Fynsk musikaften i Giant Steps

24. februar 2013

Guitaristen og kapelmesteren Jakob Holm står på scenen i Giant Steps torsdag aften d. 28. Februar.
www.giantsteps.dk

Odense- og Svendborgmusikere leverer fed jazzblues

 

Da Jakob Holm i 90’erne rejste fra Svendborg, blev Odense og ikke mindst byens musikkonservatorium den unge musikers faste base i nogle år. Her blev jazzguitaren for alvor filet til, og her begyndte et intenst musikalsk venskab med saxofonisten Anders Medin og trommeslageren Anders Mogensen, der bl.a. førte til udgivelse af to meget roste udgivelser, hvor også kontrabas-legenden fra USA Marc Johnson medvirkede. Senere blev det København, der trak, og efter en vild og voldsom flirt med bluesmusikken er Holm nu tilbage på jazzsporet, men stadig hører man en fed blues’et grundtone. Samarbejdet med de gamle våbenbrødre, som begge spiller med et fænomenalt drive og en uovertruffen instrumentbeherskelse, er genoptaget, og den fremadstormende kreative Richard Andersson har fået bassen overdraget.

 

Jakob Holm, hvis kompositioner ofte er enkle og medrivende, har gennem årene udviklet et stort teknisk overskud og fremstår i dag som en af landets mest kompetente og personlige guitarister.   

 

Torsdag d. 28. februar kl. 20 kan publikum glæde sig til at høre hele det fynske hold, når Giant Steps inviterer Jakob Holm indenfor på Arne B.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php