Cykeludstillingen Danmark som cykelland

18. maj 2013

Færgen Højestene lagde onsdag til i Københavns Havn – lastet med cykelviden, kammermusik og fødevarespecialiteter af den slags som møder cykelturisten når man sadler jernhesten på de danske cykelveje. Der var is fra isfabrikken på Skarø, hjemmebag fra Drejø og økologiske æbler fra Fejø, der blev lastet på vejen til hovedstaden.

 

På færgens vogndæk havde københavnerne mulighed for at se udstillingen Danmark som Cykelland, som blev åbnet af transportminister Henrik Dam Kristensen. Færgen er nu på vej tilbage til Svendborg, hvor den indgår i normal drift på Skarø og Drejø fra i morgen tidlig. Udstillingen afmonteres undervejs, og opsættes på Centrumpladsen i Svendborg hvor den nationale cykelkonference afholdes i den kommende uge den 22.-23. maj. Den Nationale Cykelkonference arrangeres i samarbejde mellem Vejdirektoratet, Dansk Cyklist Forbund og Svendborg Kommune.

 

Udstillingen er udarbejdet af arkitekt Philip Rasmussen og ingeniør Jens Rørbech, og er finansieret af transportministeriets cykelpulje.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncer


ÅBNER SNART I TINGHUSET!
Find os også på Facebook

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 


Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php