Syngende fynsk i Svendborg

26. maj 2013

Syngende fynsk i Svendborg.

Som en del af Kulturkaravanen under Kulturregion Fyn, uropfører et kor fra hver kommune på Fyn projektet Syngende Fynsk.

10 kor, 10 komponister og fem forfattere under supervision og ledelse af Michael Bojesen har optrådt rundt omkring på Fyn. Det er Vor Frue Kirkes egen organist Povl Chr. Balslev, som har taget initiativ til dette spændende musikprojekt.

Torsdag d. 30. maj kl. 16.15 er det Svendborgs tur,  hvor a-capella- gruppen Among Sound fra Svendborg optræder i Vor Frue Kirke. Gruppens medlemmer er engagerede unge, som inspireret af vokalgrupper som Basix og The Real Group formår at levere en nærværende og intens oplevelse med  flotte superswingende og elegante klange.

Torsdag d. 6. juni kl.19 samles alle 10 kor så til en stor koncert i Guldsalen, i Borgerforeningen i Svendborg. Alle er velkomne og korkoncerten er gratis. Korene vil denne aften uropføre sangene, der er skrevet specielt til projektet.

Syngende Fynsk har i sær haft til formål at efteruddanne komponisterne og lære korene om musikalsk udtryk. Desuden har fem fynske forfattere sat ord på Fyns sjæl, og hver tekst har fået en rytmisk og et mere klassisk arrangement komponeret af fynske komponister, så publikum vil opleve samme tekst fortolket på to måder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php