Nyt band inviterer til CD-releaseparty på Harders

27. juli 2008

 
www.kontekstbd.dk

Oplev Kontekst live:
Musik i Vester Skerninge (tidl.Kirkegårdens festival) lør. 02.august kl.15:00
Harders tor. 14. august kl.19:30 CD-Release party

Hør kontekst her


Man kan godt udgive en cd, selvom man bor i Ulbølle og ikke har været med i stjerne for en aften eller lignende.
5 ældre musikglade mænd, blev samlet i Kontekst i efteråret 2007. De har alle en baggrund i det sy`fynske musikliv gennem mange år, spændende fra heavyrockbandet Courage over Black Batmen til BH2O og Rustiq, som i mange år var husorkester på Skarøfestivalen i det sy´fynske øhav, og i en årrække også var med på Strib vinterfestival.

De har nu slået pjalterne sammen for at spille egen musik, komponeret og skrevet af Bent Damgaard, som tidligere har komponeret, forfattet og spillet i BH2O og Rustiq. Teksterne er hovedsageligt bygget over den hverdag der omgiver os – på godt og ondt; men der også blevet plads til en enkelt eller to kærlighedssange.
Protestsange hører måske hjemme i en anden tid; men jfr. Bent Damgaard kører tingene i ring og vi er i en tid, hvor de sociale skel er mere tydelige end de har været før, så det er ikke en kiggen i bakspejlet; men mere et udtryk for indignation over de ting der sker lige her og lige nu ! 

Kontekst har allieret sig med Henning Kaae, som har produceret, spillet med på enkelte numre og trykket på knapperne i de 12 numre til CD´en ”Små Skridt”. Det har været en lang og sej proces som begyndte i januar 2008 i Hennings studie. Der har været spillet, mixet og lyttet mange gange – der var ”geniale” og gode ideer som skulle prøves af – sådan er demokrati, indtil resultatet omsider lå klar.
Kontekst tog undervejs kontakt til Lisbeth Refbjerg, som efterfølgende arrangerede kor sammen med Gitte Riber og Lene Reese. Resultatet er blevet en række sange med en indimellem skarp rockkant; men også stille ballader. I skrivende stund er der ikke lavet nogen kontrakter med pladeselskaber, så indtil videre udgiver Kontekst selv deres materiale i lokale forretninger på Sy´fyn. 

Kontekst består af:
Bent Damgaard på guitar og sang. Ole Mortensen på bas. Lars Riisom på trommer. Karl K. Pedersen på leadguitar og sang, samt Brian Nielsen på sang, klaver og keyboards. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php