Giant Steps fejrer 13 års fødselsdag med fuld musik

31. maj 2013


Syv musikere, der tilsammen kalder sig Buzy Boyz Back In Town, fejrer Giant Steps’ fødselsdag lørdag eftermiddag d. 1. juni.
www.giantsteps.dk

Sommeren kalder, en koncertsæson er slut, og musikforeningen Giant Steps har 13 års fødselsdag.  Dette skal naturligvis  fejres efter alle kunstens regler – derfor byder musikforeningen velkommen til fest lørdag d. 1. juni kl. 13 på Arne B og til en helt enestående oplevelse med the one and only Giant Steps birthday celebration band.

 

Ikke mindre end syv tidligere Svendborg-musikere er gået sammen for at fejre Giant Steps med det til lejligheden sammensatte band Buzy Boyz Back In Town under ledelse af den sublime trompetist og flygelhornist Mads la Cour, der til daglig spiller i DR Big Band. Alle på holdet er travle drenge, som har fuld fart på karrieren i København, men nu vender hjem med en velkomponeret musikalsk lykønskning indeholdende alt fra udvalgte jazzstandards, calypso, fusion til indie rock.

 

I blæsergruppen befinder sig foruden la Cour det unge talent Asbjørn Kamban på trompet samt saxofonisten Mads Haaber, der bl.a. boltrer sig i Jan Glæsel Orkester, og trommeslager Jazpar Lindenhoff, hjemvendt fra studier i New York, styrer den fedeste rytmegruppe sammen med percussionisten Jens Kristian Siquiera, bassisten Anders Thambo og guitaristen Tobias Sødring. De tre er i øjeblikket aktuelle i ”The Eclectic Moniker”, som for alvor er brudt igennem med deres hippe calypso-indierock.

 

Inden koncerten er der mulighed for en at nyde en lækker frokostbuffet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php