Stålsatte rocktoner på Harders

3. april 2013

The floor is made of lava
Spillestedet Harders
Lørdag den 6.april kl.21 (dørene åbnes kl.20)

 

Vi er glade for at kunne præsentere The Floor is Made of Lava, som tager på en mindre tour her i foråret. Og selvfølgelig skal de forbi Spillestedet Harder*s, sidst de kom forbi gav de en uforglemmlig koncert en stille torsdag aften i det sydfynske blev vi taget et sted hen som vi sjældent oplever med et dansk rock band.  Nu er de her igen med endnu et meget rost album under armen.  Og rigtig mange Live koncerter med i bagagen.


Bandet udgav deres 3. album Kids And Drunks i efteråret, hvilket gav gode anmeldelser; blandt andet fire stjerner af GAFFA, under overskriften: “Så blev de alligevel rigtig voksne – seriøse og stålsatte rocktoner”.

Albummet blev desuden kåret til årets danske album af iTunes-redaktionen, og bandet var også nomineret til to GAFFA-Priser i kategorien “Årets danske band” og “Årets danske rockudgivelse”,

Albummet har allerede kastet 3 hitsingler af sig, Lost in The Woods, A Place in The Sun og On The Ropes fra albummet Kids And Drunks.

The Floor Is Made Of Lava har med tre albums bag sig og adskillige hits slået sit navn fast som toneangivende inden for dansk rock.

Debutalbummet All Juice No Fruit fra 2007 og efterfølgeren, Howl At The Moon fra 2010 fik fremragende anmeldelser, og bandet blev i 2011 nomineret til P3 Prisen, P3 Lytterhittet og i fem kategorier til Gaffa Prisen samt 3 Zulu Awards, hvoraf den ene blev taget med hjem.

Nu er det lørdag aften i Svendborg med support band kamerahold Nightliner, der er dømt ROCKFEST.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php