Fair Trade til Svendborg

5. juli 2008


www.fruolsensstuer.dk

Fair Trade Danmark
Fair Trade butikken i Svendborg
Arne og Winnies Bed and make your own breakfast


I december 2007 åbnede den første Fair Trade butik i Svendborg i Bagergade 88b. Butikken drives af Pinsekirken, og skal være medvirkende til, at give os en forståelse for handel med Fair Trade produkter, som dermed sikrer en retfærdig betaling for varer som er produceret af bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande. Fair Trade bygger på at skabe grobund for en positiv udvikling for mennesker og miljø, og for at fremme økologi og bæredygtige produktionsformer.

I Skattergade 14 har Winnie Olsen og hendes mand Arne Hansen nu åbnet en butik med produkter som sælges efter Fair Trade principperne. Butikken hedder Fru. Olsens stuer og er dermed endnu en specialforretning i nærmiljøet i og omkring Skattergade og Korsgade.


Winnie Olsen, som er lærer, har sammen med husbonden Arne Hansen i en lang årrække arbejdet for IBIS og Mellemfolkeligt Samvirke med udviklingsprojekter i Afrika i henholdsvis Namibia og Zimbabwe. Under disse ophold forelskede Winnie Olsen de sig i de unikke ting som fremstilles af de dygtige afrikanske kunsthåndværkere.


Spændende kreativt udformede skulpturer af afrikanske dyr, keramik og vægtæpper samt glaskunst fremstillet af genbrugsflasker, kan man lade sig inspirere af og købe i Fru Olsens stuer. Herudover kan man købe lokale specialiteter fra Skarø og andre sydfynske øer, samt møbler som istandsættes af Arne Hansen i sin egenskab af møbelsnedker.
Winnie og Arne har desuden i perioden 01.marts til 01.december Bed and Make your own breakfast i kombination med privatboligen i Skattergade.

Fru Olsens stuer indvies med en åbningsreception i dag lørdag 05.07. fra kl. 14 til 17.

Butikken vil være åben kl. 10 -17 og lørdag kl. 10 – 13

Christian Dan Jensen

mitsvendborg@gmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php