Forårsjazz i det grønne

27. april 2013

Hvorfor ikke lade årets første skovtur gå til Caroline Amalie Skoven søndag den 5. Maj. Her vil Musiktribunens Jazzband spille elsket jazzmusik. Bandet er, som navnet antyder, skabt til at optræde på Rottefældens nyrenoverede musiktribune.

Musiktribunens Jazzband er: Esben Hansen på trommer, Christian Søgaard klaver, Sidsel Marie Søholm sang og Jens Holgersen kontrabas. 

Det lille orkester kunne være taget ud af en film om fordums frydefulde søndagsudflugter til det folkekære lysthus ude i skoven. Dets repertoire består af kendte og elskede, både danske og udenlandske jazzmelodier, fra 1930’erne, 40’ene og 50’erne.

– Musikken vil vække minder og rytmerne vil straks få alle danseglade par op på tæerne. 

Det er efterhånden blevet en festlig tradition at mødes til jazz, når bøgen er sprunget ud, fortæller kulturkonsulent Birgit Pedersen, der sammen med Seniorværkstedet står bag årets skovtur til Rottefælden. Medbring gerne madkurv, forårshumør og måske et varmt tæppe. Der vil være borde og bænke, salg af kolde drikkevarer samt kaffe og kage. Drikkevarer skal købes på stedet.

– 

Vi håber, at rigtig mange vil benytte lejligheden til at inviterer familie og venner med til en dejlig eftermiddag med glad musik i smukke grønne omgivelser, slutter Birgit Pedersen og tilføjer, at i tilfælde af regn flyttes arrangementet til Borgerforeningen, Ramsherred 4, Svendborg. 


Entré 50 kr. betales ved indgangen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php