Go2Green har vokseværk

29. april 2013

– Lad os sammen høste de grønne energisparefrugter, som er plantet og plejet gennem de sidste to år, lød det fra GO2Green formand Anders Banke, til partnerne i GO2Green på generalforsamlingen i går.
(Foto: mitsvendborg.dk)

 

Det kom til kampvalg om bestyrelsesposter, da GO2Green i går afholdte sin 2.ordinære generalforsamling.

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Formanden for bestyrelsen i GO2Green, Anders Banke, Sydfyns Elforsyning, aflagde en fyldig beretning over GO2Greens aktiviteter i 2012, da det sydfynske klimainitiativ, der arbejder for at skabe grønne jobs i Svendborg og en årlig målbar reduktion af energiforbruget og CO2 belastningen, afholdte generalforsamling for sine 36 partnere.

Anders Banke kunne blandt andet fortælle om Fyns største solcellepark, som i oktober sidste år kunne indvies af Sydfyns ErhvervsForskole.

Solcelleanlægget er på 130 kW, og det svarer til skolens eget strømforbrug. Solcellepanelerne har et areal på 948m2.
Partner i GO2Green, Grøn Sol, havde stået for etableringen af solcelleparken, efter at have vundet opgaven i et udbud.

 

 

GO2Green – nu på tre ’grønne ben’

I et tæt samarbejde med Energilandsbyen 5762, Energirenoveringshjulet, Husets Web , Energitjenesten og Svendborg Kommune, har GO2Green nu en model, hvor man kommer i en direkte kontakt med de private husejere, hvor der er potentialer for gode energibesparelser, som kommer til at udløse flere ordrer og opgaver til GO2Green partnere.

 

– Vi har forsøgt forskellige modeller for at sende forespørgsler fra ”kunder” videre til GO2Greens partnere, men det har ikke altid vist sig at fungere optimalt.  Derfor besluttede bestyrelsen i slutningen af 2012, at vi skulle have en web-baseret uvildig ordrebørs, hvor Energirenoveringshjulet, private husejere, virksomheder og kommunen kan lægge forespørgsler og ordrer ind, som partnerkredsen i GO2Green så efterfølgende kan byde ind på, sagde Anders Banke i sin beretning.

Læs også: 2 millioner til lokalt energiprojekt i Svendborg

 

Beretningen blev enstemmigt godkendt af generalforsamlingen. Download hele beretningen her.


Den nye GO2Green bestyrelse
I forbindelse med valg til bestyrelsen, hvor der skulle vælges to bestyrelsesmedlemmer, kom det til et kampvalg.

Hele fire partnere ønskede at kandidere til de to pladser, og resultatet blev, at direktør Carl Aage Jensen, C.C. Jensen og direktør Simon Risbjerg, Simon Risbjerg El & Køl A/S, blev valgt.

Efterfølgende blev teknisk direktør Henrik Søndergaard, Naturgas Fyn, valgt som suppleant uden modkandidat.

 

Den nye bestyrelse i GO2Green ser således ud:

 

1. Svendborg Kommune kan udpege et medlem. Udpegningen sker for en periode svarende til

byrådets valgperiode – byrådsmedlem Henrik Nielsen er udpeget.
2. Sydfyns Elforsyning kan udpege et medlem. Udpegningen sker for en periode svarende til byrådets valgperiode – direktør Anders Banke er udpeget.
3. Svendborg Erhvervsskole kan udpege et medlem. Udpegningen sker for to år ad gangen – Kursuschef Else Aldahl Nissen er genudpeget i 2013.
4. Industrien Sydfyn kan udpege et medlem. Udpegningen sker for to år ad gangen – Direktør Kim Galsgaard er ny udpeget i 2013.
5. Tre medlemmer vælges på den årlige generalforsamling. Valget sker for 2-årige perioder, og således at eet medlem vælges i lige årstal, og to medlemmer vælges i ulige årstal.
Næstformand i GO2Greens bestyrelse, Carl Aage Jensen, direktør i C.C. Jensen, der tidligere var udpeget af Industrien Sydfyn, blev valgt til bestyrelsen for to år.

Simon Risbjerg, direktør i Simon Risbjerg El & Køl A/S, blev nyvalgt til bestyrelsen for to år.

Foruden ovennævnte personer, består bestyrelsen af direktør Kenneth Søkrog, Søkrog VVS, der blev valgt ind i bestyrelsen i 2012. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php