Shake rocker Skarø

12. juli 2013

(Foto: Bo Sahlgreen)

 

Ingen rystede på grund nattekulde da Shake indtog dagens sidste scenen på Skarø

 

AF BO SAHLGREEN

 

Som sidste orkester i Ølteltet på Lovein – Skarø Festival spillede trioen Shake op til aftenens sidste dans. Christian Dan Jensen sang og sendte med hård hånd de fede rock-blues riffs ud til det feststemte publikum, som afslutning på en perfekt dag på Danmarks kærligste festival. Ole Dorf stod og lyste i sin aura af kærlighed og leverede som vanligt den bundsolide bas, sammen med sin fantastiske vokale lighed med John Hiatt på sangen Slow Turning. Ankermanden i truppen, Per Vincent, cementerede for alvor hvorfra energien til en seriøs fest stammer fra. Der blev grundigt gået til værks på gryderne i en sådan en grad at intet kunne sidde stille.

Se billeder fra koncerten her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php