Enhedslisten vil ikke acceptere besparelser på de ældre og handicappede

28. februar 2013

Læserindlæg
AF JESPER KIEL, byrådsmedlem for Enhedslisten

Der er lagt op til på prisstigninger på de ældres mad og indførsel af robotstøvsugning i budget, disse og flere andre besparelser i 2014 vil Enhedslisten i ikke acceptere og har krævet besparelserne i socialudvalget behandlet i byrådet tirsdag 5. marts.

 

– Det er ikke bare urimeligt, at det igen er samfundets svageste som nu skal betale for krisen og regeringens nedskæringspolitik, men det er også en hamrende udemokratisk procedure budgetpartierne har planlagt. Alle de mange besparelser i budget 2014 behandles kun i udvalgene og vil være fejet ind under gulvtæppet i det tekniske budget, når vi kommer frem de egentlige budgetforhandlinger. Derfor har jeg krævet besparelserne behandlet i byrådet, så de kommer frem i lyset, forklarer Enhedslistens byrådsmedlem Jesper Kiel, der ikke selv sidder i Socialudvalget.

Enhedslisten vender sig også kraftigt i mod de besparelser der på kommunens institutioner for handicappede, som utallige gange er blevet skåret ned. 

Læs om besparelserne i referatet her.
Referat af møde i Socialudvalget 4. feb. 2013

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php