Scan-Hide og Svendborg Spildevand A/S indgår forlig

2. juli 2013

Scan-Hide og Svendborg Spildevand A/S indgår forlig

 

Svendborg Kommune og Svendborg Spildevand A/S indgår forlig med Scan-Hide A.m.b.a.

 

– Jeg er glad for, at vi kan få afsluttet sagen. Det forlig vi har indgået er alle parter tilfredse med. Som borgmester er jeg glad for, at Scan-Hide A.m.b.a. sikres de bedste muligheder for en fortsat udvikling af sin virksomhed i Svendborg Kommune. Samtidig undgår vi en langvarig retssag, der kunne være ødelæggende for alle parter.

 

Borgmester Curt Sørensen, Svendborg, lægger ikke skjul på, at det forlig som Svendborg Kommune, Svendborg Spildevand A/S og Scan-Hide A.m.b.a., netop har indgået, slutter en flere-årig sag om, hvor meget Scan-Hide A.m.b.a. skulle betale for at udlede spildevand.

Samtidig frafalder Svendborg Kommune sin klage til Økonomi- og indenrigsministeret over, at Statsforvaltningen annullerede Svendborg Kommunes godkendelse af betalingsvedtægten for Svendborg Spildevand. Med forliget er der samtidig opnået enighed om betalingen til Svendborg Spildevand A/S for udledningen af spildevandet.

 

Formanden for Svendborg Spildevand A/S Flemming Madsen er også tilfreds med aftalen.

– Jeg er glad for, at vi ikke skal bruge flere ressourcer på sagen. Nu får vi den lukket, og samtidig glæder jeg mig over, at Scan-Hide allerede har taget skridt til at sikre en miljømæssig god håndtering af virksomhedens spildevand, siger Flemming Madsen.

 

Forliget betyder også, at den aftale som Scan-Hide A.m.b.a. indgik med den tidligere Egebjerg Kommune i 2006 om at udlede spildevand annulleres. Der er ligeledes enighed om, at de involverede parter vil etablere et positivt samarbejde om håndteringen af spildevandet fra Scan-Hide A.m.b.a.

 

Direktør Anders Autzen, Scan-Hide A.m.b.a., siger om forliget:

– Jeg er glad for at vi nu kan se fremad. Nu kan vi igen koncentrere os om at udvikle vores virksomhed og forhåbentlig kan vi fortsætte den vækst vi har haft gennem en årrække. I den sammenhæng er en konstruktiv dialog med kommunen af afgørende betydning, så vi er glade for at der nu er sat punktum i den her sag. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncerBESØG OS I TINGHUSET!
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php