden bedre vilkår. Både i parforholdet og i singlelivet. Der vil på denne Valentinsaften blive givet nye og effektive kommunikationsværktøjer.

 

Først kan publikum gå til fernisering i Galleri Storm, hvor Anette Bøtter med udstillingen ”Elskovskunsten” sætter erotikken og sanseligheden i centrum. Vejen mellem galleriet og hotellet er oplyst af levende lys, der viser gæsterne hen til hotellet, hvor Joan Ørting holder foredraget ”Kunsten at elske sig selv – og dermed andre.”

 

De gæster, der ønsker det, kan fortsætte aftenen med en romantisk 3-retters Valentinsmenu. Hotel Troense tilbyder forretten Ristet kammuslinger på urter i julienne & grape sne. Hertil safran beurre blance & hjemmebagt brød. Hovedretten er Rosa stegt kalvetyksteg med friske grøntsager, kastanjetårn og timianbagt rødløg, der serveres med pommes risolé & portvinssauce. Desserten er Mandelkage på lakridsjord. Hertil brombærsorbet, kiwi gelè i brounoise & twill. Flere detaljer om menuen kan læses på www.hoteltroense.dk . Det er også en mulighed at bestille udvidet weekendophold på hotellet.

 

Publikum kan frit vælge at deltage i hele programmet eller vælge enkelte dele ud.

 

Samarbejdet mellem Joan Ørting, Galleri Storm og Hotel Troense på Valentinsdag var sidste år et tilløbsstykke med kombinationen af kunst, foredrag og Valentinsmenu. Troense fyldes med varme og liv på en kold vinterdag, og igen i år forventes foredraget med Joan Ørting at tiltrække mange gæster, især da det henvender sig til både par og singler. Det er derfor nødvendigt med pladsbestilling til foredraget og bordbestilling på hotellet.

 

 

Program

Fra kl. 14.00 – 16.45: ”Elskovskunsten”. Fernisering i Galleri Storm med malerier af Anette Bøtter.  Der er gratis adgang. På Hotel Troense kan man også se af Anette Bøtters malerier.

Udstillingen i Galleri Storm kan udover Valentinsdag ses efter aftale på tlf.: 61 10 79 93.

 

Fra kl. 17.15 – 18.45: Joan Ørting holder foredraget ”Kunsten at elske sig selv – og dermed andre” på Hotel Troense. Prisen er 200 kr. Det er nødvendigt at bestille plads.

 

Fra kl. 19.00: 3-retters Valentins menu på Hotel Troense. Prisen er 298 kr. pr. prs. Bordbestilling og tilmelding til foredrag på tlf.: 62 22 54 12 eller på mail@hoteltroense.dk. – Menuen serveres i øvrigt i tidsrummet mellem kl. 12.00 – 21.00.

 

Programmet kan ses på www.galleristorm.dk og på www.hoteltroense.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php