Smag på Sydfyn

24. juni 2008


www.kulinarisksydfyn.dk

Se udstillerlisten for 2008
Se fotogalleri fra tidligere år
Læs om Cittaslow
Se også Visit Sydfyn

For 7. gang..!

Siden den stiftende generalforsamling i Svendborg 28.november 2001 har havnen i Svendborg dannet rammerne for Nordens største fødevaremarked af sin art, hvad angår antal udstillere og antal besøgende.
Week-enden 28. og 29. juni vil du for 7. gang kunne forkæle dine sanse- og smagsløg med kulinariske oplevelser både for øjet, ganen og for sjælen.

“Foreningens formål er at synliggøre og markedsføre regionale råvarer, producenter og spisesteder, herunder skabe en national bevidsthed om Sydfyn som et kulinarisk område med en kvalitetsbevidst kost- og spisekultur og som et nationalt mødested for ”madfolk” i bred forstand. Foreningen skal forfølge formålet ved at igangsætte, koordinere og markedsføre en række årligt tilbagevendende aktiviteter, der takket være arrangementernes fokus på råvarernes kvalitet og indhold af gode mad- og spiseoplevelser kan sætte Svendborg og Sydfyn på landkortet”.

Sådan lyder teksten i Kulinarisk Sydfyns vedtægter af 28.november 2001, hvor den stiftende generalforsamling for Kulinarisk Sydfyn fandt sted i Svendborg. Kulinarisk Sydfyn er en upolitisk forening, som ikke har til formål at varetage enkelte branchers, foreningers eller virksomheders kommercielle eller politiske særinteresser. Foreningens bestyrelse består af 9-11 personer der udpeges således:

Et medlem udpeges af hver af de flg.:

– Beværterforeningen for Svendborg og omegn af 1884
– A/S Svendborg Avis / Fyns Amts Avis
– Lokal repræsentant for Slow Food Danmark
– Turistforeningen for Sydfyn
– Sydfyns Centrum
– Erhvervsrådets PR-udvalg
– Kredsen af lokale leverandører af råvarer
– Teknisk Skoles levnedsmiddelafdeling
– Generalforsamlingen

Kulinarisk Sydfyn er en fest for alle sanser og med smagsoplevelser for enhver livsnyder. Arrangementet er måske særlig interessant netop i år hvor Svendborg er blevet optaget i det lukrative Cittaslow selskab. Kulinarisk Sydfyn bygger på de samme værdier som Cittaslow konceptet, hvor det er kvaliteten og de sanselige oplevelse som er sat i højsæde. Mc Donalds kulturen og fastfood princippet er bestemt ikke på hjemmebane. På Kulinarisk Sydfyn giver man sig tid til at nyde de mangfoldige sanseoplevelser madkulturen bringer med sig i dens forunderlige og pragtfulde verden.

Christian Dan Jensen
mitsvendborg@gmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php