Vinterjazz med dansk-brasiliansk kvartet

28. januar 2013

Den danske bassist Morten Ankarfeldt har inviteret sine musikalske venner fra Brasilien til Danmark for at give koncert i Giant Steps torsdag aften d. 31. januar.

Giant Steps præsenterer varme toner i en kold tid

Vinterjazzen fortsætter i Giant Steps, og torsdag d. 31. januar kl. 20 præsenterer foreningen igen musik fra de varme lande på Arne B.  Denne gang er der besøg af kontrabassisten Morten Ankarfeldt, hvis mange rejser til Rio de Janeiro over de seneste 5 år har sat sit præg på den begavede og efterspurgte danske musikers udtryk. Jazzen og den nordiske tone har fået tilført et tvist af de livsglade og forførende brasilianske rytmer – ikke mindst på grund af samarbejdet med Caio Marcio. Den unge guitarstjerne udmærker sig specielt ved sin melodiske improvisation og sine spændende og smukke kompositioner. Marcio har akkompagneret nogle af Brasiliens største stjerner og turnerer flittigt i både Europa og USA. Nu er de begge klar med en stribe releasekoncerter i forbindelse med udgivelsen af deres nye CD “Rio em Vermelho e Azul”, og turen går naturligvis også lige lukt ind i Giant Steps’ vinterhule.

 

Med sig har de en af Danmarks fineste saxofonister Christina von Bülow, hvis lyriske tone og melodiske sans passer perfekt ind i dette inciterende møde mellem nord og syd. Det samme gør brasilianeren Cassius Theperson, der er på stikkerne med et levende og energisk trommespil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php