Direktør bliver centerchef for nyt område

31. maj 2013

Centerchef for center for facility management i Svendborg Kommune.

Det er den nye stillingsbetegnelse for Kjeld Bussborg Johansen. En stilling han tiltræder den 1. januar 2014. Det sker samtidig med at det nuværende direktør-område Miljø og Teknik sammenlægges med direktør-området kultur, erhverv og plan.

Det nye område får ansvar for hele kommunens ejendomsområde samt en række tilknyttede servicefunktioner. 

Som udgangspunkt er der tale om samtlige opgaver som handler om administration, drift, vedligeholdelse, nyanlæg af kommunale arealer og bygninger – herunder veje, grønne områder og natur.

Herudover bliver Kjeld Bussborg Johansen også direktør for Svendborg Kraftvarme A/S og Svendborg Gadebelysning A/S.

 

– Jeg er glad for, at vi fortsat kan trække på Kjeld Bussborg Johansens mangeårige erfaring i Svendborg Kommune. Og jeg er overbevist om, at vi har fundet den rette mand til at løse en stor og vigtig opgave de kommende år, siger kommunaldirektør Erik Meldgård Bendorf.

 

Kjeld Bussborg Johansen ser også frem til den nye opgave.

 

– Det er en ny udfordring, som efter min vurdering kommer til at fylde rigtig meget i dagligdagen i Svendborg Kommune de kommende år. Derfor ser jeg frem til, sammen med medarbejderne i det nye center at løse de opgaver, som det nye center får, siger Kjeld Bussborg Johansen, der får omkring 140-160 medarbejdere i det nye center og et budget i nærheden af 200 mio. kr.

 

Det er samtidig aftalt, at Kjeld Bussborg Johansen fratræder sin stilling, når han fylder 65 år. Det sker 31. oktober 2016.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php