Jet Z brød lydmuren på Skarø

13. juli 2013

(Foto: Bo Sahlgreen)


Svendborg orkestret Jet Z ankom retmæssigt med sejt sydende partymusik

 

AF BO SAHLGREEN

 

Blander man følgende ingredienser, en solid håndfuld rock, lige dele god gammeldags disco, en par gode håndfulde funk, rigeligt med motown og derpå toppet af med den fede soul. Sæt blandingen i Jet Z’ovnen, i ca. 90 minutter foran danmarks kærligste festival er succesen i hus. 
Per Vincent (trommer), Christian Dan Jensen (guitar), Nis Kaare Hansen (tangenter), Jens Rossen (percussion og saxofon) og Ole Dorf (bas) havde virkeligt lagt i ovnen til det feststemte publikum. Jet Z førte blandt andet folkemængden igennem numre af Tower of Power’s top funkede ”Diggen’ On James Brown” til de ultra soul’et The Temptations ”Papa Was a Rolling Stone”, henover Little Richard’s oldschool rock’n’roll klassiker ”Lucille”. 
Ingen tvivl herfra, Jet Z kom, spillede og sejrede.

Se billeder fra koncerten her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php