Giant Steps klar med efterårsprogram

28. juli 2008


JW Electrazz åbner scenen som det første orkester i efterårsprogrammet for Giant Steps arrangementer 2008 med en koncert på Arne B. torsdag 7.august kl. 20:00

Pressemeddelelse Giant Steps:
23 musikalske perler på en snor

www.giantsteps.dk
Se efterårsprogram 2008

Den Rytmiske Musikforening Giant Steps er nu klar med efterårsprogrammet 2008. Giant Steps afvikler årligt omkring  45-50 koncerter med jazz- og verdensmusik i alle dens mangfoldige afskygninger. Dette i et spændende og farverigt mix af lokale, regionale, nationale og udenlandske orkestre.
Giants Steps arrangementer kan følges løbende her på mitsvendborg med billeder, links og officielle pressemeddelelser.
Første gang bliver torsdag 7. august under Svendborg Festdage med orkestret JW Electrazz.

JW Electrazz lukker op for fremtidens musik
Spændingsfeltet mellem mangeårig erfaring og ung fandenivoldskhed bliver sat på kogepunktet, når aftenens fem musikere indtager scenen med heftige impulser og lækkerier fra 60’erne og 70’ernes fusionsmusik. JW Electrazz kalder de sig,  og der er tydelige inspirationer fra Miles Davis, Herbie Hancock og Weather Report, mens etniske strømninger fra Indien, Tibet og Brasilien blander sig – alt sammen plantet i orkesterlederens Jens Winthers eget unikke, sensitive samt skrupelløse klangunivers.
Det er vildt, det er udfordrende, det er fremtidens musik, som taler til både kroppen, fødderne og sjælen.Jazztrompetisten, komponisten og orkesterlederen Jens Winther har gennem sit 28-årige virke sat sit meget personlige præg på den danske og udenlandske musikscene. Efter to års succesfulde turnéer i Europa, Kina, Australien og USA med Jens Winther European Quintet har han kastet sig ud i dette nye projekt, hvor også guitar-sværvægteren Mikkel Nordsø samt 3 frembrusende talenter indgår – og de er Jens Winther:  trompet, Christian Douglas Danstrøm: bas, Johan Kolsut: trommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php