Byfornyelse med muligheder

5. april 2013

Erhvervsforum Svendborg opfordrer til at udskyde omlægningen af Torvet, og i stedet starte med trappeforbindelsen fra Møllergade til Toldbodvej.
(Illustration: Kristine Jensens Tegnestue)

 

Læserindlæg af Erhvervsforum Svendborg

 

Erhvervsforum Svendborg har fulgt debatten, der i nogen tid har verseret i Fyns Amts Avis, og på mitsvendborg.dk, omkring kommunens projekt med den grønne kile. I stedet for fokus på det ellers spændende projekt har debatten handlet om parkeringssituationen i Svendborg, når 64 p-pladser fra Torvet forsvinder. Erhvervsforum Svendborg har i flere år deltaget i en række møder, hvor vi gang på gang har påpeget vores modstand til idéen om at fjerne parkeringen på Svendborg Torv. Nu er beslutningen så truffet, men først nu er det tilsyneladende gået op for rigtig mange mennesker og foreninger, hvad det hele handler om.

Parkeringspladserne fra byens centrale Torv forvinder stort set.

Erhvervsforum Svendborg finder det synd, at al omtale af den grønne kile overskygges med negative artikler og læserbreve. Men vi har forståelse for de frustrationer og bekymringer der er og foreslår en anden plan for gennemførelsen af projektet. Vi mener politikkerne bør udskyde omlægningen af Torvet til der er truffet en langtidsholdbar alternativ løsning til de mistede plader. Start fx med den trappe fra Møllergade til den nye trafikterminal og direkte adgang til havnen. Så vores opfordring til byrådet er, at de bør ændre i rækkefølgen af projektets forløb og lave en plan, der holder og får størst mulig opbakning fra borger, bruger og erhvervslivet – for Svendborgs skyld.

 

Jens Christian Møller
Erhvervsforum Svendborg
www.erhvervsforumsvendborg.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php