Sommerturisme er vinterarbejde

31. marts 2013


(Foto: mitsvendborg.dk)

HorrorNights er tilbage på Valdemars Slot.
De to har indgået en ny aftale, så nu kan der igen gyses, grines og hvines på Tåsinges største turistattraktion. Markedsføringen for sæson 2013 kan gå i gang for alvor, og koordinator Christina Jarlgaard er godt forberedt.

 

 AF PER VINCENT

 

Det begyndte allerede sidste år

– Hen mod slutningen af en sæson begynder vi at planlægge den næste så den første markedsføring kan begynde til september, og arbejdet kører hen over vinteren. Der er et væld af aftaler og detaljer der skal helt på plads, kontrakter skal udformes og forhandles, der er mange møder undervejs, så der er rigeligt at se til, fortæller Christina Jarlgaard, der samtidigt har passet et kursusforløb.

Valdemars Slot er tilknyttet Destination Fyn og en af de ni seværdigheder i samarbejdet ”De Fynske Attraktioner”.

 

Pop
Der bliver brugt meget tid og energi på koncerterne, og ja: Runrig kommer igen, og til sommer er det noget helt særligt, for bandet spiller sin 40 års jubilæumskoncert i slotsparken på Tåsinge.

Det er også sikkert, at Kim Larsen kommer med Kjukken og Michael Falch, og Tina Dickow kommer i selskab med Thomas Helmig.

 

Fyn Open
Museerne, mini-golf-banen, slottet, loppemarkedet, livsstilsmessen, slotsløbet, udstillingerne, restauranten og alt det andet skal være top-tunet og klar til åbningen.

Det begynder med slottet Palmesøndag, og så kommer de andre attraktioner på tidspunkter der passer. En af de nye ting i år er Fyn Open i minigolf den 1. september, og der er også et par nye navne i staben:

Claus L. Olesen er fuldtidsansat som naturvejleder. Han arrangerer guidede ture, og han lægger ud allerede i Påsken med et tema om Grønland. Morten Holtegård er det andet nye ansigt på Valdemars Slot. 1. marts overtog han forpagtningen af restauranten.

Så de er godt i gang, alle dem der sørger for, at vi andre kan nyde sommerdage- og aftener på en af Fyns største turistattraktioner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php