Hvem hiver MTV-priser til Svendborg?

23. juni 2013

 

Danske klubgængere, eksperter hos MTV og Smirnoff er nu enige. Finalisterne til det store MTV Award Show Yours for the Making, er nu fundet, offentliggjorte og klar til den endelige kamp om statuetterne.

 

Svendborg deltager i MTV award show!
Det store MTV award show afholdes på lørdag, den 22. juni med show start klokken 22.00 på Crazy Daisy i Herning (vinderen af kategorien Best Event). Her er der lagt op til et kæmpe show, med underholdning af flere danske stjerner, DJ-duoen Svenstrup & Vendelboe samt Lilja.

 

Den store prisfest!
Alle 12 klubber har givet deres bud på den bedste drink, bedste dekoration og Smirnoff Univers, mest opfindsomme promotion, bedste DJ og værtinde. I hver kategori, er de 3 med flest stemmer, gået videre til finalen, hvor det afgøres, hvem der går hjem med en ægte MTV award.

 

Det er de lokale helte, som ”Best DJ” – Bjarke Jauch, ”Best Drink” med bartenderen Søren Paaske og hans drink ´Stunner`, alle klubbens gæster i ”Best Guest”, promoteren Mads Stryhn i ”Best Promotion” og altid imødekommende Line Kirk i ”Best Hostess”, der kan vende aftenen til en sand prisfest for Svendborg og omegn. 

Klubben deltager ligeledes i kategorien Original Smirnoff Universe for deres ”Hawaii Luau” tema.
Alt i alt kan det ende med at seks ud af de 7 MTV awards hives til Svendborg!

 

Den hippe DJ-duo Svenstrup & Vendelboe står for underholdningen, sammen med MTV Værtinden og DJ’en Lilja. Inden de indtager pulten, vil de bedømme DJ-konkurrencen, der sammen med jagten på årets drink, vil blive afholdt live på scenen.

 

Følg award showet og konkurrencen online på www.YFTM.dk og følg med på MTV hver eneste dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php