Indvielse af p-plads i Voldgade med veteranbiler

19. juni 2013

(Foto: Mads Claus Rasmussen)

 

Parkeringspladsen i Voldgade bliver i dag indviet med flotte veteranbiler 

Henover vinteren har der været arbejdet på at sætte den store parkeringsplads i Voldgade i stand. Og det arbejde er nu helt færdigt, så parkeringspladsen står klar til at blive indviet onsdag den 19. juni kl. 14.00. 

- Snoren bliver klippet af udvalgsformand Flemming Madsen, og vi får besøg af Fyns Veteranbil Klub, som kommer i deres flotte biler. Og vi byder både dem og beboerne i området på en lille snack for at fejre begivenheden, fortæller ingeniør Mette Grønkjær Jensen fra Miljø og Teknik, Svendborg Kommune. 

- Parkeringspladsen har de samme 280 parkeringspladser som før. Men der er blandt andet sat markedets mest energibesparende LED-belysning op, der er kommet ny belægning og fjernet noget bevoksning mellem de enkelte parkeringspladser, fortsætter Mette Grønkjær Jensen og tilføjer, at parkeringspladsen nu virker meget mere åben end før og bliver nemmere at holde pænt ren.  

Arbejdet har stået på længere tid end beregnet på grund af den hårde og lange vinter. Det var således planen, at parkeringspladsen skulle have stået færdig tidligere på året. Parkeringspladsen er sat i stand for de midler, som Svendborg Kommune får fra betalingsparkering. Midlerne er som i resten af landet øremærkede til drift og vedligeholdelse af de parkeringspladser, hvor indtægterne kommer fra.  

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncer


ÅBNER SNART I TINGHUSET!
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 


Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php