Svendborg er livlig som dets borgere…

18. august 2007


Morten S. Petersen 18.08.2007Jeg har aldrig været i tvivl om, at der i Svendborg bor en masse kreative mennesker, med lyst til livet, med lyst til at der skal ske ting og sager….
Det er ikke blevet mindre de seneste år, der er lige som en tro på, at nye ting og tanker kan blive til noget, og denne optimisme skal understøttes.
Jeg vil lige nævne et eksempel på et af de tiltag der kom, “bare fordi” 2 kvinder havde lyst og tid, måske mest lyst: fredagsbaren i Ribers, det var et fantastisk tiltag, som helt sikkert har skabt kontakter på tværs, fået nye ideer frem, skabt lidt af det forum, som denne blog også er tænkt som.
Og det er hele min tanke omkring alt det gode der sker i Svendborg, for hvis vi oven i købet kan samle nogle af trådene, lade de kreative mødes, så vil vi kunne drive det endnu videre.
OG, denne blog, at biblioteket vil starte fredagsbaren op igen, tanken om at få en kulturbutik, ja det er med til at styrke troen og lysten blandt Svendborgs indbyggere, til gavn og glæde for os lokalt, og til stor fornøjelse for dem som besøger os.
Svendborg by er livlig som dets borgere, og det er enkelt, fordi en by er en spejling af dets borgere, og er dem som bor her glade og tilfredse, så vil det kunne mærkes som byens puls.

M.v.h.

Morten S. Petersen
Formand Kultur & Planlægning
Vestergade 137
5700 Svendborg
morten.petersen@svendborg.dk

Tags: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php