Ny folder om Cittaslow i Svendborg

23. juli 2008


Foto fra folderen
www.cittaslow-svendborg.dk
Download folderen: “Mere mellem øerne”
Se også indlægget: Når man ved, hvor man vil hen, er man halvvejs fremme 


Svendborg Kommune har netop udgivet en ny folder om Svendborg som Danmarks første Cittaslow kommune. Folderen kan fås hos Svendborg Kommune i Kultur & Planlægning, Borgerservice, Svendborg Bibliotek og Turistbureauet. Den kan også downloades fra kommunens hjemmeside på www.cittaslow-svendborg.dk og naturligvis her på mitsvendborg.

Implementeringen af Cittaslow i Svendborg er i fuld gang, men er en proces som kræver den nødvendige tid. I den forbindelse arbejdes der med en stafet, som nu går ind i en række nye spændende områder.
Svendborg Kommunes projektkoordinator for Cittaslow Helle Juul Kristensen, orienterer i det seneste nyhedsbrev således om kommende Cittaslow relaterede arrangementer :
Hvem skal hjælpe os med at kigge på Svendborg udefra?  
Efter Cittaslow-mødet på Naturama i maj 2008 sender Svendborg Kommune nu Cittaslow-stafetten videre til et debatmøde med ‘udefrakommende’ lørdag den 6. september 2008. Til at deltage i mødet inviteres en gruppe af mennesker, som gerne besøger Svendborg … eller som for nylig er flyttet til Svendborg kommune … eller måske kunne overveje at flytte hertil.
Har du forslag til hvem, der skal være med til at kigge på Svendborg udefra, så send gerne hans/hendes navn og e-mailadresse til projektkoordinator helle.juul.kristensen@svendborg.dk . Mødedeltagerne kvitteres med dejlige Cittaslow-overraskelser. Der udvælges 30 ‘gæster’, som i begyndelsen af august får tilsendt en personlig invitation til debatmødet.

Cittaslow ved Ø-havets dag, søndag den 31. august 2008
På Øhavets dag søndag den 31. august inspirerer Svendborg Kommune til Cittaslow oplevelser i den sydfynske natur. Kom og vær med i pakhuset ved Maritimt Center i Svendborg og tag gerne familie og venner med. Se mere om Øhavets dag på http://www.oehavetsdag.dk  

‘Tankegangen’ – et Cittaslow-arrangement for Svendborg-borgere lørdag den 4. oktober 2008
Svendborgs Cittaslow-kvaliteter bliver endnu mere konkrete, synlige og sanselige den første lørdag i oktober måned. Det sker ved et spændende kulturelt arrangement, ’Tankegangen’. Her vil Svendborg Kommune og en række lokale aktører byde på velkendte og nye Cittaslow oplevelser i Svendborg. Kulturkonsulent Birgitte Skriver Møller og byplanlægger Thomas Gaarde Madsen er tovholdere på arrangementet. Sæt kryds i kalenderen og glæd dig til invitationen!  

Handleplan for Cittaslow i Svendborg
I løbet af sensommeren 2008 udarbejdes en konkret handleplan for det fremtidige Cittaslow-arbejde i Svendborg. Det sker på baggrund af foråret og -sommerens Cittaslow-stafet i Svendborg Kommune og ideerne til konkrete projekter fra Cittaslow-mødet på Naturama i maj 2008. Mere om Cittaslow-handleplanen i kommende nyhedsbreve, ”Cittaslow Svendborg Nyheder”.

Hold dig orienteret om den seneste udvikling i Cittaslow processen her på mitsvendborg.

Christian Dan Jensen
mitsvendborg@gmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php