Kamilia Amélie på Harders den 8.marts

1. marts 2013

Kamilia Amélie
Harder*s Fredag d. 8. marts kl. 22:00

 

Efter 2½ måned som opvarmning for Lukas Graham sidste forår, udkom Kamilia Amélie med sit debutalbum ” Come What May” i september 2012. Det indeholder bl.a. tracket ”Back” feat. Wafande, en hel masse nu-soul, gennemførte produktioner og endelig tekster fra det aller hemmeligste sted.

Gaffa gav debutalbummet fem stjerner og skrev blandt andet “Fantastisk dansk soul-pop-talent”, “Virkelig smuk vokal”

“Produktionerne på skiven er solide, levende og meget iørefaldende”, “Ingen fyld-numre”, ” Don’t Need You er i et oplagt radiohit”.

I december valgte Nabiha personligt Kamilia som support i Lille Vega i ”Local Heroes” konkurrencen med begrundelsen:

“Kamilia Amélie har en utrolig nærværende vokal og hendes sangskrivning er stærk. Musikken er sikker og gir plads til hendes udtryk, og så er hun er svær at sætte i en kasse/boks/definere, det kan jeg li! Jeg glæder mig til at stå som publikum og opleve hende live!”

Når Kamilia Amélie optræder live vil publikum opleve en seriøs kunstner, med en fantastisk vokal, super fed udstråling og en ærlig fremlæggelse af musik, tekster og følelser. Publikum vil helt sikkert tage fra koncerterne med en ”good vibe” følelse. Og så er det umiddelbart efter Kvindernes int. fest dag på Harder*s derfor  åbner vi først kl 21 med musik fra kl godt 22

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php