Verdenspianister i Ollerup

15. juli 2013

 

Svendborgs borgmester byder velkommen til 40 pianister og inviterer til musikalske smagsprøver med unge lovende klaversolister i Guldsalen, Borgerforeningen – Kulturhus Svendborg  mandag den 22. juli kl. 13.30
Alle er velkomne

 

Med tre internationale verdenspianister i spidsen indtager omkring 40 pianister i den kommende uge (22. til 27. juli) Ollerup Efterskole Sang & Musik til en opsigtsvækkende International Klaver Uge arrangeret af EPTA European Piano Teachers Association. Klavererne vil give genlyd i Svendborg og hele det sydfynske område.

De tre berømte verdenspianister er den russiske pianist MIKHAIL VOSKRESENSKY, ledende klaverprofessor ved det navnkundige Tjaikovskij Konservatorium i Moskva, den engelske pianist PAUL ROBERTS, professor ved Guildhall School of Music i London, og den amerikanske pianist EUGEN INDJIC, professor ved Schola Cantorum i Paris.

24 unge talentfulde pianister i alderen 14 – 26 år har meldt sig til at få undervisning af de tre mestre. Det foregår i daglige master classes, som publikum har mulighed for at komme og overvære.
Ugens højdepunkter bliver de tre koncerter: Onsdag den 24/7 med Mikhail Voskresensky Torsdag den 25/7 med Eugen Indjic
Fredag den 26/7 med Paul Roberts

Det er kl. 19.30 i koncertsalen på Ollerup Efterskole på det specielt bragte Steinway Koncertflygel. Her vil der også blive lejlighed til at høre nogle af de dygtige unge pianister.

Den internationale klaver uge er bl.a. støttet af Svendborg Kommunes pulje De frie kulturmidler. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php