Harders præsenterer 20 års jubilæums program

11. februar 2013


Folkeklubben giver koncert på Harders i forbindelse med stedets 20 års jubilæum i år.

Så er der sæsonstart på byens spillested Harder*s 20 års jubilæums program.

 

Man ligger ud med  Årets Håb og prismodtagere – musikbranche darlings og meget anmelder roste Synd & Skam torsdag den 14. Feb. kl. 20
Synd & Skam har netop udsendt deres debut album været hovednavn til både Gaffa pris og DR P6 Beat Prisen i Radiohuset.  Bandet er lige blevet udvalgt til at repræsentere Danmark på Norske Bylarm i Oslo denne uge, og ikke nok med det, de er også kåret som Årets Håb hos anmelderne i priskomiteen Årets Steppeulv.

 

Og de er fra Svendborg, har øvet i Harmonien, er nu flyttet til hovedstaden, hvor de har etableret event og musik firmaet A´mæ´hoét.  Med sig har Synd & Skam tre af Danmarks førende LIVE ACT BANDS lige nu:  SPOOST – FIRST FLUSH – ANDREAS FUHRER og Dj Mathias Larsen.

 

Fredag den 14.februar kl. 20  Gælder det det vilde tegneserie Heavy orkester Red Warszava, som er på deres 2013 tourne´:  Drugs against music, som sender bandet rundt til deres  trofaste publikum der oftest fylder spillestederne rundt i landet.

 

Det hele slutter så af med åbnings-festdage med et band der også har lokal forankring.  Lørdag den 16. februar åbnes for endnu en festlig aften med drengene bag monster hittet  ”Fedte røv”, nemlig, Folkeklubben, som er på tour med deres nye EP: ”Pop sang”. Denne aften er der også præmiere på det lokale nye skud på sangskrivere nemlig  Beck/Billingsøe, som i aftens anledning har taget percussionisten Mads Stephensen med. Og ikke nok med det, så har endnu et Svendborg sangskiver kompagni meldt sin ankomst, nemlig de også tidligere Harmoni-drenge Lervigs. Så velkommen på Harders til et forrygende musik-år.

“Det bliver vildere og vildere hen mod vores egentlige fødselsdag, som bliver afholdt sidst i august”, lyder det fra Harmonien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php