Mød Svendborgs nye Stadsensemble på lørdag

26. marts 2013


Kapelmester Anders Ringgaard blæser i hornet påskelørdag kl.13 på Harders.
(Foto: mitsvendborg.dk)


Påskelørdag inviteres hele Svendborg til koncert
 

 

For lidt over en måned siden blev den lokale musiker, komponist og kapelmester  Anders Ringgaard udpeget til at varetage stadsensembleopgaven i Svendborg det næste år, og  nu er den dygtige og erfarne spillemand klar til at præsenterer sin musik for Svendborgenserne.

Det sker lørdag d. 30. marts fra kl. 13 – 14, hvor Anders Ringgaard sammen med Svendborg Kommune og Svendborg Musikråd inviterer til gratis middagskoncert på Harders. Publikum kan simpelthen lige efter påskehandlen på Torvet spadsere ned ad Møllergade, følge lyden fra musikken ind i Ribers Gård, videre hen over de toppede brosten – og derinde i det hyggelige gamle bindingsværkshus er det lagt i oven til en festlig, fed og fornøjelig musikalsk oplevelse.

Anders Ringgaard, der er godt og grundig inspireret af folkemusikken men samtid ikke er bange for at lade andre genre blande sig, vil med både harmonika, trombone og sang sætte gang i festen i duoselskab med to yderst kompetente medspillere. Det drejer sig dels om guitaristen Jon Bjarnason og dels om trompetisten Mads la Cour. Og som et ekstra krydderi har kapelmesteren i dagens anledning inviteret en gæstesolist med til koncerten – nemlig den fascinerende sangerinde Jullie Hjetland, der er født og opvokset i Svendborg. Hjetland er et stort naturtalent og har efter sin uddannelse fra konservatoriet i Odense på Folkemusiklinjen gjort hele Norden til sin legeplads. Denne lørdag er hun tilbage i fødebyen for at mødes med musikerne bag Svendborgs nye stadsensemble.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php