Hvor går Mellemøsten hen?

23. februar 2013

Foredrag med Hans Henrik Fafner
Torsdag d. 28. februar kl. 19.30
Svendborg Bibliotak 

 

Hver dag kommer der nye oplysninger om bomber, dræbte og politiske omvæltninger i Mellemøsten. Hvad sker der? Ja, det kan man måske blive lidt klogere på når Svendborg Bibliotek får besøg af korrespondent for Weekendavisen Hans Henrik Fafner torsdag d. 28. februar kl. 19.30.

Det arabiske forår har ført til store omvæltninger, men ikke nødvendigvis til mere ro, og forholdet mellem Israel og den arabiske verden har ikke været så dårligt i lang tid.

Kan de islamiske bevægelser sikre demokrati og menneskerettigheder? Og hvad betyder demokrati i den del af verden? Hvor kommer Det Muslimske Broderskab fra? Og hvorfor fylder religionen så meget i udviklingen? 

Hans Henrik Fafner har i de seneste 20 år skrevet om Mellemøsten med fast base i Tel Aviv. Han vil tegne de store træk op i udviklingen, men også kaste et blik ind bag kulisserne og dermed give sit bud på de aktuelle problemer og udfordringer til Europas nærmeste nabo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php