Sommer-stemning i det nye mitsvendborg.dk – MAGASIN

30. maj 2013

DOWNLOAD mitsvendborg.dk-MAGASIN juni 2013

 

Så er den første sommer-udgivelse af mitsvendborg.dk – MAGASIN på gaden. Og der er virkelig gået sommer-stemning i den denne gang.

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN


 

Således tager vi dig med på havnen i Svendborg, hvor Svendborg Kommunes nye byhaver spirer fra de blomster- og urtekasser som er blevet sat op ved skaterarealet til fri afbenyttelse af byens borgere.
I den anden ende af havnen har mitsvendborg.dk været ombord på den gamle postbåd Hjortø, som ligger til kaj i starten af træskibsbroen på Havnepladsen. Her fortæller en lille forsamling af ildsjæle på 65+ om hvad kærligheden til fællesskabet og vores maritime kulturarv betyder for dem – og for Svendborg.

mitsvendborg.dk tager dig også med til fremtidens forsamlingshus, som kommer i Egense, og til en smagsprøve på årets kulinariske fødevaremarked. Og så kan du læse om hvorfor der er gået trend i at købe genbrugstøj.
Byens kulturhus – Borgerforeningen – har fået ny mand på broen. Han hedder Claus Bjerregaard, og han er både til Big Band, børnefester, Belli og banko – så længe det ikke bliver elitært!


Du kan også læse om tre unge studerende svendborgensere som har startet deres egen virksomhed, som udvikler applikationer og laver hjemmesider. Og det er de bare rigtig gode til.
Trine Lønfeldt giver dig mad- og duftminder fra barndommen (og en opskrift på ØKO pandekager med stikkelsbærkompot). På De grønne sider vil Mette Thillerup have dig til at spise dit ukrudt, og Henning Rask og Niels Christian Nielsen fortæller om mulighederne i energiforbedringer i boligen. 

Og så får du et otte siders tillæg om Love In – Skarø Festival midt i magasinet, hvor Rugsted Kreutzfeldt og Kristian (UFO) Humaidan glææææder sig til at komme til juli.

 

Rigtig god fornøjelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php